reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2013

Gdy na dachu parkuje renifer, kiedy ciepło mruczy kaloryfer, gdy choinka zdobi najważniejszy w domu kąt, ja Wam życzę zdrowych i wesołych Świąt !!!!

Sorki, że tak na szybko i na krótko wpadam, że tylko o sobie ale od piątku nie mam czasu nawet się po tyłku poskrobać ;-) Przed chwilą wróciłam z Gabi od dr, przeziębiona :-( dodatkowo spuściła sobie 0,5 kg dysk przenośny na stopę, spuchnięta, paznokieć będzie schodził :-( Oliwia też przeziębiona i tak te święta miną z katarem i kaszlem :-( Wczoraj wieczorem stwierdziłam że chciałabym, żeby już był styczeń, żeby już ten cały zamęt świąteczno-noworoczny minął. Mam kupę stresu ostatnio związanego z pracą, i dobija mnie perspektywa wracania do firmy w której przyszłości nie mam :-(.

Ostatnia edycja:
reklama
Kania wycuałuj ode mnie Gabi , aż mi ciary przeszły jak sobie pomyślałam jak ją to musiało boleć:( noi zdróweczka życzę dla dziewczynek....a Tobie więcej powodów do radości,żebyś Nowy Rok zaczęła z uśmiechem :) żeby stres minął i wszystko z pracą się ułożyło :) trzymaj się cieplutko

a ja dzisiaj fryzjera zaliczyłam, a co :) z 10 lat mi odeszło , bo zrobiłąm grzywkę i fajny kolor:) i chce się żyć:)

Hejo hejo :)
Ewciulek wstawiaj zdjęcie w nowym image :)
Kania buziaczki w stópkę dla córuni... Biedaczysko.. i z nowu przeziębienia... coś Was nie chcą minąć...
Truskaweczko to chyba od Ciebie paczuszka już doszła? Z zabawkami, ubrankami i podobno prześlicznym kocykiem? Mamusia zachwycona kazała mocno podziękować. Nasze paczki dotarły w tym samym dniu więc łez wzruszenia było morze. Dziękuje Ci raz jeszcze :)

WESOŁYCH ŚWIĄT KOCHANE:) I PRZEDE WSZYSTKIM ZDROWYCH,SPOKOJNYCH I RADOSNYCH:) od całej naszej rodzinki

p.S Nie mam weny na dłuższe życzenia, nasza Niczka od wczoraj gorączkuje :( przebiło się troszkę tego 8 zęba ,ledwo go widać,ale wiadomo ,że to ząb.....trzymajcie za nas kciukasy :)

Kochane Wesołych Świąt! Pełne Magii, życzliwości, bliskości i pyszności! Trzymajcie się cieplutko :) Buziaki dla dużych i małych :*

no to witam poświątecznie:-D

byczymy się :cool2: ja z kawką a Mati z piernikami, które piekliśmy i chwali je pod niebosa:-D
Młoda śpi, jak wstanie wybieramy sie z dzieciakami na spacer.. w końcu wiosnę mamy:-p:eek::confused:

Amelii dziś po 17ej stuknie 9 miesięcy:-):-):-):-) :-)

Kania jak dziewczynki?
Ewciulek jak Nikolka, ząbek przebity? gorączka odpuściła?
Melka ma 8 ząbków, ale nie wiem czy coś nie będzie się kluło, bo mała znów zaczęła się ślinić i pchać łapki do buzi, tak dalej:shocked2:
Deizzi to chyba faktycznie moja paczuszka:-) a wiadomo już czy u tej dziewczyny będzie chłopak czy dziewczynka?
jakby co, to mogę przesłać jeszcze ciuszków..dla dziewczynki ;)

jak wam święta minęły? co słychać u was i maluchów? ;)
pozdrawiam ;)

Ja również witam po świętach:)
Ząbek się przebił, gorączka odpuściła, myśleliśmy ,że już na święta i wigilię w domu zostaniemy , ale na szczęście cuda się zdażają w wigilię i naszej malutkiej gorączka puściła i mogliśmy świętować:)
Niczka jest dziewczyną towarzyską, więc całe święta była grzeczniutka bo była w centrum uwagi (w naszych rodzinach nie ma drugiego małego dziecka) , dużo ludzi , coś się działo, choinka , kolędy ,światełka:) nocami spała jak suseł, tyle wrażeń:) a i musiałąm od mamy łóżeczko turystyczne przytransportować , bo lepiej w nim śpi, nie przebudza ją uderzenie o szczebelki, bo się strasznie kręci w nocy:)
truskafffka buziaczki dla Amelki:) z okazji skończenia 9 miesięcy:) pogoda piękna , więc ma spacerek jak najbardziej:)
Deizzi ​już wstawiam do galerii moją fryzurkę:)

Truskaffk jak bedę coś wiedzieć to na pewno dam znać :)
Ewciulek już idę zobaczyć :)
My też bylismy na spacerku Zaczynałam święta z wagą 52,4 kg a dzisiaj mam 55,0 ha ha ha :) prawie kilogram dziennie ale byczyłam się mocno i jadłam dosłownie wszystko :) Igula wczoraj był na odwiedzinach u prababci i stał przy meblach ja obok niego i się pierwszy raz sam puścił i poszedł do mnie te dwa kroczki :) ale i tak na czworakach mu najlepiej :)

reklama
Melduję się po świętach, które minęły szybko, bardzo szybko, rodzinnie i przeziębieniowo bo Obie Panienki i mąż zakatarzeni, kaszlący. Nie przejadłam się, choć kg na wadze przybył ;-) Oliwii nadały się kolędy i non stop wyśpiewuje, Gabula całkiem nieźle zniosła wizyty u babć. Nocki nadal zarywamy, Gabula nowych zębów nie ma, coraz to sprawniej się porusza, chodzi wzdłuż mebli, łóżka, wstaje wszędzie i wyciąga wszystko co tylko namierzy. Paluszek się jej zagoił i jest szansa że paznokieć schodzić nie będzie. Jutro Sylwester i raczej spędzimy go we czwórkę, zero planów chyba, że ktoś Nas odwiedzi.

Deizzi nie udało mi się wysłać nic przed świętami, ale teraz w ramach porządków coś wyszukam i wyślę tej dziewczynie. Gratulacje dla Ignasia !!!
Ewciulek najważniejsze że przyczyna znana i że przeszła temp :-) Fajnie, że udało się Wam w spokoju spędzić te święta.
Anka a jak święta w Pl? Kiedy wracasz do siebie?
Truskaffka Oliwia też się zajadała ciasteczkami naszej roboty :-) Gratulacje dla Amelki z okazji ukończenia 9 miesięcy i pięknie już stoi !!!! A zimę mamy piękną, oby jak najdłużej taka aura się utrzymywała.

Ostatnia edycja:
Do góry