reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2013

marynka wiem ze zmienia ale ta sytuacja jest dla mnie koszmarem. poczekam bo chce zeby mi pomogl. ale pomiedzy nami nic juz nie ma i w 99% nic nigdy nie bedzie.
noelka ja sie biore za pranie prasowanie i sprzatanie.

mialam isc na uczelnie ale poniewaz gardlo mnie boli to nie poszlam. szkoda.ale musi mi to cos szybko minac:))

reklama
Położna zobaczyła dzisiaj jaką wodę piję. Dostałam ochrzan. Mam odstawić. Ale jak??? Przecież mu nie szkodzi... A ja nie lubie zwykłej wody. Herbaty tez nie pije... Ona chcę mnie pozbawić mojej kochanej wody jabłkowej.
Do tego jeszcze powiedziała że mam zadzwonić i umówić się do lekarza bo ona robi zapisy już na MAJ. Dwa miesiące mam czekać?? A chciałam rozpocząć antykoncepcje hormonalą (chyba się zdecyduje na tą domięśniową w zastrzyku raz na trzy miesiące bo zapominalska jestem) więc będę pewnie musiała odwiedzić Pana Doktora prywatnie.

noelko nie mam bladego pojecia i wole nie wiedziec - nie stresowac sie :-) moze wyjde na wyrodna matke, ktora sie nie interesuje - trudno. zycie w niewiedzy jest cudowne, mam dobry humor, zero nerwow i dzidziusiowi chyba OK ze mna :tak: w niedziele mam CTG i pewnie wtedy sie wszystkiego dowiem :tak: mezula znajomi mowili, ze pewnie po 2 tygodniach od terminu wezma mnie w obroty a tak to CTG co 2 dni. tylko, ze oni "rodzili" w innych szpitalach, wiec to moze niekoniecznie tak wygladac...

zuzkon sama wiesz najlepiej jak miedzy wami jest! szkoda mi Cie strasznie, bo samej bedzie Ci napewno ciezko. a dziecko tez potrzebuje ojca, tyle ze dobrego... mam nadzieje, ze sobie wszystko swietnie poukladasz! a i na gardelko uwazaj, bo maly po wyjsciu glosu mamy nie pozna ;-)

dada z biedronki, teraz kupiliśmy rosmanowe zeby wypróbować ale raczej wrócimy do dady

My też tych samych używamy. Zaczynałam od Happy bo mają to wycięcie na pępek ale bardzo sztywne i grube były, później testowałam Pampersy i bardzo ok były ale większe w porównaniu z Happy, później testowałam właśnie Rosmanowe i też grube i sztywne i malutkie bardzo, i teraz zaczęliśmy Dadę i przy nich zostaniemy. Dla mnie takie same jak Pampersy rozmairowo też tak samo inny zapach tylko mają ale to świadczy tylko o chemii która jest i w tych i w tych więc nie przykładam wagi do zapachu :)

Moge sie juz pochwalic mam 4,5 z egzaminu ktory był 18.03. wiec mam juz dwa egzaminy z 4 zaliczone!:))) jak sie ciesze:))

Gratulacje. Ja 05.04 mam pierwsze zlaiczenie już na nowy semestr a 06.04 chciałabym oddać już całą pracę licencjacką. Boję się tej obrony i zastanawiam się czy jej nie przełożyć w czasie na później...

Hej dziewczyny. Baaaardzo Was proszę o kciuki. Za chwilę jadę do szpitala na wywołanie. Cieszę się, że wreszcie dziś lub jutro poznam maluszka z brzuszka. Postaram się odezwać po wszystkim. Trzymajcie się.

Mój Maluszek jest dzisiaj grzeczny. Je i śpi. Cudo. A przez ostatnie dni więcej patrzył i marudził niż spał. I o dziwo nie protestuje dzisiaj (jeszcze) przed mamusi mleczkiem.

A tak wyglądają nasz przygotowania na Chrzest Synka: IMG_20130321_114425.jpgIMG_20130321_114552.jpgIMG_20130321_114648.jpgIMG_20130321_115058.jpg

Załączniki

• IMG_20130321_114425.jpg
    IMG_20130321_114425.jpg
    29,3 KB · Wyświetleń: 38
  • IMG_20130321_114552.jpg
    IMG_20130321_114552.jpg
    14,7 KB · Wyświetleń: 36
  • IMG_20130321_114648.jpg
    IMG_20130321_114648.jpg
    14,3 KB · Wyświetleń: 35
  • IMG_20130321_115058.jpg
    IMG_20130321_115058.jpg
    15,1 KB · Wyświetleń: 31
reklama
Noelka,heledorka trzymam mocno kciuki!! Bedzie dobrze:-) ja dzis mialam rano 3 cm rozwarcia takze cos sie ruszylo. Mam duzo chodzic zeby pobudzic skurcze. Badanie bolesne jak nie powiem co ale jakos idzie to przezyc. Wody mam czyste mala wazy ok 3300 g i ogolnie jest szansa na rychly porod:-)

Do góry