dzień doberek
w środę..zakończenie roku w przedszkolu, pożegnanie starszaków..oj łezka się zakręci już czuję. Zwłaszcza jak zobaczę tego mojego wrześniowego ucznia na zdjęciu- dzieciaki w togach ..
Inka nieźle wyskoczyłaś z krzaczorów hehe częściej się odzywaj
Agula ejj może i ja się w torbie zmieszczę ..obiecuję nie zajmować zbyt wiele miejsca
trzy tygodnie nad morzem....zazdroszczę!
my dziś też zaklepaliśmy wakacje
tydzień, nad jeziorem, niedaleko nas, koło Żywca
też wiadomo..pod dzieci
duży plac zabaw przy pensjonacie, basen, trampolina, świetlica wewnątrz pensjonatu.. damy radę
jak nam się trzeciego zachce to se psa kupimy
a poważnie..wiem wiem..nigdy nie mów nigdy
a grill no baaaa Grill Szefa Kuchni zawsze na najwyższym poziomie hehe pstrąg pycha! częsciej będziemy robić
a wiesz co..ja w domu mieszkam hahaha serio
tylko najczęściej piszę "moje mieszkanie" bo my dom podzieliliśmy sprytnie
Mianowicie są dwa piętra + piwnica my mieszkamy na górze, moi rodzice na dole. Między piętrami nie ma żadnego połączenia wewnątrz domu, do nas prowadzą schody zewnętrzne. I każdy sobie rzepkę skrobie
mamy tak jakby dwa oddzielne mieszkania. Bardzo mi odpowiada takie rozwiązanie, bo z jednej strony dziadki na wyciągnięcie ręki, z drugiej, każdy rządzi u siebie
chcemy się widzieć, to się widzimy, nie to nie
No i ogródek przy domu jest, niewielki, ale wystarczający żeby się pobyczyć, grilla zrobić, dzieciaki mają swoje miejsce do zabawy
ale ogólnie, masz rację, Nasz Madziulek ma tak właśnie, że mieszkanie i ogródek do niego i to całkiem spory. Super rozwiązanie
Melka ogólnie od zawsze raczej towarzyska i otwarta na ludzi, czasem walnie wstydziocha, ale ogólnie nie miała akcji płaczu i strachu przed ludźmi
co do gadania... Mój Drogi Syn oznajmił że Amelia powiedziała pierwsze słowo (poza mama tata itd) ..mianowicie... wg Niego powiedziała.. "BAMBELBII" w tłumaczeniu dla niewtajemniczonych
Bumblebee -
Transformers (film) – Wikipedia, wolna encyklopedia jeden z głównych bohaterów transformesów
Kania no weeeź.. ZDRÓWKA!
Ale powiem Ci że coś wisi w powietrzu bo sporo słyszę o chorobach z różnych stron...baaa mnie ostatnio nawet gardło bolało
takie lato...
Ewciulek niestety z trójkami tak właśnie jest, dają w kość dzieciakom mocno...zwłaszcza jak dziecię ogólnie wrażliwe na ząbkowanie..oby szybko się przebiły
Nikusia słodka :*
Amelia lubi rozdawać buziaki ..ale jak nie ma ochoty to też stanowczo daje do zrozumienia
u nas nadal buziaki z otwartą paszczą