reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2013

Ulkan cudo!!!!!!!!!

Basieniak proś o wkłucie ''motylkiem'' z dłoni (z wierzchu), szybko, bezboleśnie i działa...czasami tylko jak za często (ja 2-3x w tygodniu) to żyły się buntują.
Ten guzek to prawdopodobnie pęknięta żyła...ja dzisiaj to miałam, po chwili schodzi:(

reklama
Ulkan znam ten syrop doskonale z pierwszej ciąży, on też jest na bazie czosnku, malin.
A ta aranżacja jest rewelacyjna.
ANiulkas czytałam, dziękuję :-)

hejka:-)

corazon i bbf trzymam kciuki za wasze wyniki:-)
ulkan pokoik bardzo ladny.
ewekinka ja ja tez mam problemy ze spaniem.rzucam sie po lozku i straszne glupoty mi sie snia:baffled:
kania szybkiego powrotu do zdrowka zycze.
a co do pobierania krwi to u mnie nie ma problemu.zylki az sie o to prosza.

Też sie bardzo kręcę przez sen, maz juz narzeka ze go zgniatam :D
też snią mi się głupoty...ostatnio że maz koniecznie chciał wyjechac na studia gdzies do gdańska labo gdyni..i koniecznie chciał kupic meble do akademika.. :) obudziłam się ze łzami ze ja w ciąży a on nawet mnie nie słucha i nie chce zostac zrezygnowac na tenc zas...:(
a wczoraj chyba znow sniło mis ie ze wybieraliśmy ubranka dla dziecka...

Corazon wiem, że pęknięta żyłka a zniknął dopiero po kilkunastu godzinach... a siniak to nie wiem po ilu dniach;) a o ile pobierania z łokcia się nie boję to jakoś za ręką to nie przepadam... więc będę mieć nadzieję, że aż tak już się nie powtórzy...

Ulkan piekny ten pokoik :) sama bym taki chciala tylko ze u mnie to nie ma takiej mozliwosci

Cos mi sie wydaje ze bede musiala jednak sprobowac tego plukania gardla jak mi nie przejdzie. Dostarczylam sobie troche wit c w formie kiwi ale to raczej nie wystarczy.
Ja tez nie lubie pobierania krwi i robilam to dotad tylko wtedy kiedy musialam niezaczesto. Mnie zawsze sie robi slabo przy pobieraniu a wlasciwie to juz po bo jak pobieraja to odwracam glowe. Slabo mi sie robi jak juz wstane i wacik za chwile odloze. Jeszcze ostatnio jak bylam to mnie pani pocieszyla ze jakis kiepski dzien ma i nie ma szczescia zeby ladnie pobrac. A wczoraj tez bylam ale wyczekalam sie tylko i nic nie zalatwilam :( bo pani n ie zauwazyla ze na skierowaniu mam tez badanie na grupe krwi a w mojej przychodni nie robia tego i wyczekalam sie godzine a i tak musze isc do drugiej przychodni i tam zrobie juz wszystkie badania zeby mnie nie musialy 2 razy kluc. Masakra normalnie.

Dziewczyny a czy uzywacie jakichs kremow/balsamow na rozstepy? Bo widzialam ostatnio takie z serii dla kobiet w ciazy i zastanawiam sie ktore sa najlepsze i wogole kiedy zaczac je stosobac. Ja ogolnie mam troche celulitku na udach i brzuchu wiec boje sie ze jak zaczne rosnac to moze byc gorzej.

reklama
Ja używałam Mustela w pierwszej ciąży, teraz mocno nawilżający balsam i dzisiaj mam zamiar znowu Mustelę kupić.

Do góry