Hehe dziewczyny, takie naleśniki to orgazm po prostu
u mnie sa jutro z serkiem mascarpone i żurawiną. M nie lubi cynamonu wiec ani nie moge sobie ryzu z jablkami zrobic ani szarlotki ani takich nalesniczkow.. tzn moge ale pozniej bym musiala cała blache ciasta jesc
nie zebym nie dala rady ;-) ;-) ;-)ale skora by mi pękała na brzuchu z obżarstwa,
Ewelcia usmiałam się jak cholera z Ciebie i Twojego Męża z tym odsuwaniem ręki w nocy.. mój jakbym mu powiedziała, że odsunął ręke to by sie obrazil ze go okłamuję. On jest zwarty i gotowy zawsze. wraca z pracy pyta za ile obiad bo moze by tak przed jedzeniem cos wykombinowac.. oczywiscie sie nie zgadzam - bo ja tak nie moge hop siup..
No ale po obiedzie czemu nie.. no to jak dochodzi co do czego zamiast sie skupic to on juz mnie pyta czy powtorzymy to jeszcze raz dzisiaj.. a mi rece opadają..
Agusia to współczuję, ja nosilam gore rok a dól 7 miesiecy, bo miałam bardziej kosmetyczna poprawkę na moje widzimisie, ale bedac studentem jeszcze miałam przywileje i nie płaciłam za wizyty wiec skorzystałam.
Co co odejścia czopa to mi lekarz powiedzial ze moze odejsc juz 2 tygodnie przed porodem i jesli jest czysty to spokojnie mozna funkcjonowac a podbarwiony krwią swiadczy ze "Za pare dni... za dni pare..." lalala..... I czytałam, że czop odchodzi tylko 15% kobiet w ciązy wcześniej a tak to przy porodzie.