reklama
gosiulek73
mama K&K&A
Hej
Dziewczyny a ja miałam przez dwa miesiące cały czas wenflony a wcześniej przy pobieraniu mdlałam. Do dzisiaj mam ślady po nich.A było to ponad 4lata temu.
Dziewczyny a ja miałam przez dwa miesiące cały czas wenflony a wcześniej przy pobieraniu mdlałam. Do dzisiaj mam ślady po nich.A było to ponad 4lata temu.
Królowa_Dramatu
Fanka BB :)
Czesc Dziewczyny, ja dzisiaj tez na pobraniu krwi bylam. Zawsze jest ok a dzisiaj... wydaje mi sie ze pielegniarka zle sie wklula, krew jej nie chciala leciec "oj jaka pani ma gesta krew" i wiercila mi ogla w zyle, uciskala zyle, potem znowu wiercila..n trwalo to strasznir dlugo.. teraz mam potwornie obolala reke, nie moge jej dotknac, ani zgiac, boli przy kazdym ruchu siniak bedzie na 100%
Królowa_Dramatu
ja nie mam z tym problemu ale dzisiejsze pobranie zapamietam na dlugo...W piatek jez krew badalam i nawet wklucia nie czulam. za to dzisiaj koszmar..
U
Użytkownik Usunięty
Gość
Masakra z tymi ludźmi....
A ja idę w sobotę na badania, nie wiem jak dożyje do pobrania będąc na czczo, bo rano MUSZĘ coś zjeść, bo albo mnie mdli, albo mnie ssie w żołądku, albo normalnie robi mi się słabo. To będzie ciężkie doświadczenie... Tak wogóle to wygrzebałam na strychu stare łóżeczko. Może i ma 50 lat, ale tak mnie zachwyciło, że powiedziałam mężowi, że będziemy je odnawiać. Wojtuś ma takie normalnie, tradycyjne, to jest z drzewa dębowego, białe - coś jak to Bonavita Hudson Crib White - Dressers & Changing Tables, tylko bez kółek. Farba pożółkła, więc w weekend czeka nas ścieranie starego lakieru i odmalowywanie go z powrotem na biało. Już się cieszę.
U
Użytkownik Usunięty
Gość
Ulkan super))
Kania78
...
Bry.
Kociatka zrobię na pewno, a może nawet dziś, tylko taką miesną też b. lubię, zwłaszcza w wykonaniu mojej mamy. Współczuję, że Cię darło na dwie strony, teraz to już migdałów chyba nie tkniesz do końca życia.
Sunshine dzięki za wyjaśnienie, udanego urlopu :-)
Ktr strasznie mi przykro :-(((
Gosiulek trzymam kciuki za wizytę.
Witaj bbf2012, trzymam kciuki za wyniki.
Martuska tak, w Polsce rodziłam i nie miałam podawanej oksytocyny.
Ewelinka ja raczej cierpię na senność, gdzie bym głowy nie przyłożyła tam śpię.
Corazon, Królowa Dramatu współczuję Wam tych bolesnych kłuć, nie cierpię tego i trzymam kciuki za wyniki :-)
Ulkan cudne :-)
Wczoraj jak wróciłam z pracy to mnie na dobre rozłożyło, po 18 miałam już 39,5, od 16 do 18 spałam mąż w tym czasie z Oliwią był na spacerze, po apapie temp spadła do 38,5, w nocy powtórka z rozrywki koło 2 znów 39,6 zjadłam apap, rano 38,5. Zawiozłam Oliwię do żłobka a sama wybrałam się do lekarza, i coooo, nawet mnie nie zbadała. Mówię jej żebym nie przyszła z samą gorączką ale jestem w ciąży, a Ona mi mówi żebym się z ginem skontaktowała i wypisała mi zwolnienie na 7 dni z kodem B czyli ciąża, więc w pracy już będą wiedzieć a tak nie chciałam jeszcze mówić. Mój dr dopiero jest jutro więc muszę czekać na konsultacje do jutra, teraz leżę ale temp nie mam (stan podgorączkowy). Sama nie wiem od czego to (((.
Kociatka zrobię na pewno, a może nawet dziś, tylko taką miesną też b. lubię, zwłaszcza w wykonaniu mojej mamy. Współczuję, że Cię darło na dwie strony, teraz to już migdałów chyba nie tkniesz do końca życia.
Sunshine dzięki za wyjaśnienie, udanego urlopu :-)
Ktr strasznie mi przykro :-(((
Gosiulek trzymam kciuki za wizytę.
Witaj bbf2012, trzymam kciuki za wyniki.
Martuska tak, w Polsce rodziłam i nie miałam podawanej oksytocyny.
Ewelinka ja raczej cierpię na senność, gdzie bym głowy nie przyłożyła tam śpię.
Corazon, Królowa Dramatu współczuję Wam tych bolesnych kłuć, nie cierpię tego i trzymam kciuki za wyniki :-)
Ulkan cudne :-)
Wczoraj jak wróciłam z pracy to mnie na dobre rozłożyło, po 18 miałam już 39,5, od 16 do 18 spałam mąż w tym czasie z Oliwią był na spacerze, po apapie temp spadła do 38,5, w nocy powtórka z rozrywki koło 2 znów 39,6 zjadłam apap, rano 38,5. Zawiozłam Oliwię do żłobka a sama wybrałam się do lekarza, i coooo, nawet mnie nie zbadała. Mówię jej żebym nie przyszła z samą gorączką ale jestem w ciąży, a Ona mi mówi żebym się z ginem skontaktowała i wypisała mi zwolnienie na 7 dni z kodem B czyli ciąża, więc w pracy już będą wiedzieć a tak nie chciałam jeszcze mówić. Mój dr dopiero jest jutro więc muszę czekać na konsultacje do jutra, teraz leżę ale temp nie mam (stan podgorączkowy). Sama nie wiem od czego to (((.
reklama
Królowa_Dramatu
Kania, musiala wpisac kod bo teraz dostaniesz 100% zasilku z zusu a nie 80%.
Ulkan, ja mam to samo- musze cos zjesc rano bo mi slabo jest. na szczescie dzis badalam hormony - tsh i progesteron i nie musialam byc na czczo
Ulkan, ja mam to samo- musze cos zjesc rano bo mi slabo jest. na szczescie dzis badalam hormony - tsh i progesteron i nie musialam byc na czczo