No posypaly sie dziewczyny a my nadal w dwupaku u mnie cisza na morzu zadnych boli ani skurczy. W poniedzialek termin ale kiepsko to widze. No nic trudno trzeba czekac. Ja mam kolejna wizyte we wtorek z polozna. nie bedzie zadowolona ze przyszlam bo ostatnio mowila ze ma nadzieje ze do tego czasu urodze
reklama
daffodil86
Zaangażowana w BB
Zuzkon 3mamy kciuki żeby wszystko było dobrze:-)
Noelka będziemy się razem wspierać, a położnej zrobisz niespodziankę, powiesz, że nie umiałaś się doczekac żeby ją jeszcze przed porodem zobaczyc
Noelka będziemy się razem wspierać, a położnej zrobisz niespodziankę, powiesz, że nie umiałaś się doczekac żeby ją jeszcze przed porodem zobaczyc
truskafffka
Fanka BB :)
hejka
ja dziś się BYCZĘ!!!!
Żadnych lekarzy, wizyt...SPOKÓJ!!
trzeba korzystać z ostatnich dni ciszy i spokoju Mati w przedszkolu, D w pracy, Mała buszuje w brzuchu, a ja ...kanapa kawka baaa nawet kawałek ciacha mam
Kania trzymaj sie Słońce, mam nadzieję że będziesz mogła trochę odpocząć w dzień
Asinka jak synek koleżanki?
Za czekające na Wielki Dzień trzymam kciuki !!! Jeszcze trochę i wszystkie będziemy mamuśkami po raz pierwszy drugi i kolejny
ja dziś się BYCZĘ!!!!
Żadnych lekarzy, wizyt...SPOKÓJ!!
trzeba korzystać z ostatnich dni ciszy i spokoju Mati w przedszkolu, D w pracy, Mała buszuje w brzuchu, a ja ...kanapa kawka baaa nawet kawałek ciacha mam
Kania trzymaj sie Słońce, mam nadzieję że będziesz mogła trochę odpocząć w dzień
Asinka jak synek koleżanki?
Za czekające na Wielki Dzień trzymam kciuki !!! Jeszcze trochę i wszystkie będziemy mamuśkami po raz pierwszy drugi i kolejny
natalia88
31.08.2009 [*] Aniołek
Oooo.. ale nam się dziewczyny uwinęły a dopiero co czytałam, ze mają dosyć czekania
Mój Filip jest nadpobudliwy... Niby noworodek powinien spać około 18 godzin na dobe... a on może z 12 przesypia, a potem albo robi krecika (czyli otwiera jedno oko i patrzy czy ktoś jest obok) albo musze go stawiać w nosidełku na blacie w kuchni i patrzy jak gotuje:| Najgorzej, ze w nocy wcale nie jest lepiej. Od 2 do 3.30 ma czas na oglądanie świata :| Wysiadam fizycznie, a Sz. wygląda już jak zoombie:|
Mój Filip jest nadpobudliwy... Niby noworodek powinien spać około 18 godzin na dobe... a on może z 12 przesypia, a potem albo robi krecika (czyli otwiera jedno oko i patrzy czy ktoś jest obok) albo musze go stawiać w nosidełku na blacie w kuchni i patrzy jak gotuje:| Najgorzej, ze w nocy wcale nie jest lepiej. Od 2 do 3.30 ma czas na oglądanie świata :| Wysiadam fizycznie, a Sz. wygląda już jak zoombie:|
betina79
anka a robisz cos specjalnego ze nie macie problemow brzuszkowych czy taki po prostu idealny egzemplarz Ci sie trafil?
Krolowa gratuluje cory! a tak sie nie moglas doczekac
moj synalek dzisiaj cos marudny (wyglada mi to na brzuszek). zaraz sie karmimy i mam nadzieje ze wkoncu pojdzie spac, a matka spokojnie sobie zje obiad
Krolowa gratuluje cory! a tak sie nie moglas doczekac
moj synalek dzisiaj cos marudny (wyglada mi to na brzuszek). zaraz sie karmimy i mam nadzieje ze wkoncu pojdzie spac, a matka spokojnie sobie zje obiad
mikowata
:)
W nocy dostałam skurczy. Nieregularnie, ale bardzo sile. Nie dające spać. Rano wydawało mi sie, ze troche ustapily. Posprzatalam, zjadlam, umylam sie i do szpitala na kontrole. Nawet walizki nie brałam ze sobą a tu na ktg skurcze co 6 min. Tylko nadal rozwarcia brak. Czekam na kolejne badania. Ponoc mam małe bioderka więc i usg mnie czeka i moze cesarka :/
Agss
Hej Można?
Też miałam być mamą marcową a dokładnie termin miałam na 19.03... ale mojej Małej trochę się pośpieszyło i nieoczekiwanie urodziła się 12.02.
Też miałam być mamą marcową a dokładnie termin miałam na 19.03... ale mojej Małej trochę się pośpieszyło i nieoczekiwanie urodziła się 12.02.
reklama
Aniu dzięki za radę! !! Może podziała.
Zukon a masz radę jak sie tego pozbyx. Matko jak to boli ; ( mascie tabletki i lekko mniejssy ból. Ehhh...
Mikowata oby to był ten dzień ))
Natalia bidulko to sobie nie pospisz
Agss witamy serdecznie
Zukon a masz radę jak sie tego pozbyx. Matko jak to boli ; ( mascie tabletki i lekko mniejssy ból. Ehhh...
Mikowata oby to był ten dzień ))
Natalia bidulko to sobie nie pospisz
Agss witamy serdecznie