Wróciłam z KTG w szpitalu. Trafiłam na dyżur do jakiegoś młodego lekarza, który słysząc na kiedy miałam termin kazał mi koniecznie jutro przyjeżdżać do szpitala. Także jutro pakujemy do auta torby i jedziemy rano na IP...
reklama
truskafffka
Fanka BB :)
hejka
u nas ostatni dzień spokoju trwa
szkoda tylko że w nocy zamiast spać i korzystać że jeszcze mogę...to mnie bezsenność i dumanie trzymają
Maryńka jutro brykam do szpitala, cc będę mieć jutro lub we wt
więc opuszczam plac boju
Betina no niestety maluszkom układ trawienny się wciąż kształtuje, możemy pomagać masażami, jakimiś specyfikami...polecali ci coś?
Heledorka to ci uparciuch brzuszkowy, trzymam kciuki żeby przed środą sie coś zaczęło...
Herbata WoW ale się uwinęłaś GRATKI!!!!!
Alfa Gratki !!! Jaka fajna czarnulka z Laury
Banankowa pięknie ogarniasz dzieciarnię
Makunia niech Moc Będzie z Tobą! mam nadzieję że jutro faktycznie coś się zacznie u was dziać
moja mordeczka też szaleje w nocy właśnie w okolicach 24-1, łobuzice
Ala hahaha czyli nie to dziecię was z łóżka wygania
Deizzi trzymam kciuki żeby tak pięknych nocek było jak najwięcej
Trytyka a Ty na kopernika będziesz jutro??
Trzymam kciuki za maluchy, niech wychodzą grzecznie i szybkooo;-)
u nas ostatni dzień spokoju trwa
szkoda tylko że w nocy zamiast spać i korzystać że jeszcze mogę...to mnie bezsenność i dumanie trzymają
Maryńka jutro brykam do szpitala, cc będę mieć jutro lub we wt
więc opuszczam plac boju
Betina no niestety maluszkom układ trawienny się wciąż kształtuje, możemy pomagać masażami, jakimiś specyfikami...polecali ci coś?
Heledorka to ci uparciuch brzuszkowy, trzymam kciuki żeby przed środą sie coś zaczęło...
Herbata WoW ale się uwinęłaś GRATKI!!!!!
Alfa Gratki !!! Jaka fajna czarnulka z Laury
Banankowa pięknie ogarniasz dzieciarnię
Makunia niech Moc Będzie z Tobą! mam nadzieję że jutro faktycznie coś się zacznie u was dziać
moja mordeczka też szaleje w nocy właśnie w okolicach 24-1, łobuzice
Ala hahaha czyli nie to dziecię was z łóżka wygania
Deizzi trzymam kciuki żeby tak pięknych nocek było jak najwięcej
Trytyka a Ty na kopernika będziesz jutro??
Trzymam kciuki za maluchy, niech wychodzą grzecznie i szybkooo;-)
Hej Dziewczyny
Jednak nie pojechalam dzis zobaczyc moich blizniaczych siostrzencow w nocy dostalam skurczy ktore trwaja do teraz. Nie wiem czy cos z tego bedzie ale mam wielka nadzieje ze moj synus bedzie chcial juz wyjsc ))
Jednak nie pojechalam dzis zobaczyc moich blizniaczych siostrzencow w nocy dostalam skurczy ktore trwaja do teraz. Nie wiem czy cos z tego bedzie ale mam wielka nadzieje ze moj synus bedzie chcial juz wyjsc ))
trytytka
Makunia i dobrze:-) bedziesz sie czula bezpieczniej, przynajmniej ja tak m ze teraz jak mi sie chwile mloda nie rusza to panika i ja wybudzam czekolada!
Truskaffka na kopernika rodzisz? ja w koncu sie na ujastek zdecydowalam, zreszta tam mam skierowanie...
Truskaffka na kopernika rodzisz? ja w koncu sie na ujastek zdecydowalam, zreszta tam mam skierowanie...
Herbata
makunia fajnie ze na takiego trafilas. oby cos ruszylo!
zuzkon Ty tez juz niedlugo bedziesz tulila maluszka.
truskaffka zawsze tak jest...czlowiek zamiast korzystac to mysli... a jutro masz cc?
daffodil86 lepiej na swieta w domu byc, wiec 3mam kciuki za szybkie rozwiazanie
deizzi gratuluje nocy! oby wiecej takich!
trytytka Tobie tez niewiele zostalo. 3maj sie dzielnie!
zuzkon Ty tez juz niedlugo bedziesz tulila maluszka.
truskaffka zawsze tak jest...czlowiek zamiast korzystac to mysli... a jutro masz cc?
daffodil86 lepiej na swieta w domu byc, wiec 3mam kciuki za szybkie rozwiazanie
deizzi gratuluje nocy! oby wiecej takich!
trytytka Tobie tez niewiele zostalo. 3maj sie dzielnie!
Ostatnia edycja:
reklama
truskafffka
Myszka trzymam kciuki
Trytyka tak, plany były inne, ale jestem pod opieką patologii ciąży na kopernika i oni mi dali skierowanie na cc do siebie. Trzymam za was kciuki
Herbata cc mam mieć jutro albo we wtorek, w zależności od różnych nieprzewidzianych nagłych wypadków..
Trytyka tak, plany były inne, ale jestem pod opieką patologii ciąży na kopernika i oni mi dali skierowanie na cc do siebie. Trzymam za was kciuki
Herbata cc mam mieć jutro albo we wtorek, w zależności od różnych nieprzewidzianych nagłych wypadków..