reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2013

Ewciulek buzia pełna zębów woow!!
Kania w pracy napewno dasz rade. Jestem tego pewna :) dobrze ze dziewczęta zdrowe i puki co mogą korzystać z przedszkola i żłobka. Gratki dla Oliwi a akrobatka sprytna. Teraz chyba taki etap maja te nasze marcowe maluchy :)) ale i go przejdziemy ;) twój ma darmowy trening na zdrowie mu to wyjdzie ;)

Gości ogarnelam niedziela szybko minęła.
Nie ma Laury maz wychodzi o 6:30 i proszę mój syn spał od 20 do 9;45 :) dzis znów padł o 20.
Jutro mam kosmetyczne na 11 wiec Ethan idzie do kumpeli
W czwartek wyjeżdżamy wiec czeka mnie pakowanie walizek :/

reklama
hejka :)

u nas leci :)
Mati w szale robienia jajek i innych świątecznych ozdób ;) Mela w szale akrobacji...podobnie jak inne marcowe maluchy, uwielbia się wspinać :p niby luzik bo umie sama też schodzić, a jak z czymś nie daje rady to wzywa pomocy..no ale trzeba pilnować szkraba, bo głowa pełna pomysłów :p

Kania o jaciee Gabi ma 4 ząbki? hihi ale spokojnie, reszta też wyjdzie, nie ma innego wyjścia..ja po prostu przyzwyczajona do pełnej paszczy naszej Lalamelki :p
szybkiej adaptacji w żłobku życzę ;) ii zdrówka!!!!!!! A Tobie powodzenia w pracy ;)
my oki, mała nas zaraziła...nic dziwnego skoro bezczelnie kaszlała nam w twarz:-D ale podjęliśmy z D walkę i już zdrowi jesteśmy :)
i u nas na tapecie również tatattatatatatataaaaaaa, mama baba czasem się jej wyrwie.. no ale przedtem na tapecie był tata, potem baba, potem mama... i teraz kółeczko znów wróciło do taty:p

Ewciulek widzę że Nikusi ząbki jak mojej Melce idą :p u nas też już czwórki się przebiły, trzy albo cztery-nie jestem pewna ;) i rosną ;)
jeszcze trójki, piątki i będziemy mieć z głowy :p
Anka hehe i znów na walizkach żyjecie :) ale fajnie, przynajmniej się dzieje ;-)
Mały po zabiegu już całkiem oki?

Hej

Zaliczyłam kosmetyczke a Ethana zostawiłam u matki chrzestnej. Miło spędzili czas na zabawie a ja miałam swój relax

Truskafffka po operacji została tylko pamiątka. Syn zregenerowal sie w Maxymalnie krótkim czasie :))
Koniecznie pochwal sie cudami Matika

Jutro odwiedza mnie kumpelka na kawę a ja mam w planach pranie i mycie podłóg. Plan jest tylko trzeba go wykonać :))

hej jestem w pracy ( o dziwo tylko w pracy mam czas żeby do was zaglądnąć) dlatego krótko i szybciutko napiszę a do was bo mam dzis zawał roboty.
Neurolog powiedział cytuje" książkowe obajwy guza przysadki mózgowej" i dostałam skierowanie na tomografie która mam w czwartek 24.04. Powiedział tez że stąd może sie brać pokrzywka więc mam nadzieję że mnie wyleczy :)

ewciulek wiem że serce pęka na myśl o powrocie do pracy ale nie jest tak źle wież mi :)

Bry.
U Was też tak zimno i leje?
Co za pogoda?
U mnie praca wree od poniedziałku ogarnęłam piwnicę i mieszkanie na błysk, tylko okien na zew nie umyłam, bo jestem przeziębiona i wolę nie ryzykować w taką pogodę jak jest u Nas. Mogę teraz spokojnie usiąść i nacieszyć się tym ładem :-)
Zakupy jeszcze nie zrobione, może polecicie jakieś ciasto bez pieczenia w piekarniku? Bo do tego ręki nie mam ani dobrego piekarnika. Gabrysia oczywiście przy rozstaniu nadal płacze ale w ciągu dnia ładnie się już bawi. Oczywiście już mi pokasłuje, mam nadzieję że na święta jej nie rozłoży. Oliwia strasznie się rano ociąga w drodze do przedszkola, więc będę musiała wcześniej z nią wychodzić niż planowałam. Jutro przychodzi do mnie fryzjerka zrobić mi odrost :-) Poza tym w miarę ok, ale nie chwalmy dnia przed zachodem słońca (którego dziś brak).
Anka jejku zazdroszczę takiego śpiocha :-)
Wizyta u kosmetyczki udana? Sprawnego pakowania życzę.
Udało się wykonać plan?
Truskaffka mojej jak nie uda się wspiąć to krzyczy i się złości :-)
Pochwal się dekoracjami świątecznymi Matika :-)
Nimitii będę trzymać kciuki za tomograf, też ostatnio miałam.

