reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2013

(*) ojejciu to straszne, nie chce nawet mylsec co czuja rodzice:-(
Ewciulek ty oddychniesz a maz zobaczy jak to jest:-D
Deizzi jak skonczy brac antybiotyk. Niech odpocznie od tych wirusuow bo pewnie dzieci zasmarkane:cool:
zabka ale jazda, masakra!!!

reklama
Żabka ehh masakra:confused2: tyle dobrze że macie rodzinę za sobą

a u nas pierwsze raczki :-) jeszcze takie nieporadne, posuwiste, śmieszne :-D ale łapkami wyma****e jedna za drugą i nóżkami przebiera:-)
coś na wzór Ninki Asinki z samego początku-jak z filmiku co do smoka podążała :-p

Truskaffka a właśnie miałam się pytać dzisiaj czy Twoja Córeczka - Stokroteczka (bardzo mi się kojarzą z nią stokrotki) w końcu odkryła rączki do chodzenia. Gratulacje wielkie i mam nadzieję że moj tez wkrótce zrozumie o co chodzi bo zaczął się bujać jakoś dwa/trzy dni po niej :)

Tak Kaniu ma 2 ząbki dolne które wyszły mu już w 4 miesiącu :]
Ewciulek ja też zaczęłam sama mieszać(tzn przez 3 dni dawałam do każdej porcji dałam jedną łyżeczkę 2) A teraz daję samą 2.

Nasz synuś jak był młodszy spał bardzo ładnie tylko raz budził się na mleko,a teraz co noc zawsze dwa razy wstaję :( nie wiem czemu tak się stało... Zastanawiam się czy moze nie spróbować dać mu kaszki na noc ? widziałam w rossmanie , że są takie specjalne nocne.

dzień dobry
okropnie dziś ..mokro i zimno brrrr

w sobotę pierworodny kończy 6 lat... a tydzień później Mela 6 miesięcy...
zleciało strasznie :eek:

jaki dobrze mieć roczne macierzyńskie :-p

Deizzi stokrotki śliczne kwiaty, dziękuję:tak:
mała miała chwilowy zastój w czworakach-tzn. w dążeniu do ruszania się, bo zajęła się strasznie siadaniem z czworaka i wiecznie trenowała. Ale znów poczuła chęć zdobywania świata :p
Mały też zaraz ruszy w świat :)

Miłego dnia dla wszystkich i słońca ..mimo wszystko

cholera napisał cały post i mi wcielo! grrrr.

Kinusia bardzo współczuję tej tragedii! nie wyobrażam sobie tego bólu ;(

i tyle bo z nerwów straciłam wene :/

Hej kochane )
U nas też brzydko i deszczowo, fajnie chociaż ,że mąż na urlopie to możemy pobyć we 3 :) :)
basiatoja moja od tygodnia znowu zaczęła na szczęście wstawać raz bo poprzedni tydzień wstawałą 2 razy , nie wiedzieć czemu?Chciałabym,żeby już całe noce przesypiała,ale i tak nie mogę na to narzekać:)
truskafffka Nikusia też strasznie rwie się do siadu , ciagle tylko główka w górę,ale nie ma siły by się dzwignąć, ja muszę jej pomoć za rączki.Co do raczkowania to póki co przewrotami się przemieszcza i tyłek w górę podnosi , zobaczymy co z tego wyniknie :)

hej

Kosmetyczka zaliczona, kawka z kumpelka tez, obiad zjedzony. Laura u kolezanki a ja mam wolne
Ethan obgryza malpie ogonek i juz wola:-D no tak czas na jedzonko:-D
Na 20 mam zebranie w szkole i nie chce mi sie isc:cool:

reklama
hej dziewczyny.

nie pisze bo nie mam weny. nie ma humoru...moje zycie sie rozpada... i nie moge nic z tym zrobic..ale nie chce Wam dokladac... w zwiazku z tym ide do psychologa..może to coś da.. bo naprawde zle sie dzieje..
Kuba ma juz drugi zabek..ale stany podgoraczkowe dalej...:(
mocz zrobiony.. bakterie liczne ale leukocytow 3-5 wpw. wczoraj tata przywiozl mi swieże grzyby.wiec zrobiłam zupe grzybowa:)...pozatym zrobiłam zakupy w smyku kupilam materac do lozeczka turystycznego i od dzis kubus bedzie spac w moim pokoju ale w swoim lozeczku:)

Kiniusia historia straszna..az sie za glowe zlapalam.. nie potrafilabym dalej chyba normalnie funkcjonowac..wspolczuje.

Do góry