reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2013

Zuzkon, Trytytka, Z tego, co kojarzę, chodzi o cewnik Foleya do indukowania porodu Cewnik Foley’a w indukcji porodu | Puls Medycyny - portal lekarzy i pracowników służby zdrowia..

Ja właśnie ustaliłam z Mężem, że jutro zadzwonię na oddział i wypytam, czy jest lub będzie na dyżurze lekarz, który decyduje o dalszych działaniach przy przeterminowanych ciążach (podobno robi to szef oddziału, którego dziś nie było) i jeśli będzie szansa na złapanie go to podjedziemy do szpitala. A jeśli nei to w niedzielę po tym KTG chyba też się nigdzie nie ruszę, dopóki się mną ktoś nie zajmie.

reklama
daffodil czyli rozpakujemy sie razem hihi :) oby jak najszybciej. Wolalabym naturalnie, ale jak nie bedzie dalo rady to trudno. Choc juz mam jakies takie nieregularne skurcze to nie sadze zeby to bylo to na co czekam ;) Jako , ze to pierwszy Maluszek to nie wiem czego sie tak do konca spodziewac. Juz sie oswoilam z mysla ze bedzie bolalo, ale nie wiem na jakim poziomie hihi ;)

Makunia - zrob awanture i ktos napewno sie Toba zajmie. Tak to wlasnie jest w tych naszych szpitalach. Zeby czlowiek musial sie upominac o zainteresowanie to juz przesada.

A co do zgagi to na szczescie juz mam to za soba, bo maly sie obizyl i ani zgagi ani problemow z oddychaniem juz nie mam:) Czego i Wam zycze :)

Dobry wieczór!
dzisiaj dzień wariata był u nas. wizyta położnej też się trafiła. noc znowu nie przespana :-:)-( w dzień mam marne okazje, żeby nadrobić. na szczęście Michałek dobrze reaguje na Braciszka i nie mam wielkich pokazów zazdrości.
Przepraszam Was za te zaniedbania, ale na prawdę krucho u mnie z czasem.
Pozdrawiam Was gorąco!

Wchodzę wieczorem na forum , czytam,czytam i jestem w szoku ile małych bobasów się urodziło...maleństwa chyba pomyślałay,że już wiosna atu nadal biało:szok:

Wszystkim wiosennym mamusiom serdecznie gartuluję!!

marynka chyba jest nas mniej niz 10:( mnie tez zgaga bierze szczegolnie wieczorem jak ide soac. czasem jest mocniejsza i zdarza sie w dzien zalezy co zjem, musze unikac sokow, napojow gazowanych itd.

mi sie wydaje, ze maly jest jeszcze wysoko i wogole sie nie obniza. raz dziennie porzadnie wariuje w brzuchu, ma takie nerwowe ruchy juz, moze chcialby wyjsc, ale nie wie jak sie za to zabrac:)
dzis jedziemy na roczek do znajomych pewenie sie wymecze troche:( oby bylo fajnie.

reklama
noelka czytam twojego posta i sie zastanawiam czy piszesz o mnie czy o sobie :-) dzidzius mial sie wyciszyc i byc spokojniejszy, a wczoraj juz sie tak krecil, chyba chcial przez pepek wychodzic :happy2: a to nie tedy droga....

Jutro ma urodziny najlepsiejszy, najsmieszniejszy, najfajniejszy ludz jakiego znam - moja babcia. Moglby sie dzidek jutro eksmitowac :tak:

Do góry