reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2013

reklama
BBf a Ty robiłaś jakieś badania po poronieniach? w związku z betą nie pomogę bo nie robiłam.

Becikowe jest.
Tokso jest już refundowna.
Badania robiłam standardowe,które nie wykazały nic :/ po jednym miałam łyżeczkowanie drugie było samoistne. Denerwuje się okropecznie, mój mąż mnie pociesza ze wszystko bedzie dobrze ale wiecie w mojej głowie już są czarne myśli ehh :/
A wy dziewczyny jakie macie już objawy ciążowe??
Dziękuje za wsparcie!! :*

bbf nie sziwię się, że masz obawy ale może z tą betą to rzeczywiście jakaś pomyłka... Myślę, że dobrze robisz sprawdzając jutro ponownie... i daj znać koniecznie jak wyszła...

Bbf witaj i zostań z nami do marca:tak: Choć to trudne to staraj sie być dobrej myśli. Co do bety to nie pomoge bo nei robiłam, żyję w błogiej nieświadomości, ale nei powiem, dzieciątko już chiałabym bardzo zobaczyć a najlepiej być w tym 12 tyg;-)
a ja podgladam plywanie, kiedys sama duzoooo plywalam

Fajnie, to musisz być super wysportowana :)

BBf a Ty robiłaś jakieś badania po poronieniach? w związku z betą nie pomogę bo nie robiłam.

Becikowe jest.
Tokso jest już refundowna.

Becikowe jest, inne wymogi, zaraz znajdę link.

Zmiany w becikowym od 2013 roku

Dzieki za odpowiedzi i super wieści z ta tokso:tak:

Jutro wyniki będą koło 16 więc na pewno dam Wam znać ale wiecie ja w te pomyłki nie wierzę :/ siedze i czytam po forach i a moja beta jest ładna jak na 6 tydzień tylko ten cholerny przyrost :/ no nic chyba pójde spać żeby szybciej mi czas zleciał.

Martuska, od dawna juz nie plywam, tj. plywam ale nie tyle.. ale wciaz mam sentyment do tego :)

bbf, bedzie dobrze. najwazniejsze by zrobic w tym samym laboratorium. daj koniecznie znac!

Bbf, trzymamy za Ciebie!

Boszszsz... prawie umarlam. Jestem uczulona na cholerne migdaly (a wlasciwie na to, czym sie je konserwuje) i nie mialam o tym pojecia. Dwie godziny jedna i druga strona:szok: Przechodzi po 2 nospach i buscopanie. Nalykalam sie jak dzika, ale nie bylo wyjscia.

dobranoc kobietki, padam

reklama
bbf2012, gdzieś ostatnio przeczytałam, że
Początkowo beta HCG podwaja się w ciągu 48-72h, później tempo wzrostu spada, w przedziale 1200 mIU/ml-6000 mIU/ml poziom HCG podwaja się średnio w czasie 96 godzin (4 dni), a dla stężeń przekraczających 6000 mIU/ml ten czas może być jeszcze dłuższy.

Do góry