reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2009

reklama
Witajcie
Pozwolicie, że dołączę do was. Moja córka Julia też urodziła się w marcu 2009 (dokładnie 25) Ciekawe czy któreś z waszych pociech też jest z tego dnia ??? Jesteśmy z Poznania.

Ostatnio u Julki zaobserwowałam, że często jej sie poci nóżka w butkach. Zastanawiam się co zrobić by tak nie było-ciągle ma wilgotne rajstopki. Buty ma dobre-ecco, rajstopy też czysta bawełna...nie mam pomysłu co wykombinować-niestety nie wchodzi w grę chodzenie bez sandałków po domu bo nie wszędzie mam dywan, poza tym u mnie jest raczej chłodno -zazwyczaj ok 17stopni (mieszkamy w starej kamienicy i niestety ogrzewanie nie wydala najlepiej). Macie jakieś pomysły albo rady?

Witaj Natuśka!! MAm nadzieje ze popiszesz z nami czesciej:tak:
U mnie w domu jest tez zimno, nawet bywa zimniej niz u ciebie , wykładzine mamy tylko w jednym pokoju a tak wszedzie kafelki i panele a moja mała biega w rajtkach + skarpetki i sie nie poci, wiec albo to kwetsia za grubego ubierania albo po prostu ten typ tak ma;-) Dobrze radzi Ci Miroslava, sprobuj moze pomoże:-)

Mojemu malemu tez sie poca nozki w butach,a ma tylko skarpetki bez rajstop.
Robie tak jak Miroslawa sciagam na troche i wietrze;-)

jedyna rada to chyba żeby w domu nie zakładać butków, może rajstopki i skarpetki z frotki z ABS wystarczą? u nas też upałów w domu nie ma a Kuba najchętniej chodzi na boso, bez skarpetek, bez kapci, na gołe stópki ;] a dywanów też nie mam, tylko jeden mały ;p najczęściej jednak chodzi w skarpetkach ABS i nie marznie

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry