trytytka
Fanka BB :)
Dziewczyny cały tydzień nie miałam nawet minuty żeby zajrzeć, kuzyn w tamtym tygodniu przyjechał na coke'a do krakowa i jego dzieci bardzo chciały zostać także cały tydzień miałam troje... nie wiem jak się nazywam zwłaszcza , że mój zazwyczaj "aniołek" też dawał po tyłku... czapki z głów dla wielodzietnych matek
pewnie byłoby łatwiej gdyby były moje - np. pytam co zjedzą na obiad, któreś coś tam rzuci, ja ugotuje i okazuje się, że jednak nie to by zjedli.... nawet wyprawa do spożywczaka była wyzwaniem...
Kania kciuki żeby Oliwcia mogła iść do żłobka już!!
Nimitii moja też się sama nie przewraca, byłyśmy u neurologa i powiedziała , że ma czas że to w normie wszystko
najważniejsze żeby trakcję Voity nasze dzieciaki miały
natomiast pokazały mi kobity na rehabilitacji jak ją przewracać ze zgiętą nożką (obroty są przez nóżki lub głowkę) i powiem ci że kilka razy sama dała radę
kawał chłopa
Betina my na szczepienie 3-cie we wtorek
Deizzi z tymi drzemkami to u nas jak jej się zachce.... nie ma żadnej reguły, jakieś półtora miesiąca temu już było wyregulowane ale jak to mówią dobrze żarło i zdechło... także teraz kiedy potrzrebuje to ją kładę do łóżeczka daje zajączka i przytulankę czasami usypia mi w aucie, czasami w wózku..
Żabka Pola na domowej wadze to jakieś 6700g waży tylko... a wzrostu nie sprawdzałam natomiast ubranka na 74, w tych na 68 body np bardzo duży dekolt mają jak próbowałam jej założyć
także wzrostowo podobnie do arturka
wiem że wszystko lubi sie parami walić także ściskam mocno i podwójnie!!!! jak czasmi mnie chce szlak trafić z jakiegoś powodu patrze na moje maleństwo i co by było gdybym jej nie maiała i stwierdzam, że nic do szczęścia mi nie brakuje!!
Madzia moja zupełnie nie rwie się do siedzenia także takie problemy jeszcze przed nami
Truskaffka zdrówka dla Matika i żeby Melke ominęło!!!
Asinka baw się dobrze!!
Liluu zabieraj się i to szybko do chirurga bo nie ma na co czekać!!!! Masz dla kogo żyć!!! a co by to nie było im się szybciej tego pozbędziesz to tym lepiej!! ściskam ciepło!! dajcie znać co z tym parkiem Jordana tez się chętnie w tygodniu wybiorę
Zuzkon szybkiego wygojenia!!!
Kania kciuki żeby Oliwcia mogła iść do żłobka już!!
Nimitii moja też się sama nie przewraca, byłyśmy u neurologa i powiedziała , że ma czas że to w normie wszystko
Betina my na szczepienie 3-cie we wtorek
Deizzi z tymi drzemkami to u nas jak jej się zachce.... nie ma żadnej reguły, jakieś półtora miesiąca temu już było wyregulowane ale jak to mówią dobrze żarło i zdechło... także teraz kiedy potrzrebuje to ją kładę do łóżeczka daje zajączka i przytulankę czasami usypia mi w aucie, czasami w wózku..
Żabka Pola na domowej wadze to jakieś 6700g waży tylko... a wzrostu nie sprawdzałam natomiast ubranka na 74, w tych na 68 body np bardzo duży dekolt mają jak próbowałam jej założyć
Madzia moja zupełnie nie rwie się do siedzenia także takie problemy jeszcze przed nami
Truskaffka zdrówka dla Matika i żeby Melke ominęło!!!
Asinka baw się dobrze!!
Liluu zabieraj się i to szybko do chirurga bo nie ma na co czekać!!!! Masz dla kogo żyć!!! a co by to nie było im się szybciej tego pozbędziesz to tym lepiej!! ściskam ciepło!! dajcie znać co z tym parkiem Jordana tez się chętnie w tygodniu wybiorę
Zuzkon szybkiego wygojenia!!!