reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2013

Gdy na dachu parkuje renifer, kiedy ciepło mruczy kaloryfer, gdy choinka zdobi najważniejszy w domu kąt, ja Wam życzę zdrowych i wesołych Świąt !!!!

Sorki, że tak na szybko i na krótko wpadam, że tylko o sobie ale od piątku nie mam czasu nawet się po tyłku poskrobać ;-) Przed chwilą wróciłam z Gabi od dr, przeziębiona :-( dodatkowo spuściła sobie 0,5 kg dysk przenośny na stopę, spuchnięta, paznokieć będzie schodził :-( Oliwia też przeziębiona i tak te święta miną z katarem i kaszlem :-( Wczoraj wieczorem stwierdziłam że chciałabym, żeby już był styczeń, żeby już ten cały zamęt świąteczno-noworoczny minął. Mam kupę stresu ostatnio związanego z pracą, i dobija mnie perspektywa wracania do firmy w której przyszłości nie mam :-(.

Ostatnia edycja:
reklama
Kania wycuałuj ode mnie Gabi , aż mi ciary przeszły jak sobie pomyślałam jak ją to musiało boleć:( noi zdróweczka życzę dla dziewczynek....a Tobie więcej powodów do radości,żebyś Nowy Rok zaczęła z uśmiechem :) żeby stres minął i wszystko z pracą się ułożyło :) trzymaj się cieplutko

a ja dzisiaj fryzjera zaliczyłam, a co :) z 10 lat mi odeszło , bo zrobiłąm grzywkę i fajny kolor:) i chce się żyć:)

Hejo hejo :)
Ewciulek wstawiaj zdjęcie w nowym image :)
Kania buziaczki w stópkę dla córuni... Biedaczysko.. i z nowu przeziębienia... coś Was nie chcą minąć...
Truskaweczko to chyba od Ciebie paczuszka już doszła? Z zabawkami, ubrankami i podobno prześlicznym kocykiem? Mamusia zachwycona kazała mocno podziękować. Nasze paczki dotarły w tym samym dniu więc łez wzruszenia było morze. Dziękuje Ci raz jeszcze :)

WESOŁYCH ŚWIĄT KOCHANE:) I PRZEDE WSZYSTKIM ZDROWYCH,SPOKOJNYCH I RADOSNYCH:) od całej naszej rodzinki

p.S Nie mam weny na dłuższe życzenia, nasza Niczka od wczoraj gorączkuje :( przebiło się troszkę tego 8 zęba ,ledwo go widać,ale wiadomo ,że to ząb.....trzymajcie za nas kciukasy :)

Kochane Wesołych Świąt! Pełne Magii, życzliwości, bliskości i pyszności! Trzymajcie się cieplutko :) Buziaki dla dużych i małych :*

no to witam poświątecznie:-D

byczymy się :cool2: ja z kawką a Mati z piernikami, które piekliśmy i chwali je pod niebosa:-D
Młoda śpi, jak wstanie wybieramy sie z dzieciakami na spacer.. w końcu wiosnę mamy:-p:eek::confused:

Amelii dziś po 17ej stuknie 9 miesięcy:-):-):-):-) :-)

Kania jak dziewczynki?
Ewciulek jak Nikolka, ząbek przebity? gorączka odpuściła?
Melka ma 8 ząbków, ale nie wiem czy coś nie będzie się kluło, bo mała znów zaczęła się ślinić i pchać łapki do buzi, tak dalej:shocked2:
Deizzi to chyba faktycznie moja paczuszka:-) a wiadomo już czy u tej dziewczyny będzie chłopak czy dziewczynka?
jakby co, to mogę przesłać jeszcze ciuszków..dla dziewczynki ;)

jak wam święta minęły? co słychać u was i maluchów? ;)
pozdrawiam ;)

Ja również witam po świętach:)
Ząbek się przebił, gorączka odpuściła, myśleliśmy ,że już na święta i wigilię w domu zostaniemy , ale na szczęście cuda się zdażają w wigilię i naszej malutkiej gorączka puściła i mogliśmy świętować:)
Niczka jest dziewczyną towarzyską, więc całe święta była grzeczniutka bo była w centrum uwagi (w naszych rodzinach nie ma drugiego małego dziecka) , dużo ludzi , coś się działo, choinka , kolędy ,światełka:) nocami spała jak suseł, tyle wrażeń:) a i musiałąm od mamy łóżeczko turystyczne przytransportować , bo lepiej w nim śpi, nie przebudza ją uderzenie o szczebelki, bo się strasznie kręci w nocy:)
truskafffka buziaczki dla Amelki:) z okazji skończenia 9 miesięcy:) pogoda piękna , więc ma spacerek jak najbardziej:)
Deizzi ​już wstawiam do galerii moją fryzurkę:)

Truskaffk jak bedę coś wiedzieć to na pewno dam znać :)
Ewciulek już idę zobaczyć :)
My też bylismy na spacerku Zaczynałam święta z wagą 52,4 kg a dzisiaj mam 55,0 ha ha ha :) prawie kilogram dziennie ale byczyłam się mocno i jadłam dosłownie wszystko :) Igula wczoraj był na odwiedzinach u prababci i stał przy meblach ja obok niego i się pierwszy raz sam puścił i poszedł do mnie te dwa kroczki :) ale i tak na czworakach mu najlepiej :)

reklama
Melduję się po świętach, które minęły szybko, bardzo szybko, rodzinnie i przeziębieniowo bo Obie Panienki i mąż zakatarzeni, kaszlący. Nie przejadłam się, choć kg na wadze przybył ;-) Oliwii nadały się kolędy i non stop wyśpiewuje, Gabula całkiem nieźle zniosła wizyty u babć. Nocki nadal zarywamy, Gabula nowych zębów nie ma, coraz to sprawniej się porusza, chodzi wzdłuż mebli, łóżka, wstaje wszędzie i wyciąga wszystko co tylko namierzy. Paluszek się jej zagoił i jest szansa że paznokieć schodzić nie będzie. Jutro Sylwester i raczej spędzimy go we czwórkę, zero planów chyba, że ktoś Nas odwiedzi.

Deizzi nie udało mi się wysłać nic przed świętami, ale teraz w ramach porządków coś wyszukam i wyślę tej dziewczynie. Gratulacje dla Ignasia !!!
Ewciulek najważniejsze że przyczyna znana i że przeszła temp :-) Fajnie, że udało się Wam w spokoju spędzić te święta.
Anka a jak święta w Pl? Kiedy wracasz do siebie?
Truskaffka Oliwia też się zajadała ciasteczkami naszej roboty :-) Gratulacje dla Amelki z okazji ukończenia 9 miesięcy i pięknie już stoi !!!! A zimę mamy piękną, oby jak najdłużej taka aura się utrzymywała.

Ostatnia edycja:
Do góry