reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2013

No posypaly sie dziewczyny:) a my nadal w dwupaku:( u mnie cisza na morzu zadnych boli ani skurczy. W poniedzialek termin ale kiepsko to widze. No nic trudno trzeba czekac. Ja mam kolejna wizyte we wtorek z polozna. nie bedzie zadowolona ze przyszlam bo ostatnio mowila ze ma nadzieje ze do tego czasu urodze :)

reklama
Zuzkon 3mamy kciuki żeby wszystko było dobrze:-)
Noelka będziemy się razem wspierać:-D, a położnej zrobisz niespodziankę, powiesz, że nie umiałaś się doczekac żeby ją jeszcze przed porodem zobaczyc:tak:

Jeszcze ja zostałam też.... jutro mam ktg... a nóż... ale nie zanosi się - także nawet nie siadam na dłużej z Wami - dziś cały dzień w ruchu;)

Totalnie niewsypana witam się i znikam, bo weny brak, nastrój do d...
Aha, Natalia kładę ją na brzuch, odkąd jej odpadł ten kikut.

hejka

ja dziś się BYCZĘ!!!!

Żadnych lekarzy, wizyt...SPOKÓJ!!

trzeba korzystać z ostatnich dni ciszy i spokoju :p Mati w przedszkolu, D w pracy, Mała buszuje w brzuchu, a ja ...kanapa kawka baaa nawet kawałek ciacha mam :p

Kania
trzymaj sie Słońce, mam nadzieję że będziesz mogła trochę odpocząć w dzień
Asinka jak synek koleżanki?

Za czekające na Wielki Dzień trzymam kciuki !!! Jeszcze trochę i wszystkie będziemy mamuśkami po raz pierwszy drugi i kolejny ;)

Oooo.. ale nam się dziewczyny uwinęły:) a dopiero co czytałam, ze mają dosyć czekania:D

Mój Filip jest nadpobudliwy... Niby noworodek powinien spać około 18 godzin na dobe... a on może z 12 przesypia, a potem albo robi krecika (czyli otwiera jedno oko i patrzy czy ktoś jest obok) albo musze go stawiać w nosidełku na blacie w kuchni i patrzy jak gotuje:| Najgorzej, ze w nocy wcale nie jest lepiej. Od 2 do 3.30 ma czas na oglądanie świata :| Wysiadam fizycznie, a Sz. wygląda już jak zoombie:|

anka a robisz cos specjalnego ze nie macie problemow brzuszkowych czy taki po prostu idealny egzemplarz Ci sie trafil?
Krolowa gratuluje cory! a tak sie nie moglas doczekac ;)

moj synalek dzisiaj cos marudny (wyglada mi to na brzuszek). zaraz sie karmimy i mam nadzieje ze wkoncu pojdzie spac, a matka spokojnie sobie zje obiad ;)

W nocy dostałam skurczy. Nieregularnie, ale bardzo sile. Nie dające spać. Rano wydawało mi sie, ze troche ustapily. Posprzatalam, zjadlam, umylam sie i do szpitala na kontrole. Nawet walizki nie brałam ze sobą :) a tu na ktg skurcze co 6 min. Tylko nadal rozwarcia brak. Czekam na kolejne badania. Ponoc mam małe bioderka więc i usg mnie czeka i moze cesarka :/

reklama
Aniu dzięki za radę! !! Może podziała.

Zukon a masz radę jak sie tego pozbyx. Matko jak to boli ; ( mascie tabletki i lekko mniejssy ból. Ehhh...
Mikowata oby to był ten dzień :)))
Natalia bidulko to sobie nie pospisz :(

Agss witamy serdecznie :)

Do góry