reklama
KasiulkaW
Entuzjast(k)a
Hej dziewczyny sory za milczenie ale właśnie wróciłam z Mikołajem ze szpitala leżeliśmy tam od poniedziałku . Mały miał rozwolnienie z domieszką świeżej krwi więc nas zostawili ale jest wszystko dobrze tak po prostu przeszedł wirusówkę mieliśmy wyjść w czwartek ale Miki zaczął wymiotować więc załatwił nam obojgu tygodniowe wczasy w szpitalu i niestety nie wymiotował tylko po cycku i znów są pełne mleka a tak było fajnie już tylko w nocy dostał lub nawet nie i na nowo muszę go odzwyczajać A co do kupek to tyle się małego na przebierałam że mam ich na razie dość
Wszystkim naszym dzieciaczkom które miały już swoje cudne pierwsze urodzinki życzę zdrówka i uśmiechu na cudnych buźkach.:-):-):-):-):-)
Wszystkim naszym dzieciaczkom które miały już swoje cudne pierwsze urodzinki życzę zdrówka i uśmiechu na cudnych buźkach.:-):-):-):-):-)
maniulka
Pozytywnie zakręcona:)
Dziewczyny a u mnie jakaś masakra skarpetkowa już mnie szlag trafia,mała ma skarpetki na nogach dosłownie 5 minut same jej spadają już próbowałam różnych nawet podkolanówek i jest to samo,ciągle po domu chodzi w rajstopach normalnie mnie bierze bo mamy chyba ze 30 par spodni które leżą prawie nówki nie ubieram jej po domu na rajstopki bo by było jej za gorąco,na dwór raczej jakieś cieplejsze porti ubieramy a reszta lezy i czeka az się zrobi za mała a takie ładne sa :-(jak u was jest ze skarpetkami????
skarpetki ubiera z chęcią nawet ostatnio sam sobie chciał je założyć bo wiedział że bez skarpetek nie pójdzie na podłoge. ale trafienie na dobre skarpetki, które same nie spadają to też wyczyn, ja na kupiłam w sklepie chyba z 10 rodzai aż trafiłam na idealne, które się trzymają na stopie
u nas buty to katorga!!! po domu mu nie ubieram bo nie zalecają a zresztą po co, ale jak mamy wyjść na pole to muszę mu na samym końcu zakładać i od razu wychodzić bo ściągnie o tyle dobrze że już w wózku nie ściąga
u nas buty to katorga!!! po domu mu nie ubieram bo nie zalecają a zresztą po co, ale jak mamy wyjść na pole to muszę mu na samym końcu zakładać i od razu wychodzić bo ściągnie o tyle dobrze że już w wózku nie ściąga
KasiulkaW
Entuzjast(k)a
maniulka u nas skarpetki to tylko na moment no chyba że ma kapciuchy a tak to albo spadają albo Mikołaj im pomaga zejść ale to chyba rodzinne bo Nikodem też nie lubi skarpetek a najbardziej do spania.
maniulka
Pozytywnie zakręcona:)
KasiulkaW a u nas kapcie,buty to kolejna porażka te to nawet pięć minut nie wytrzymają
reklama
Miroslava1979
Szalona Żoneczka ;-)
Adi chodzi w domu w kapciach, a na codzień pod spodnie zakładam mu rajstopki, bo trochę zimno u nas jest i pewnie by zmarzł...