reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2013

reklama
gosiulek ja biorę vita-min plus mama, i dodatkowo kwas foliowy, poprzednio brałam femibion właśnie, ale kuzynka jak była w ciąży to też miała problem z mdłościami i wit i zmieniła wit i było lepiej :)

ja wg terminu okresowego jestem w 10 tyg, ale na usg wyszło że będzie młodsza ciąża jednak więc dowiem się dokładnie 8 :) już nie mogę się doczekać :p

Królowa mnie kuje też czasami, raz częściej, raz rzadziej, poprzednio brałam no-spę jakiś czas, ale teraz nie tak przeszkadza mi to kucie jak przy poprzedniej ciąży więc se odpuszczę jak na razie. Ginke tłumaczyła mi ten ból rozszerzaniem się wiązadeł czy jakoś tak :)

ja brałam raz nospę, bolało strasznie. Teraz tylko czasem coś zaboli ale nie jest to uciążliwe...

Ale się stresuję. Najgorsze w tym wszystkim to chyba to, że nie ma się w zasadzie na nic wpływu, co ma być to będzie i trzeba czekać :/
Pracę mam stresującą, ale przynajmniej jej wynik zależy głównie ode mnie a tu... czekam i nic nie mogę zrobić by na pewno było wszystko ok..

gosiulek, podobno w 7 tyg powinno być już serduszko, choć u niektórych można usłyszeć dopiero później. Podobno słychać gdy beta pow 10 tyś ale jej nie sprawdzałam dawno więc nie wiem do ilu doszła ;)

No to jak moja beta wzrośnie prawidłowo (wczoraj 7648) o 66% to w sobotę u mnie musi być już wszystko widać...oby!

Królowa to mnie trochę podniosłaś na duchu bo ja betę w piatek miałam ponad 31 tys. a wizyta pojutrze, mam nadzieję, że zobaczę coś konkretnego :)

A ja umieram dziewczyny. Wczoraj cały, calutki dzień bez papierosa. Pierwszy taki dzień odkąd palę, czyli od 10 lat! Dziś też nie zapaliłam i mam nadzieje, że nie zapale. Wczoraj się wycierpiałam i więcej nie chcę tego przeżywać. Cały dzień leżałam i ryczałam w poduchę. To na mnie działa jak jakiś narkotyk.
Do tego dochodzi ból brzucha, nie tylko w dole ale cały boli i w okolicy żołądka i wątroby a w nocy już myślałam, że mnie wyrostekk atakuje. No i krzyż do tego. Ani się ułożyć ani usiąść wygodnie... No ale zdaje mi się, że to też trochę przez tą wizyte się stresuję i dlatego. Ale nie wątpie, że odrzucenie fajek też ma znaczenie... Cały tydzień z domu nie wychodziłam... Tak mi się nic nie chce. Ale dziś idę do ludzii....

Dziewczyny trzymam kciuki za wizyty dzisiaj! &&&&&

reklama
Do góry