reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2013

Wpadam na sekundę by złożyć Wam życzenia:
Kolorowych jajeczek,

rozczochranych owieczek,
rozkicanych króliczków,
pyszności w koszyczku,
a przede wszystkim
mokrego ubrania
w dniu wielkiego lania!

reklama
krótko i na temat z najlepszymi świątecznymi pozdrowieniami :D

a tu jeszcze obiecane dzieła Matika (tylko jaja zające robiliśmy wspólnie) :)

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny!!!!!!!!!!!
Udało mi się odnaleść Was... po bardzo długiej przerwie bo od porodu chyba nie wchodziłam na to forum .
Weszłam nie mogłam się ogarnąć bo pozmieniali troche ale już odnalazłam jakieś forum i widze kilka znanych nazw :)
Pozdrawiam cieplutko tych którzy jeszcze pamiętają mnie a tych którzy nie równiez pozdrawiam :)

Już po świętach a tu takie pustki !!!!
Gdzie się podziewacie Mamuśki???
U Nas święta minęły tak szybko, jak pewnie i u Was.
Niestety kolejna przerwa w żłobkowaniu źle na Gabrysię wpłynęła, histeria wymioty i takie tam, ale dziś było już lepiej.
Obie panny zasmarkane, przez te wszystkie wirusy w powietrzu...i ta aura taka zmienna, rano zimno, popołudniu upały.
Poza tym dziś miałam wizytę u hematologa, jakoś olewająco podszedł do tematu.
Dostałam leki, zanim wypisał został uprzedzony że mam problemy z wchłanianiem żelaza z leków ale jak widać nie dotarło...
W piątek zaczynam pracę, więc jutro ostatni dzień laby i zastanawiam się jak go wykorzystać maksymalnie ;-)

Hej kobietki:)
Ja już od wtorku śmigam do pracy, więc mniej czasu , po pracy obiadek jem ja, Nika i lecimy na spacerek , a jak wracamy sprzątanko mieszkania itd. i już kąpciać skrzata trzeba.......póki co Nikusia ładnie znosi rozłąke Z mamusią:) oby tak zostało:) mam jutro pogrzeb, w święta powiesił się koleżanki z pracy mąż, do dziś jestem w szoku:szok: także taka mnie wiadomość czekała w pierwszy dzień :(

Ewciulek i jak w pracy?
Zadowolona, że wróciłaś?
Ogarniasz wszystko?
Dobrze, że Nikola się tak z tym oswoiła :-)
Aniulkas mam nadzieję, że na dłużej u Nas zagościsz :-)
U mnie jutro wielki dzień, więc dziś staram się ogarnąć to co zaległe.
Popołudniu idę z dziewczynami do pediatry, bo cosik się święci znowu...

Ostatnia edycja:
witam i ja po świętach

jak zawsze zbyt szybko minęły, no ale przed nami weekend majowy hehe :p

Kania &&&& za pozytywny powrót do pracy :) no i żeby dziewczyny się dzielnie trzymały, zdrówka!!!
Ewciulek oo matko, faktycznie niezła wiadomość na dzień dobry :/
cieszę się że Nikusia dzielna :) tak trzymać :)
Aniulkas :) witamy, córcia ślicznie wyrosła :)
pisz co tam u was słychać ;)

i czekam na resztę ekipy...święta się skończyły! Wracać! :-p

Hej:)
No dziś odbył się pogrzeb więc do młodej dotrłam o 17 , a,że wiało to ze spacerku nici, więc Nika miała mega focha:) ale dałyśmy radę :)
Kania Powiem tak ....z poniedziałku na wtorek prawie nie spałam w nocy kręciłam się z boku na bok, stres przed powrotem do pracy, zastanawianie jak Nika to zniesie , ogólne jakieś zdenerwowanie przed powrotem, bo niestety nie mam fajnej atmosfery w pracy, pracują same kobity , a wiecie co się wtedy dzieje? Odwyykłam od tego i nie spieszyło mi się wracać do pracy, ale na chwilę obecną muszę stwierdzić,że odżyłam.....serio......poszłam do ludzi , mam więcej czasu dla siebie , nie czuje takiego zmęczenia i znużenia ( pieluchy, kupki itd ) , tak więc reasumując jest dobrze :) najgorszy jest pierwszy dzień :) Jedyny minus jest taki ,że jak wracam nie wiem w co mam ręce włożyć , jeśli chodzi o mieszkanie, a tu trzeba z dzieckiem na dwór wyjśc,więc sprzątam jak Nikolka śpi:) daj relację jak to jutro u Ciebie będzie wyglądać:)

uhuhuu ale cisza się tu zrobiła...

wiem, powroty do pracy.. mniej czasu, ale mam nadzieję że forum całkiem nie umrze..szkoda by było :(

zatem ja pozdrawiam po super weekendzie spędzonym wspólnie ze znajomymi :)
i nawet pogoda nam dopisała, atrakcji co niemiara bo zaliczyliśmy miasteczko westernowe, akurat otwarcie sezonu było i darmowe wejścia! :cool2: CUDOOOOoownie, bo normalnie bilety by nam wyszły ok100zł za rodzinkę:surprised:do tego w niedziele pod kościołem był odpust, dzieciaki skorzystały :-p no i zaliczaliśmy nałogowo place zabaw:-p
dzieciarnia się wybawiła, wyszalała:-)

a jak u was? jak dzieciaki? praca?

reklama
Hej:)
Praca się zaczęła i jakby czasu coraz mniej, mam teraz 2 zminy , więc rano siedzę z Niką , jak uśnie to sprzątanie, gotowanie i tak mi leci czas.....coraz lepiej małej idzie śmiganie samodzielne , ale i tak jak jestem w pobliżu łapie mnie za palca i spacerujemy po całym domu:) coraz mniej korzysta już z raczków:) aaaa i wyrosła mi z dnia na dzień gaduła:)( jeszcze większa niż była) buzia jej się nie zamyka :) gada po swojemu przede wszystkim , ale coraz więcej podłapała też od nas słówek:)

Planujecie majówkę? My nie wyjeżdżamy nigdzie, ale jak tylko pogoda dopisze to jak najdłużej na dworku:) a w sobotę Nikusię zawozimy do babci, a my nałądujemy akumulatorki , bo organizujemy małe przyjęcie:)

P.s ale mam dziś fajny suwaczek, same jedynki:)

Ostatnia edycja:
Do góry