reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2013

Agula, Betina - dla mnie to też był szok. Myślałam, że teraz ludzie nie biorą już ślubów w urzędach, skoro jest możliwość ślubu konkordatowego. A tu taka niespodzianka... Najbliższe terminy do druga połowa listopada, ale ponieważ jest to chyba najmniej piękny miesiąc :-D, zdecydowaliśmy się na początek grudnia. W końcu jeden czy dwa tygodnie nie zrobią różnicy.

Betina, narobiłaś mi smaka tym rosołkiem, aż porządnie zgłodniałam :-D

Aniulkas, super że wszystko ok z maleństwem... a stan zapalny też już przechodziłam, teraz chyba szczególnie łatwo o takowe...

Jeszcze godzinka i zrywam się z pracy. Chyba zaczynam się stresować przed tym genetycznym... Ale jakoś jestem dobrej myśli mimo wszystko. Dam znać wieczorem ;-)

reklama
agula chodze na 'gimnastyke dla kobiet w ciazy' ;)
ale mam zamiar pojsc jeszcze na joge i pilates dedykowany osobom w ciazy. wybor jest duzy, az dni mi nie straczy zeby chodzic ;)
przed ciaza regularnie cwiczylam, chodzilam na wszelakie rodzaje fitnessow i moze dlatego tak mi tego brakwalo na poczatku ciazy.

Krolowa_Dramatu joge tez chce wyprobowac ale nigdy wczesniej jej nie cwiczylam, wiec nie wiem czy teraz jest dobry czas zeby zaczynac cos nowego

betina, myślę że ćwiczenia jogi w ciąży są ograniczone do tych, które nie powodują napięcia w brzuchu a głównie są to ćwiczenia rozciągające. Stania na głowie pewnie nie będzie ;) myślę, że nie ma problemu jeśli wcześniej się jogi nie ćwiczyło bo na pewno dla kobiet w ciąży są to bezpieczne ćwiczenia (a zakładam, że wiele kobiet w ciąży przed ciążą jogi nie ćwiczyło). Za tydzień będę wiedziała jakie są to dokładnie ćwiczenia.

Jestem po i Królowa miała 100 % rację . Jestem prze-szczęśliwa . Ale konkrety napisze w innym wątku.

Wszystkim dziękuję za kciukasy :-) Dla takich chwil warto żyć i sie troszkę pomęczyć :tak:

Jestem trochę przestraszona bo taki ''czekoladowy'' śluz zaczął mi lecieć ale jest bardzo gęsty jak ten co miałam zielony, zielony też nadal jest. Ale się przestraszyłam :( Wstyd mi się przyznać ale nie jestem ubezpieczona jeszcze :( Nie wiem co robić :( Nic mnie nie boli... Pomocy!! Wizytę mam zaplanowaną na wtorek. Może to przez nadżerkę...

Ostatnia edycja:
reklama
Patrycja ja miałam raz przed 2 dni taki gęsty brązowy jak na koniec okresu i wtedy nie wiedziałam jeszcze, że jestem w ciąży i nic się nie wydarzyło. może zadzwoń na izbę przyjęć do szpitala i tam Ci powiedzą czy to coś poważnego czy nie.

Do góry