reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marzec 2013

hejka :)

urlop :cool2: mam tylko nadzieję że pogoda się poprawi bo jakiś ten maj niewydarzony :dry:

Kania jak miło czytać że Gabi z uśmiechem w żłobku zostaje :-) zobaczysz jak szybko będzie nabierać samodzielności;-)
u nas też jedna drzemka..ale to już od dłuższego czasu
Zębiska..u nas jakiś pogrom ..hurtowo szybko wychodzą, mamy komplet jedynek, dwójek, czwórek.. teraz górne trójki się pchają i tuż pod dziąsłami są.. zaraz normalnie pełna paszcza zębów będzie :baffled:
Żabka trzymam kciuki żeby wam się jak najszybciej udało wyrwać z tego piekiełka.. tulę..
Makunia i jak tam u Ciebie?
Kiniusia dla Twojego Aniołka światełko
[*] patrzy na Was Zuzia z góry i będzie dodawać otuchy zwłaszcza teraz jak rodzina w rozłące będzie..
Przekichane życie żołnierza i rodziny Jego.. ehh ale czas płynie, minie i znów będziecie razem.
Trzymajcie się cieplutko
Betina czyli zdrowe macierzyństwo,;) kochamy te nasze bąble najbardziej na świecie, ale czasem zwyczajnie musimy wyjść zrobić coś dla siebie, odetchnąć .. ;)
Ewciulek nasze panny to są ze sobą zsynchronizowane jeśli chodzi o wychodzenie zębów:-pu nas co prawda nocki lepsze przy wychodzeniu zębów niż dawniej, ale widać w ciągu dnia że mała sie męczy, nawet gryzaki stare gryzie, łapy pcha do buzi..

reklama
Bry. U nas znów wirus, tym razem Oliwia złapała rota, morduje ją biegunka i gorączka od wczoraj :-(
Gabula trochę pokasłuje a my póki co trzymamy się, ale wiecie jak to jest z wirusami.
A jutro jadę na kompleksowe badania w temacie anemii z mamą, i też muszę zorganizować opiekę dla Oliwki. bo dziś jest u mamy a jutro pewnie mąż będzie musiał sobie wziąć wolne.
Trzymajcie kciuki dziś mocno, bo mają wielką moc !!!

Truskaffka
udanego urlopu :-)
No to piękną ma już klawiaturkę Amelka :-)

Ja na chwilkę:)
Kania trzymam kciuki:) i zdrówka życzę dla Oliwki:)

MY wczoraj wróciliśmy z Komunii , było super, ale zmęczenie ciąge daje o sobie znać, powiem Wam dziewczyny,że dawno nie miałam tak wymęczonego organizmu :( Nikolka na szczęście wynagroadza mi wwszystko nowymi umiejętnościami i słowami:)

pozdrawiam Was wszytstkie mamuśki i cieszę się,że to forum jeszcze żyje:)

Ewciulek życzę Ci zatem odpoczynku w najbliższych dniach.
Zmęczenie materiału i mnie dopadło, więc doskonale wiem co czujesz.

Czesc dziewczyny

Wstyd ale nie mam czasu zeby napisac
Ethan ma ospe. Na szczescie jest juz dobrze. Strupki odpadaja a inne pamy robia sie niewidoczne. Buzia ladnie wyglada ale najgorsze ma nozki
Laura nie miala ospy wiec licze ze sie zarazi. Na te okolicznosc nawet kladlam ich razem spac :)
Ethan dzielny ma 9 zebow wkoncu dwojk dolna zwchciala sie przebic :))
Ja zaczelam cwiczyc bo do lata trzeba jakos wygladac :))

Korzsta ktoras z Was z Instagram?

Laura fajnie czyta ale co z teo jak ja pytam o czym czyta to nie ma pojecia. Zastanawiam sie czy jej nie zostawic w 1 klasie. Po co ma sie stresowac a dopiero w lipcu bedzie miala 7 lat wiec mysle ze to bedzie najlepsze rozwiazanie. Zobyczymy co na to jej Pani
W piatek jedziemy do Polski na komunie i wracamy w poniedzialek
Wczoraj bylam z dziecmi na zkaupach. Ethan na lato obkupiony

Sorki ze tylko o sobie ale nie czytalam nic pewnie w czasie popoludniowej drzemki Ethana uda mi sie cos przezytac. Teraz moje dziecie jeszcze spi ja po treningu i biore sie za ogarniecie prania
Buziole

Dzień Matki, nasze święto dlatego Wszystkim Mamuśkom Najlepszego życzę !!!
Poza tym weekend spędziłam z Gabrysią w domu, wirus ją dopadł, pewnie od Oliwii się zaraziła.
Mąż wczoraj obsługiwał wybory a Oliwia była przez weekend z dziadkami na działce, wróciła wczoraj wieczorem.
Życzę Wam miłego Dnia !!!

Ja też dołączam się do życzonek :) ah nasze cudowne święto:) na 2 rok to nasze dzieciaczki będą tego bardziej świadome:)

U nas weekend na spacerkach i oczywiście na placyku:) ale Nika była zadowolona:) dzieciaki zaczepiała, ale to u niej norma:)

Kania na zwolnieniu siedzisz z Gabi? Zdrówka dla dziewczynek i oby Ciebie nie dopadło...

Ewciulek na opiece jestem do końca tygodnia.
Tyle co pracę zaczęłam a już na zwolnieniu :-/

Kurka gdzie Wy się wszystkie podziewacie???

reklama
podpisuję listę ;)

Kania ja z kolei na urlopie :p
zdrówka !

Anka jak Laura? Etahn już pewnie po ospie oki :)

Ewciulek zębiska odpuściły? u nas druga trójka się przebiła, ale odpukać...dajemy radę ;)

co u was i maluchów?
nam miło czas leci, dużo się włóczymy po wsi, spotykamy ze znajomymi, dzieciakami :)
Zaliczyliśmy też wycieczkę do Zakopanego, piękne widoki, wycieczka udana :)

Do góry