Witajcie Dziewczyny
Agula wszystkiego najlepszego
fajnie że Jasiek lepiej śpi w nocy i nie budzi się już tak często
. Udanego urlopu. My mieliśmy ten tydzień spędzić u rodziny mojego męża, a w piątek być na ślubie u mojej kuzynki, przy okazji troszkę zwiedzić Warszawę, ale mój mąż tak sobie załatwiał wolne że go nie dostał i siedzimy w domu. Coś czuję że gdzieś sobie wyjedziemy dopiero we wrześniu, ale chyba w przyszłym tygodniu spakuję chłopaków i pojedziemy do moich rodziców od nich 5 min piechotą na plaże
Patula ale fajnie że Kacperek ma jeszcze pra pra babcie
moje chłopaki mają jedynie dwie pra babcie
. Twoja prababcia na pewno przeszczęśliwa z wizyty
. Dobrze, że krocze w końcu się zagoiło
Herbata gratki za obroty
nasz też przekręca się we wszystkie strony
przez prawe ramię super już mu wychodzi w obie strony i teraz ćwiczy obroty przez lewe
. Z trzymaniem grzechotek nasz nie ma problemu, ładnie już sobie przekłada z zabawkę z jednej rączki do drugiej, ale każdy maluszek jest inny i rozwija się w sowim tempie, moi chłopcy z charakteru są podobni do siebie, ale zupełnie inaczej się rozwijają
.
Zuzkon śliczna zabawka
Kubuś ma zdolną mamę
Deizzi ale zdolniacha z Ignasia
mały pływak Wam rośnie
Patrycja Mariuszek też ostatnio coraz częściej łapie za stópki
dziś nawet próbował swoje paluszki u nóg
Betina w sumie fakt lepiej jak maluch się za szybko nie przekręca
u nas najbezpieczniej teraz jak mały leży na podłodze
bo z kanapy chyba zaraz by spadł
Mikowata super że Leonowi podobało się na basenie
Królowa dobrze że wymioty już się nie powtórzyły, fajnie że trafiłyście na lekarkę, która fachowo się Wami zajęła i dokładnie zbadała małą.
Kaniu u nas ze spaniem teraz bardzo różnie. Są noce że śpi beż żadnej pobudki od 21 do 6 rano, są też takie noce że robi sobie dwie pobudki ok 1 i 4, albo też takie z jedną pobudką ok 1 albo ok 4. Tylko że jak się obudzi w nocy to tylko je zazwyczaj od 5 do 10 min i śpi dalej. Udało się zaszczepić Gabrysie? A co do mężów to widzę że u Ciebie podobnie jak u mnie, nas teraz nie miało być w domu, ale mój mąż nie załatwił sobie wolnego...
Basieniak biedna Wiki, wiem co przechodzicie bo Jaśkowi też strasznie długo wychodziły zęby, jemu szły na raz wszystkie 3 i 4. Teraz czekamy na 5, które jakoś nie chcą się pokazać
znając nasze szczęście to pewnie zaczną wyłazić jak Jasio pójdzie do przedszkola i znów będzie odchorowywał zęby. Szkoda że Piotruś też nie toleruję produktów mlecznych i musisz być na diecie, ale masz już doświadczenie w tym temacie, więc na pewno jest Ci łatwiej.
Truskafffka super że imprezka się udała i Melka była grzeczna
u nas jakoś weekend szybko minął bo praktycznie był tylko jedno dniowy, mój mąż w zeszłym tygodniu pracował od poniedziałku do soboty. W niedziele trzeba było zrobić jakieś zakupy na cały tydzień, a popołudniu chłopaki pojechali do Ikei po dwie kanapy do naszego pokoju u moich rodziców
meble dziś dostarczyli, więc w wolnej chwili trzeba będzie tam pojechać i je po skręcać. Ja dziś mam luźniejszy wieczór bo z żadnej pracy nic nie podrzucili
miałam wieczorem zacząć robić generalne porządku w kuchni, ale jakoś straciłam wene