reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Marzec 2009

temat sex.
Od poczatku ciazy nie mialam ochoty za to moj m ogromna ale dawal rade,najgorsze bylo to ze ja na zadne inne rzeczy tez nie mialam ochoty.
Potem jak juz mowie dobra sprobujemy to jakos dziwnie sie czulam a i jemu bylo nie wygodnie bo brzuszek przeszkadzal i maly wtedy sie ruszal strasznie.
Wczoraj natomiast jemu brzuch przeszkadal a mi z brzucha robil sie "stozek"a maly nawet raz nie dal oznak zycia dopiero po.:-D:-D:-D.

Madzik to Ty nie zla jestes hehe,ja jak kiedys w nocy chcialam m zlapac za P....to mi reke odsunal a potem mu mowie rano a on zdziwiony:szok::szok::szok:

Zeby u mnie temat rzeka.
Od kad pamietam lecze i to wszystkie na zywca,nie mam 6 bo juz nie dalo sie ich uratowac.Przez cala ciaze nie bylam u dentysty ale jak narazie mnie nie bola i nie zauwazylam jakis niepokojacych zmian.

reklama
O matko :szok: :rofl: kawka 3w1 i nutella.. mnie cukrzyca dobija :-) ale dzisiaj zrobilam sobie kubek herbaty z sokiem malinowym cytrynka i łyżeczką cukru i odleciałam. :-D :-D było przepyszniaste!!

madzik , niesamowita jestes:-) molestowanie meza przez sen , a to dobre! To sie usmialam , ale masz racje trzeba sobie jakos radzic , a co;-)

temat sex.

Madzik to Ty nie zla jestes hehe,ja jak kiedys w nocy chcialam m zlapac za P....to mi reke odsunal a potem mu mowie rano a on zdziwiony:szok::szok::szok:
.

Mojemu jak dziś powiedziałam ze go przez sen... to był bardzo zdziwiony bo on nic nie czuł i sie zastanawiał czy mu nie ściemniam:tak:. teraz w ciąży ma jakiś twardy sen, a kiedyś na odwrót.
Ale jego ciało w nocy mówiło co innego:-D Już miałam to zrobić na śpiocha ale chyba z podniecenia coś mnie zaczęła pobolewać moja psioszka w środku jakby(dziwne uczucue) w końcu się odwróciłam plecami, odsunęłam trochę i jakoś usnęłam, musiałam się bardzo powstrzymać.:szok::szok:

Kurcze wy się ze mnie śmiejecie a wiecie jak mi się teraz odmieniło?? przed ciażą nie miałam az tak wielkiej ochoty.. Cos strasznie dziwnego:szok:

Hej dziewczyny, ale dzisiaj piszecie i piszecie:-)

madzik, ten Twój mąż to jest zapobiegawczy, ale się uśmiałam:-D

Ja dzisiaj byłam na chwilę w pracy. Dostałam od szefa bukiet kwiatów za dotychczasową pracę i powiedział, że czekją z niecierpliwością na mój powrót po wychowawczym urlopie. Od wczoraj zaczął mi się okres ochronny (w niemczech jest tak, że 6 tygodni przed porodem już się nie pracuje).Miłe to było.:tak:

Poza tym wróciłam i wysprzątałam kuchnie, pomyłam wszystkie szafki. Codziennie robie prządek w innym pomieszczeniu i tak mi tydzień zleci.:tak: Chciałam jeszcze podłogę w kuchni umyć, ale mąż dzwonił i powiedzaił, że mam tego nie robić!!! On pomyje jak wróci. No to O.K.

Ja dzisiaj na obiadek będę robiła naleśniki,a co:-)

obiecałam sobie też, że zaraz po porodzie zajmę się moimi ząbkami. Narazie czasami przy myciu dziąsła mi krwawią, ale nie dużo. A jak byłam do kontroli, to dentysta powiedział, że narazie jest wszystko dobrze i mam przyjść po porodzie.

a ja popijam kawkę ( 3w1 ) i zajadam już 2 bułkę z nutellą :-p
Nutelle mam ale kawki w 3w1 nie mam i bulek tez nie:-:)-:)-(
ochota mnie naszla.Czasami robie sobie taka mieszanke-lyzeczke kawy rozpuszczalnie 1,5lyzeczki czekolady,zalewam woda i leje do tego mleko tez pyszne..
Cos mi net nawala,strasznie dlugo wysyla posta(czasami cos mu sie dzieje):-(

Caro własnie wczoraj myślałam aby zrobić dziś naleśniki- dobrze ze mi przypomniałas:tak: Fajnie że w niemczech tak jest z tymi 6 tygodniami.. A szefa to masz chyba superrrrr.. Jejku az pozazdrościc...,:-(

my sexu oczywiscie wieszkosc ciazy nie mozemy uprawiac...poki nie mialam pessara to czasem oszukalismy i cos tam bylo...ale teraz juz zupelnie nie......poza tym moj maz raczej nie jest entuzjasta ciezarnych bobiet....wiem ze nie jestem teraz dla niego zbyt atrakcjna i widzi tylko mnie jako matke...wlasciwie mu sie nie dziwie....bo ja tez nie postrzegam siebie jako obiektu pozadania.....

o ja naleśniki też bym zjadła z jabłkami i polewą czekoladową :-) Caro ale ochopty mi narobiłaś ale dzisiaj napewno nie będę smażyć naleśniczków może jutro na obiad :tak:

reklama
Ale się naczytałam :szok:nic nie odpisze bo nic nie pamiętam a w ogóle mam kiepski dzień. Tesciu rozbił mi auto niby nie dużo ale zawsze to kłopot,no nie chciał chłop hamował ale było taka slizgawa że nie dało rady i walnął w inne auto mała prędkosć mała szkoda ale zawsze to szkoda,więc jak dla mnie prawdziwy piątek 13
Co do tej mojej wydzieliny to mnie nie straszcie z tym czopem bo to chyba odchodzi niedługo przed porodem a ja jeszcze chce trochę wytrzymać,a i myslałam ze ten czop to cos dużego :baffled:

Do góry