Jula z tego co wiem to tantum verde można - ja dla bezpieczeństwa używałam takiego dla dzieci w spraju i do tego płukanie gardła wodą z salviaseptem. To takie ziołowe krople do płukania bez recepty. Lekarz mi mówił, że spokojnie mogę używać.
reklama
daga90
Fanka BB :)
hej ja z samego rana polecialam do przychodni do mojej pani stomatolog i okazalo sie ze rzeczywiscie pekl tak jak myslalam ale na szczescie ta tylnia strona zeba a nie z przodu. Popsikala mi takim niemilym sprayem znieczulajacym bo musiala wyrwac ten kawalek a w dzisle sie trzymal, troche lekarstwa jakiegos wlozyla i mam przyjsc za tydzien zeby mi go uzupelnila. Mam na niego uwazac bo mowi ze jest kruchy dlatego ze byl kanalowo leczony. Mam nadzieje ze inne zeby sie wstrzymaja z dolegliwosciami do czasu az dzidzia sie na swiecie pojawi bo dzisiaj jak czekalam w kolejce to strasznie sie denerwowalam juz nie pamietam kiedy tak sie balam przed wizyta u dentysty. A ten znieczulacz byl ochydny myslalam ze tam napaskudze pani doktor jak mi nim psikla
Ulkan, Maryjka zazdroszczę widoczków, mi mam nadzieję uda się wybrać w połowie 13 tyg na USG.
Szczebiotka współczuje bólu
a ja dziś nerwowa jakaś chodzę, pokłóciłam się lekko z partnerem :/ i popłakałam z tego powodu w pracy...
Szczebiotka współczuje bólu
a ja dziś nerwowa jakaś chodzę, pokłóciłam się lekko z partnerem :/ i popłakałam z tego powodu w pracy...
kiniusia1730
Aniołkowa Mamusia Zuzi
Ulakan super wieści Oby tak dalej
Daga, Szczebiotko współczuję Ból zęba to chyba najgorsze co może być , a ja na dodatek histerycznie się boję dentysty więc podwójnie współczuję.
Jula ja chyba nie pomogę, w pierwszej ciąży na przeziębienia/katary/bóle gardła stosowałam tylko domowe sposoby, ale muszę przyznać, że pomagało.
Ja dzisiaj od rana latam najpierw ryneczek nakupiłam sobie owoców, bo nie mogłam się zdecydować na co dokładnie mam ochotę. Potem trochę sklepów zwiedziłam w poszukiwaniu sukienki, bo 15 września mamy wesele znajomych, oczywiście sukienki nie znalazłam Później, z racji tego, że przyjechałam do naszego rodzinnego miasta do rodziców moich, wypadałoby też chyba teściową odwiedzić, ale nie wiem czy nie odłożę tego na jutro
Daga, Szczebiotko współczuję Ból zęba to chyba najgorsze co może być , a ja na dodatek histerycznie się boję dentysty więc podwójnie współczuję.
Jula ja chyba nie pomogę, w pierwszej ciąży na przeziębienia/katary/bóle gardła stosowałam tylko domowe sposoby, ale muszę przyznać, że pomagało.
Ja dzisiaj od rana latam najpierw ryneczek nakupiłam sobie owoców, bo nie mogłam się zdecydować na co dokładnie mam ochotę. Potem trochę sklepów zwiedziłam w poszukiwaniu sukienki, bo 15 września mamy wesele znajomych, oczywiście sukienki nie znalazłam Później, z racji tego, że przyjechałam do naszego rodzinnego miasta do rodziców moich, wypadałoby też chyba teściową odwiedzić, ale nie wiem czy nie odłożę tego na jutro
kiniusia1730
Aniołkowa Mamusia Zuzi
Betina właśnie nie wiem co z tą sukienką to będzie 12 tc, w pierwszej ciąży w 12 tc brzuchol miałam nadal płaski jak deska, no ale teraz może być inaczej mimo tego, że póki co się na to nie zanosi, ale wymyśliłam sobie jakąś zwiewną sukieneczkę odcinaną pod biustem, więc nawet gdyby jakiś tam bebolek było to nie będzie problemu..no o ile taką kieckę znajdę.
truskafffka
hejka
mnie dziś dobrze, tabletki z imbirem działają dużo lepiej się czuję
za to odrzuciło mnie na maksa od kawy...a ja z moim marnym ciśnieniem dobrze się czułam pijąc jedną lajtową kawkę na mleku dziennie..
no ale cóż, trzeba przetrwać...
Madzia jej...morza na co dzień zazdroszczę
no i właśnie, jak tak kończysz pracę to spokojnie dzieciaka możesz odebrać ze żłobka/przedszkola ..
mój synuś do 16 w przedszkolu, babcia(moja mama) go odbiera, a my go odbieramy po 17 od babci..
także bez instytucji dziadków ani rusz..
Maryjka super, że obejrzałaś swojego człowieczka
udanego urlopu
Ulkan niech maluszek dalej pięknie rośnie
Daga ujć..oby już żaden ząb nie dokuczał
Iwona hormony...tulę
Kania udanego urlopu!!
mnie dziś dobrze, tabletki z imbirem działają dużo lepiej się czuję
za to odrzuciło mnie na maksa od kawy...a ja z moim marnym ciśnieniem dobrze się czułam pijąc jedną lajtową kawkę na mleku dziennie..
no ale cóż, trzeba przetrwać...
Madzia jej...morza na co dzień zazdroszczę
no i właśnie, jak tak kończysz pracę to spokojnie dzieciaka możesz odebrać ze żłobka/przedszkola ..
mój synuś do 16 w przedszkolu, babcia(moja mama) go odbiera, a my go odbieramy po 17 od babci..
także bez instytucji dziadków ani rusz..
Maryjka super, że obejrzałaś swojego człowieczka
udanego urlopu
Ulkan niech maluszek dalej pięknie rośnie
Daga ujć..oby już żaden ząb nie dokuczał
Iwona hormony...tulę
Kania udanego urlopu!!
Witajcie marcówki, ja po wakacjach z moimi chłopakami. Jeśli chodzi o ciążę, to zupełnie nie mam żadnych objawów, normalnie aż zaczynam sobie wkręcać głupoty! No może trochę przesadzam, że zupełnie bez objawów, bo... w ciągu tygodnia przytyłam wg mojej wagi...5kg!! Nie wiem, czy to all inclusive na wakacjach może takie cuda zdziałać, ale wątpie (przy mojej wadze i nieumiejętności tycia to cud)
Dziś i jutro mam dzień wolny od męża i synka, więc zamierzam robić NIC. W przyszły czwartek usg prenatalne, w pt wizyta u gina.
Dziś i jutro mam dzień wolny od męża i synka, więc zamierzam robić NIC. W przyszły czwartek usg prenatalne, w pt wizyta u gina.
reklama
truskafffka
Sunshine niejedna może ci pozazdrościć bezobjawowych pierwszych miesięcy
no proszę już usg prenatalne...ja sobie jeszcze muszę poczekać..
miłego nic nierobienia ;-)
no proszę już usg prenatalne...ja sobie jeszcze muszę poczekać..
miłego nic nierobienia ;-)