reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

reklama
Maly mi sie pcha do laptopma, musze konczyc i sie zn im pobawic, bo mu sie ewidentnie nudzi.

Ewelcia - czy tylko Szymek i tadzio nie mają jeszcze zabków? Ja juz nie wiem, kiedy te zeby wyjdą...:-Dd

`tynbh nnnhjmj/.
a to byla tworczosc Tadzia:-D

Witam:-)
A moja córcia jeszcze śpi :szok::szok::szok::szok:chociaż w nocy do 3 była jakaś niespokojna popłakiwała przez sen i znowu miała tą zadyszke-sapkę ale poprzytulałam ją chwile i zasnęła,od 3 śpi jak zabita :tak:
Moonik jeszcze na pewno Zu niema ząbków i Adaś

też się witam.
Gosia dziś w nocy mnie zszokowała normalnie. Obudziła się tylko RAZ !!! A to chyba zasługa tego, że na kolacje dostała kaszkę, i popiła cycem przytuliła się usnęła. Zawsze był sam cyc i spała słabiutko.A dziś? Obudziłam się o 3, piersi twarde jak kamienie. I spaliśmy do 7 !!! A zawsze pobudka była o 6 albo i wcześniej.
Już nie pamiętam kiedy się tak wyspałam. :-):-):-):-):-)
jestem przeszczęśliwa !!!!:tak::tak::tak::tak::tak:

A u mnie dzisiaj nocka super Zośka poszła spac o 20 obudziła się o 7, chyba wyczuła ze sama jestem w nocy (mąż w delegacji i to on zazwyczaj wstaje do niej) i dała się mamuni wyspać:-) Mogłoby tak być juz zawsze ale i tak teraz nie mam co narzekac bo budzi się raz na "michę" i zaraz idzie z powrotem spać, najgorzej było jak wychodziły jej pierwsze zęby bo budziła się po klika razy w nocy i płakała i trzeba było ją nosic.
A ja klikam z pracy, mam jakos dzisiaj mniej roboty no i szefa nie ma , a jak kota nie ma to myszy harcują:-):-)

cześć dziołchy!!
u mnie noc przesrana za przeproszeniem ale humorek mam jak oblukałam co wczioraj naprodukowałycie:) miłego dnia wam życzę idę walczyć z naszym małym potworem:-D
Sara a w którym jeśli można wiedzieć??

Witam!!!!
Magdalenka no super ze Gosiulek dal Ci w nocy pospac!!!

U nas tez nie najgorzej,mlody zasnal po 20 nie zjadl calej kaszki bo juz zasnal w trakcie jedzenia po 24 zjadl,pozniej wstal po 2 napil sie ,pozniej o 6 pobutka i znow mlesio i spalismy do 8:40:-p.

Teraz wyczynia cuda w lozeczku,steka ,kweka jest spiacy a zasnac nie moze .juz tak z pol godziny:-(.
No wlasnie zaczal wyc

reklama
Do góry