Hej:)
U nas też leje, szaro-buro:) także kisimy się w domu:( ale święta mają być za to cieplutkie:) także super:) jutro na szczepienie, ciekawe ile waży ten mój "słodki ciężar" :) Jak wasze dzieciaczki zniosły te szczepionki po roczku?
truskafffka już wyzdrowieliście wszyscy? Jak tam Ci lepci w pracy? Dzieciaki nie odczuwają gdy idziesz do pracy? Matik to już pewnie przyzwyczajony, ale Melka? gratuluje ząbków Twojej ślicznotce ;) tak jak mówisz jeszcze 3 i 5 i będzie spokój:)
kania trzymam kciuki,bo od piątku wracasz do pracy,żeby wszystko się dobrze ułożyło:) Ja we wtorek po świętach wracam, niestety:( dobrze Ci,że masz już ogarnięte mieszkanko na święta, mnie jeszcze sypialnia została, ale to musimy na biega kupić reagał, bo ciuchów Niki się mnoży :szok: i nie ma ich gdzie trzymać, więc troszkę sypialnia zawalona, a co do okien to pada u nas codziennie, więc nie myłam jeszcze..
nimitii trzymam wielkie kciuki za tomografię :) a co do pracy , to z czystym sumieniem mogę powiedzieć ,że zmieniłam dla NIki całe swoje życie,żyłam pod nią i już się do tego przyzwyczaiłam, teraz będe musiała się do innej sytuacji przyzwyczaić praca i dziecko:) ale musze dać radę:) nie ja pierwsza i nie ostatnia:)
anka ​fajnie,że do Polski na święta się wybieracie, nie ma jak spędzić je rodzinnie:)

hejka :)

Matikowymi dziełami oczywiście się pochwalę ;) tuż przed świętami..bo póki co ciągle coś majstruje ;)

Anka to super :) zawsze powtarzam, że na dzieciach wszystko się szybko ładnie goi..na szczęście :)
Nimiti czyli w dobre ręce trafiłaś, trzymam kciuki żeby wszystko dobrze się skończyło :)
trzymaj się :)
Kania noo pogoda nas nie rozpieszcza... :/
co do ciast niepieczonych...ja lubię ten przepis :)
Moje Wypieki | Rafaello
w ogóle fajna ta stronka, a na stronie głównej po lewej stronie masz spis różnych tematycznych rzeczy i między innymi są "ciasta bez pieczenia" :)
Ewciulek dzięki, zdrowi jesteśmy :)
w pracy oki, a mała zostaje z ukochaną babcią więc elegancko papa mi robi, buzi daje i idę, oczywiście czasem jak widzi że się zbieram to robi się z niej małpka i zejść mi z rąk nie chce, ale babcia umie ją szybko zająć czymś i płaczu nie ma ;)

Nimitii trzymam kciuki i życzę dużo zdrowia. Oby ta pokrzywka wiecej cie nie dopadła

Kania plan zrealizowany :)) widzę ze porządki masz za sobą. Musze sie z piwnica zaprzyjaźnić bo zaraz tam nie bede mogła wejść :)) pójdę w twoje ślady.
Ciacho bez pieczenia np. Napoleonka na herbatnikach

Ewciulek my szczepieniami tydzien temu i wlasnie Ethan dzis marudny i wyższa temperatura. Spi od 18:30

Truskafffka bo dzieci to roboty szybko sie regenerujące i maja mega dużo energii :))

Ewciulek ze szczepieniem muszę odczekać jeszcze, bo po półpaścu jakiś miesiąc.
Już się boję tej szczepionki, bo Oliwia źle na nią zareagowała ale może Gabrysi nic nie będzie.
Chyba nie zamierzasz w taki deszcz myć okien? Bo to syzyfowa praca.
A do pracy wracam dopiero w przyszły piątek :-)

Truskaffka dzięki za przepis, akurat rafalello robię często, bo pyszniutkie a teraz chciałam zabłysnąć haha i stworzyć coś innego.

Anka cieszę się, że Cię natchnęłam na tą piwnicę, bo u mnie sytuacja wyglądała podobnie. Nie było już gdzie się w niej ruszyć :-)

reklama
Hello:)
My wczoraj byliśmy na szczepionce z Niką, panna waży 9,800 kg, choć stawiałam ponad 10 , bo taki fajny, okrągły bąbelek się z niej zrobił, ale fakt faktem ząbkuje mi cały czas , a przy tym mniej je:) Do tej pory chętnie chodziła do lekarzy , nie było problemów, a teraz ryk po wejściu do przychodni, zanoszenie się płaczem , nie dała się nawet zważyć:szok: cóż dziecko starsze to i bardziej rozumne....ale w rączkę już dostała, to lepiej ją było trzymać:)

Dziewczyny chciałam Wam złożyć życzonka:) Wesołych , Spokojnych i rodzinnych Świąt:) i oczywiście mokrego dyngusa:)

Do góry