Bry:-)
Betina79, Aleksp a Wy co się tak masujecie ;-)
Betina79 dziewczyny nie śpią jeszcze w jednym pokoju, ale myślę o tym by ją przenieść, tzn. Gabrysię do Oliwii.
Aleksp to faktycznie miałaś przygodę, wjechała Ci w tyłek? Najważniejsze, że nic Wam się nie stało :-)
Królowa Dramatu jak to nie ma o czym? Pisz co u Was? Jak Twoja Pociecha?
Patula a jak go ćwiczycie? Aktywujesz lewą stronę bardziej?
Żabka fajnie, że koncert się udał, zwłaszcza w tak szczytnym celu :-)
Anka zatem bezpiecznego lotu życzę, by Ethan przespał no i wspaniałych chwil na Majorce :-)
Powiem Wam, że troszkę się wczoraj rozczarowałam w pracy, bo myślałam że jest szansa pracować w domu, tak jak z Oliwią pracowałam ale niestety...
Ale najważniejsze, że jest ten dodatkowy rodzicielski, bo tak to bym musiała dać ją do żłobka, a tego bardzo nie chcę, tzn. nie chcę jej oddawać takiej małej. Jest szansa że do kwietnia przyszłego roku będę miała luz, a potem będę myśleć nad opieką dla Niej, bo do pracy trzeba będzie wracać ale wówczas będzie miała już ponad rok. Jak babcia się zdeklaruje i będzie z nią do września to opiekunki szukać nie będę, chyba że się zwolni jakieś miejsce w żłobku ale to na razie odległy czas.
Wczoraj zapytałam Oliwii, czemu tak w nocy krzyczy, budzi się z płaczem a Ona mi na to "bo Gabrysia się budzi" więc powiedziałam jej, że zamiast w nocy wołać tatusia czy mamę i krzyczeć to wstań z łóżka i przyjdź do Nas. 2:34 czuję jak ktoś posapuje przy łóżku i wzdycha, oczywiście nasza Perełka. Gabrysia za to budziła się od 21 do 1.30 tyle razy, że nie zliczę, po czym w końcu znalazła upragnioną pozycję na brzuchu i spała w łóżeczku do 6, zjadła i dosypia.