reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2013

Ktr przykro mi bardzo :(

Ja dzisiaj odpukać bez mdłości i mam nawet wilczy apetyt :) caly czas cos podjadam (dzisiaj mi owoce podchodza) :) Przez ten czas co nic nie jadlam to spadlo mi ok 2-3kg z wagi wiec mam nadzieje ze teraz troche nadrobie. Moj maz caly czas mi glowe suszy ze powinnam jesc a jak nie jestem glodna to powinnam babelka karmic szkoda tylko ze nie mogl zrozumiec tego ze nie moglam patrzec na jedzenie nie mowiac juz o konsumpcji. A tak wogole to wczoraj wymyslil imie dla syna - Leon. Nie bardzo jestem przekonana do tego imienia ale dzisiaj caly dzien nie ma innego tematu tylko Leoś to, Leoś tamto i cos mi sie wydaje ze jak tak bedzie mowil ciagle i nie spodoba mu sie inne imie to mnie wkoncu tez sie spodoba. No ale coz to nasza pierwsza dzidzia wiec tatus sie przejal bardzo :) a o corce to nawet nie chce slyszec i nie bierze nawet pod uwage zeby moglabyc dziewczynka :) az sie boje co moze byc jak tak sie okaze ze jednak dziewczynka bedzie a nie chlopczyk. A u mnie w rodzinie zawsze byly pierwsze dziewczynki i na tyle dzieci co juz sie urodzilo przez te pare pokolen to tylko 2 razy chlopiec byl pierwszy :)

reklama
Cierpię na bezsenność :-( tez tak macie? Jestem mega spiaca ale zasnąć nie mogę ;-( eh.
Kurde....tak mi sie chce Non stop pomidorów, ze masakra. Właśnie Zjadlam pomidorka ze smietana, ogromna ilością soli, pieprzu i cebuli. Gdybym miała w domu 5 pomidorów to pewnie bym wszystkie pochłonęła :-) mmmm :-)
Daga mój mąż tez ciagle gada, ze musi być syn! Ja po cichu liczę na córkę, ale u nas w rodzinach od pradziada rodzą sie pierwsi chłopcy, więc pewnie dotrzymam tradycji i urodze synka :-)

Ostatnia edycja:
Witam.
Ewelinka ja tam nie mam problemu ze spaniem. Jak tylko przyloze glowe do poduszki to zaraz zasypiam. Moj maz to juz narzeka ze nie mozemy nawet razem filmu wieczorem obejrzec bo ja nawet do polowy czasami nie dotrzymam i na drugi dzien odnowa musi ze mna ogladac ten sam film :)
Napilam sie wczoraj troche zimnego soczku i mnie cos dzisiaj gardlo pobolewa. Macie moze jakis sposob na bol gardla nieszkodzacy dziecku? Pukanie gardla raczej odpada bo mnie zawsze jest po tym gorzej nie wiem dlaczego. tzn moze nie bol gardla jest gorszy ale zamienia sie w chrype i kaszel, przynajmniej zawsze tak bylo jak zaczynalo sie jakies przeziebienie.

Ktr współczuję, bądz silna!

Czas zacząć dzień od forum :D
Znów rano zjadłam krakrsy i mdłosci nie były tak straszne:)
ale za to nie mogłam wylezęc w łózku bo tak misie siusiu chciało, 1 raz tak miałam ze rano musiałam szybko do łazienki :)
Mam nadzieje ze u naszej dzidziulki jest wszytsko OK... ciąglę mówię do męża że chaiałabym znów podejrzeć co u niej :)
szkoda ze nie ma się takiej możliwosci ... czekam twardo na wizytę która już za 10 dni :)
Denerwuję się... troche...

znalazłam fajną ofertę...poarze wam Laktator + sterylizator - Okazje Allegro - CITEAM - Zakupy grupowe
nie wiem czy na pewno sie przyda...a podgrzewacz do butelek w domu jest...wiec ja sie zastanawiam czy kupowac ale oze wam sie przyda

Corazon...współczuję teraz będzie siniak na pół ręki...ja jak byłam na pobraniu krwi na bete to była taka sympatyczna babeczka ze tylko powiedziała uwaga ukłucie..a ja nic nie czułam i było po wszytskim :)
Śladu nie było :D

Aniulka u mnie tak już jest. Z ręki nie da się pobrać...pobierają z dłoni i to motylkiem dla noworodka.
Na jednej dłoni miałam 4 wkłucia i malutki siniak, na drugiej jedno wkłucie i siniak na cały wierzch dłoni...dzisiaj wkłucie na tą lepszą i pękła w końcu żyła...ale na szczęście udało się pobrać tyle ile trzeba.

reklama
Eee tam, da się żyć...zawsze było źle ale nigdy aż tak...nie wiem co się dzieje...
Ciekawa jestem jak mi w szpitalu wenflon założą???:confused::baffled:

Do góry