hej
Martuśka miło, że się odezwałaś. Mój Kacperek też na piersi, ma 7700 g. Jak śpi w nocy, hm ciężko. Pobudki 2-3 razy. Zaśnie 20 budzi się 23,2,5. Mniej więcej oczywiście. Jesteśmy tylko na piersi, ostatnio dałam mu mm na noc zmieszane pół na pół z moim mlekiem,żebyy lepiej pospał, trochę pomogło. Spał pod rząd 6 godzin.
Patrycja2810 nie wolno mieć takich czarnych myśli,odgoń je a to już!!! Czasami złe rzeczy się nawarstwiają i mamy dość, ale po burzy przychodzi słońce! I tego Ci życzę.
nimiti gratuluję obrotów, ja wciąż czekam na moje, bo Kacperkowi owszem zdarzy się, że się przewróci, ale to przypadek. Jest jeszcze słaby, nie ciągnie głowy, chodzimy na rehabilitację i z tm walczymy.
betina79 też myślałam o tym glutenie, powiedz mi jaką kaszkę masz? Jakąś z nestle? Dosypywałaś ją, że tak powiem "surową" bezpośrednio do mleka? Ile miałaś ml mleka a ile kaszki?
Lepiej spał po tej kaszce?
trytytko mój też leniuch i też się rehabilitujemy!
Kaniu widzę, że też próbowałaś podawać Gabi pół na pół mm z Twoim mlekiem, ja też mu tak podałam i raz poskutkowało przespał troszkę dłużej. Za to są cyrki przy piciu z butelki, muszę ją wkładać sobie pod pachę,żeby myślał, że to pierś!!!!
masakra!
Pisałaś, że dostałaś już @. Ja już mam drugą
pierwszą miałam 16/07 trwałam 5 dni bardzo słaba, a drugą dostałam już 1/08 i teraz mam strasznie mocną i bolesną, a jak Ty miałaś?????
U nas wszystko ładnie, poza nieprzespanymi nockami, ale za to w dzień Kacper jest super grzeczniutki, uśmiechnięty, sam potrafi się zabawić, leżeć na macie itd. Mogę wszystko przy nim robić. Walczymy tylko ze słabą obręczą barkową i patrzeniem w jedną stronę, jak na razie mozolnie to nam idzie.
Pozdrawiam z Piekar, ale ciepło buuu