reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2013

Deizzi masz na mysli moje spanie czy Kuby??? Kuba wtedy po tej kapieli o 23 zasypia od razu. ja i tak w ciagu tygodnia ide spac kolo 00 lub 1. a w weekend moge odsypiac. bo jest ze mna moj nowy partner:) wiec ja wtedy czasem ide spac nawet i o 20.:) a rao on tez wstaje i daje kubie jesc o 9. kuba spi miedzy 12 a 15 a potem po 19- 22:40 i tu jest kapiel jedzenie i zasypia do rana. choc czasem w nocy sa pobudki:(

ehh nie moge sie wyleczyc a juz jutro pierwszy z 5 egzaminow;/

reklama
Ja staram się Artura w miarę wcześniej uspic. Mamy później czas dla siebie. Wczoraj padł przed 20 Ale coś miał temp.podwyższona. Zuzkon powodzenia na egzaminie

Hej

Kania dziękuje Laura to był jednorazowy wybryk na szczęście po rosole brzuszek sie uspokoił. Na Ethana dziaselka dostałam żel i psikam Septoletux. Buzia ładnie sie goi ale przez ten cieknący katar mi kaszle wrrr Podjade z nim niech go oslucha. Ja angina :(

Deizzi gratulacje!!!

Zuzkon o 23 kąpiel, szok!! Ale jak tobie wygodnie to super!! Jak egzaminy?

Zabka Artur chyba przebił Ethana

Bry.
Żabka
pięknie już Artur stoi, Gabula tak stoi po 10 sekund, jak się zorientuje że sama stoi to już siada. Słoików też już nie kupujemy, chyba że jakiś deser.
Królowa Dramatu u Nas jeden pediatra też zaleca dawać zupę wieczorem, może spróbuję, bo Gabula zwykle je kaszkę albo jogurt. Nie ma właśnie apetytu, jak już to rzeczy płynne, kanapki w ogóle nie wchodzą w grę, zupa mix, jogurt, deser i mleko.
Zuzkon jak wirus? Odpuścił? Powodzenia w sesji :-)
Inka250 to masz wesoło, u Nas kłótnie rzadko, Oliwia coś z siostrą do zabaw niechętna ostatnio, we wszystkim jej przeszkadza.
Patula jak ten budyń na mm robisz?
Deizzi to ile Ignaś mleczka pije jednorazowo? Moja na noc wciąga 240 ml.
Anka to dobrze, że Laurę jednak żaden wirus nie dopadł, pewnie to jakaś niestrawność jak u Oliwii ostatnio była. Gabi też zakatarzona na maxa, kaszle nadal a teraz się znów wzmogło przez ten katar ale jedynki górne są już na wylocie. Przez weekend miała podwyższoną temp. a dziś spokój. Zjadła od rana kilka łyżek jogurtu, zrobiłyśmy inhalacje i póki co się bawi ale przez sobote i niedziele była jakaś masakra, cały czas ryk, zielone kupy i na rączkach. Daj znać czy u Ethana wszystko po wizycie u dr ok?

Ostatnia edycja:
hej. wirus nie odpuscil:( kaszle jak gruzlik a nad ranem to juz koszmar. w nocy klopoty ze spaniem. Dzis pierwszy egzamin o 17. a ja nie wiem jak sie nazywam..;/ licze ze inni beda umiec:(
Dzieki za trzymane kciuki:)
co do kapieli.jest mi tak wygodnie. bo ja wczesniej nie pojde spac a tak kapiel jeszcze go zmeczy:)

Ania chodzi o to ze wagowo przebil Ethana? zdrowka dla was :)
Kaniu coraz dluzej stoi i za raczki chce chodzic :)
zuzkon dla ciebie tez zdrowka. nas tez przeziebienie wzielo. moj P w domu zostal bo gardlo go boli na maksa :(

Hej kobitki:)
Trochę naładowałam akumulatory......także troszkę lepiej się czuje:)
Z nowości u nas Nika łądnie już pokazuje na kaczuszce czy innej maskotce, gdzie ma oczko, nosek , usta:) wczoraj pierwszy raz zjadła rosołek tłusty u babci z makaronem, niezbyt jej smakował bo ona woli gęstsze obiadki, ale dała rade z grysem na twarzy:) dostała też troszkę samego gotowanego kurczaczka z rosołu:)
Jak jej czegoś zabronie i mówię "nie wolno" lub " nie" to kłóci się ze mną swoim "eeeee" przedrzeżnia mnie pieronek, ale pracuje nad tym....

Wszystkim chorowitkom szybkiego powodu do zdrowia , a dla Melki
buziaki z okazji ukończenia 10 miesięcy:)

P.s Zazdroszczę Wam dziewczyny spokojnego snu razem z waszymi pociechami:) ciekawe kiedy ja się doczekam? :-D

hejka

no i tak ..stało się Melce stuknęło 10 miechów :-p:-)
z tej okazji zawaliłam nieco galerię:sorry2:

Kania jak dobrze czytać, że nocki spokojniejsze u was :)
brawo dla Gabrysi za kroczki! :) rozhula się niebawem na dobre panienka:-)
z Melki też tancereczka, pełną gębą:-D a jeszcze tak niedawno mówiłam że tańce ją nie ruszają:-D
Żabka Pięknie Arturek stoi:-) i ładnie do raczków schodzi, bezpiecznie :)
i muszę przyznać, że bohater drugiego planu rozłożył mnie na łopatki:-D
Królowa zazdraszczam podróżowania :)
Zuzkon jak egzamin? ZDRÓWKA!
Asinka ach jak wzorowo Nina śpi w nocy :)
Inka niestety taki wiek... bunt samolubnego dwulatka się kłania, a mały też już walczy o swoje..trzymaj się. Niech Moc Będzie z Tobą. Kłótnie miną, dzieciaki dojrzeją i fajnie będą się ze sobą bawić :)
Patula u nas też wieczorem tylko butla. Młoda już zmęczona, z łyżki nic nie zje :p
Ewciulek brawa dla Nikusi :D
Melka też wodnistych zupek nie lubi za bardzo
a jak ją ostrzegam że czegoś nie wolno, to sama krzyczy do mnie swoje neee neee neeee i paluchem wymachuuuje łobuz jeden:-p
dziękuję w imieniu Amelki :D

Zuzkon jak egzamin Ci poszedł mimo przeciwności losu - choróbska?
Żabka moja już za jedną tylko chce chodzić.
Ewciulek to świetnie, że chandra minęła i wszystko wróciło do normalności. Pocieszam się tym, że kiedyś zęby wyjdą i nocki będą lepsiejsze, przecież nic nie trwa wiecznie i dziecko z wszystkiego wyrasta ;-)
Truskaffka Najlepszeo dla Amelki :-) Słodziaczek z Niej i uśmiech ma cudny :-) A z braciszkiem się widać że kochają :-)

reklama
Do góry