reklama
Maly mi sie pcha do laptopma, musze konczyc i sie zn im pobawic, bo mu sie ewidentnie nudzi.
Ewelcia - czy tylko Szymek i tadzio nie mają jeszcze zabków? Ja juz nie wiem, kiedy te zeby wyjdą...d
`tynbh nnnhjmj/.
a to byla tworczosc Tadzia
Ewelcia - czy tylko Szymek i tadzio nie mają jeszcze zabków? Ja juz nie wiem, kiedy te zeby wyjdą...d
`tynbh nnnhjmj/.
a to byla tworczosc Tadzia
maniulka
Pozytywnie zakręcona:)
Witam:-)
A moja córcia jeszcze śpi chociaż w nocy do 3 była jakaś niespokojna popłakiwała przez sen i znowu miała tą zadyszke-sapkę ale poprzytulałam ją chwile i zasnęła,od 3 śpi jak zabita
Moonik jeszcze na pewno Zu niema ząbków i Adaś
A moja córcia jeszcze śpi chociaż w nocy do 3 była jakaś niespokojna popłakiwała przez sen i znowu miała tą zadyszke-sapkę ale poprzytulałam ją chwile i zasnęła,od 3 śpi jak zabita
Moonik jeszcze na pewno Zu niema ząbków i Adaś
magda19lenka
MTM
też się witam.
Gosia dziś w nocy mnie zszokowała normalnie. Obudziła się tylko RAZ !!! A to chyba zasługa tego, że na kolacje dostała kaszkę, i popiła cycem przytuliła się usnęła. Zawsze był sam cyc i spała słabiutko.A dziś? Obudziłam się o 3, piersi twarde jak kamienie. I spaliśmy do 7 !!! A zawsze pobudka była o 6 albo i wcześniej.
Już nie pamiętam kiedy się tak wyspałam. :-):-):-):-):-)
jestem przeszczęśliwa !!!!
Gosia dziś w nocy mnie zszokowała normalnie. Obudziła się tylko RAZ !!! A to chyba zasługa tego, że na kolacje dostała kaszkę, i popiła cycem przytuliła się usnęła. Zawsze był sam cyc i spała słabiutko.A dziś? Obudziłam się o 3, piersi twarde jak kamienie. I spaliśmy do 7 !!! A zawsze pobudka była o 6 albo i wcześniej.
Już nie pamiętam kiedy się tak wyspałam. :-):-):-):-):-)
jestem przeszczęśliwa !!!!
I
ivaz
Gość
A u mnie dzisiaj nocka super Zośka poszła spac o 20 obudziła się o 7, chyba wyczuła ze sama jestem w nocy (mąż w delegacji i to on zazwyczaj wstaje do niej) i dała się mamuni wyspać:-) Mogłoby tak być juz zawsze ale i tak teraz nie mam co narzekac bo budzi się raz na "michę" i zaraz idzie z powrotem spać, najgorzej było jak wychodziły jej pierwsze zęby bo budziła się po klika razy w nocy i płakała i trzeba było ją nosic.
A ja klikam z pracy, mam jakos dzisiaj mniej roboty no i szefa nie ma , a jak kota nie ma to myszy harcują:-):-)
A ja klikam z pracy, mam jakos dzisiaj mniej roboty no i szefa nie ma , a jak kota nie ma to myszy harcują:-):-)
Justyna337
Fanka BB :)
cześć dziołchy!!
u mnie noc przesrana za przeproszeniem ale humorek mam jak oblukałam co wczioraj naprodukowałycie miłego dnia wam życzę idę walczyć z naszym małym potworem
Sara a w którym jeśli można wiedzieć??
u mnie noc przesrana za przeproszeniem ale humorek mam jak oblukałam co wczioraj naprodukowałycie miłego dnia wam życzę idę walczyć z naszym małym potworem
Sara a w którym jeśli można wiedzieć??
Witam!!!!
Magdalenka no super ze Gosiulek dal Ci w nocy pospac!!!
U nas tez nie najgorzej,mlody zasnal po 20 nie zjadl calej kaszki bo juz zasnal w trakcie jedzenia po 24 zjadl,pozniej wstal po 2 napil sie ,pozniej o 6 pobutka i znow mlesio i spalismy do 8:40.
Teraz wyczynia cuda w lozeczku,steka ,kweka jest spiacy a zasnac nie moze .juz tak z pol godziny:-(.
No wlasnie zaczal wyc
Magdalenka no super ze Gosiulek dal Ci w nocy pospac!!!
U nas tez nie najgorzej,mlody zasnal po 20 nie zjadl calej kaszki bo juz zasnal w trakcie jedzenia po 24 zjadl,pozniej wstal po 2 napil sie ,pozniej o 6 pobutka i znow mlesio i spalismy do 8:40.
Teraz wyczynia cuda w lozeczku,steka ,kweka jest spiacy a zasnac nie moze .juz tak z pol godziny:-(.
No wlasnie zaczal wyc
I
ivaz
Gość
saro zazdroszcze brata, ja też mam brata, ale pierdoła zyciowa z niego, za to siostra mi się udała
reklama
monika18815
Fanka BB :)
fajny dzisiaj jest temat w rozmowach w toku" jak pozbyć się rozstępów"