reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2013

reklama
Mnie odrzucają papierosy ..nie palę, ale mnie wkurza kiedy ktos obok mnie dmucha...:/
Od rana mi nie dobrze... :( mdli i to strasznie... siedzę w pracy i nie moge przestac myslec

Co do bicia serduszka my z meżem zobaczyliśmy i usłyszelismy wg OM 6 tydz i 4 dzień, ciąża według wielkosci okreslona na 5 tyd i 4 dzien... bylo to tydzien temu :)

mam nadzieje ze maluszek dlaej dobrze rośnie, Wczoraj sie troche nadwyrężyła...chyba nie zaszkodzi to maluszkowi troche ponosiłam ciezkich rzeczy :/ musiałam pomoc w remoncie mieszkania... a pozniej tłukłam płytki na ścianie w kuchni :)
po ciezkiej pracy spałam jak zabita :D

Na dodatek że mam mdłości, powrócił ból biodra wiec nie moge wstawać i chodzić płynnie... kuleję na lewą noge...chyba znow rwa powraca.

hejka :)

wbijam się rzutem na taśmę, wczoraj gin wyliczyła przewidywalny termin porodu na 30 marca :)
pozdrawiam wszystkie mamuśki i gratuluję, poczytam was trochę, poznam mam nadzieję i może zagoszczę na dłużej ;)

Miłego dnia

Ale Wam dobrze ;-( prawie wszystkie juz mialyscie wizyty, albo bedzie miec w najblizszym czasie. Ja musze czekac jeszcze 3tygodnie. Eh.....

Mnie brzuch pobolewa, ale tylko czasami. Co do witamin, to biore tylko kwas foliowy. W drugim trymestrze bede brala prenatal albo femibion + zakupie sobie osobno kwasy omega.

reklama
gosiulek nie wiem jaką miał wielkość nie pytałam, tylko wiem że usg nie chciało załapać żeby przeliczyć datę porodu, ale za to serduszko słyszałam :)

mały pęchęrzyk wynika pewnie z tego (tak mi ginka mówiła) że pewnie przenoszę, tak jak poprzednią miałam wywoływaną bo królewnie się wcale a wcale nie spieszyło na świat, tak i tutaj się to samo szykuje ;/

Do góry