reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2013

No posypaly sie dziewczyny:) a my nadal w dwupaku:( u mnie cisza na morzu zadnych boli ani skurczy. W poniedzialek termin ale kiepsko to widze. No nic trudno trzeba czekac. Ja mam kolejna wizyte we wtorek z polozna. nie bedzie zadowolona ze przyszlam bo ostatnio mowila ze ma nadzieje ze do tego czasu urodze :)

reklama
Zuzkon 3mamy kciuki żeby wszystko było dobrze:-)
Noelka będziemy się razem wspierać:-D, a położnej zrobisz niespodziankę, powiesz, że nie umiałaś się doczekac żeby ją jeszcze przed porodem zobaczyc:tak:

Jeszcze ja zostałam też.... jutro mam ktg... a nóż... ale nie zanosi się - także nawet nie siadam na dłużej z Wami - dziś cały dzień w ruchu;)

Totalnie niewsypana witam się i znikam, bo weny brak, nastrój do d...
Aha, Natalia kładę ją na brzuch, odkąd jej odpadł ten kikut.

hejka

ja dziś się BYCZĘ!!!!

Żadnych lekarzy, wizyt...SPOKÓJ!!

trzeba korzystać z ostatnich dni ciszy i spokoju :p Mati w przedszkolu, D w pracy, Mała buszuje w brzuchu, a ja ...kanapa kawka baaa nawet kawałek ciacha mam :p

Kania
trzymaj sie Słońce, mam nadzieję że będziesz mogła trochę odpocząć w dzień
Asinka jak synek koleżanki?

Za czekające na Wielki Dzień trzymam kciuki !!! Jeszcze trochę i wszystkie będziemy mamuśkami po raz pierwszy drugi i kolejny ;)

Oooo.. ale nam się dziewczyny uwinęły:) a dopiero co czytałam, ze mają dosyć czekania:D

Mój Filip jest nadpobudliwy... Niby noworodek powinien spać około 18 godzin na dobe... a on może z 12 przesypia, a potem albo robi krecika (czyli otwiera jedno oko i patrzy czy ktoś jest obok) albo musze go stawiać w nosidełku na blacie w kuchni i patrzy jak gotuje:| Najgorzej, ze w nocy wcale nie jest lepiej. Od 2 do 3.30 ma czas na oglądanie świata :| Wysiadam fizycznie, a Sz. wygląda już jak zoombie:|

anka a robisz cos specjalnego ze nie macie problemow brzuszkowych czy taki po prostu idealny egzemplarz Ci sie trafil?
Krolowa gratuluje cory! a tak sie nie moglas doczekac ;)

moj synalek dzisiaj cos marudny (wyglada mi to na brzuszek). zaraz sie karmimy i mam nadzieje ze wkoncu pojdzie spac, a matka spokojnie sobie zje obiad ;)

W nocy dostałam skurczy. Nieregularnie, ale bardzo sile. Nie dające spać. Rano wydawało mi sie, ze troche ustapily. Posprzatalam, zjadlam, umylam sie i do szpitala na kontrole. Nawet walizki nie brałam ze sobą :) a tu na ktg skurcze co 6 min. Tylko nadal rozwarcia brak. Czekam na kolejne badania. Ponoc mam małe bioderka więc i usg mnie czeka i moze cesarka :/

reklama
Aniu dzięki za radę! !! Może podziała.

Zukon a masz radę jak sie tego pozbyx. Matko jak to boli ; ( mascie tabletki i lekko mniejssy ból. Ehhh...
Mikowata oby to był ten dzień :)))
Natalia bidulko to sobie nie pospisz :(

Agss witamy serdecznie :)

Do góry