reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2009

Laski mam wiadomość od Trudzi, na wątku "nieobecności..."

Pozdrawiam Was i miłego dnia życzę :-D

P.s. Od wczoraj coś mi przeskakuje w lędźwiach i nie mogę łazić, więc uciekam się położyć. pa

reklama
a ja znowu mam kiepski dzien...wiec lepiej bedzie jak posiedze z małżonem przed tv niz mam sie znowu tak jak wczoraj wszystkim wkurzac. A i małż bedzie zadowolony bo chory jest i nie bedzie musiał sam siedziec

myfa....zajrzałam na kwietniówki-ale tam niektórym hormonki szaleja!-ty dziewczyno sie tam nie denerwuj i lepiej zostan u nas...szkoda sie stresowac o byle co...

hej dziewczyny
jeszcze sie tu nie udzialałam, wiec z takich informacji o mnie to mam termin na 27 marca, dzis sie wybieram na zakupy do szpitala i chciałam sie zorientować ile ważą wasze dzidzie? moje 1,5 kg z tego co mi lekarz powiedział tydzien temu..
pozdrawiam serdecznie:-)

Hej dziewuszki, wczoraj naskrobałam piękny pościk i net mi szlag trafił :-)
Złapała mnie choroba :szok: wchoraj o 16 zaczęło boleć gardło, mąż pojechał po tantuum verde do apteki i *spam* - syrop ktorego nigdzie nie kupil bo to niby nowosc :szok: :szok: i jak wrócił to ja juz leżałam blada jak ściana. Temperatury nie mam, kuruje się czosnkiem, mlekiem z miodem i herbata malinową. Prace sobie odpuściłam dzisiaj bo jak na wejściu bym ziewnęła czosnkiem to by mnie wygoniły wszystkie. Dobrze ze nie mam temperatury. ale gardlo tak swędzi ze najchetniej bym gwozdzie połknęła a do uszu wlozyla najdluzsze wyprodukowane patyczki.

Wczoraj pisałam że mamy kombinezonik dla małego kupiony tylko dlatego ze byly wyprzedaze w SMYKu i kosztowal cos ok 30zł. ma rekawiczki i buciki z tego mnaterialu co kombinezonik taki efajne duze pufy. a ze czesc rodziny w lublinie czesc w jaroslawiu wiec niejeden kurs nas czeka. wczoraj skonczylam prasowac ostatnie ciuszki, w weekend pojedziemy chyba do makro po pieluchy. tylko nie wiem jak z rozmiarami,Kupujecie 1(jedynki) 2-5kg?

Cześć dziewczynki:-)

A mi wczoraj wieczorem kurier przywiózł wózek i powem Wam, że mój mąż chyba bardziej się cieszył odemnie, hehe jak kurier zadzwonił to mój mąż normalnie pod drzwiami na niego czekał:-D a jak tylko kurier wyszedł, to mężuś szybko wypakował wózek i złożyłm, a potem co jakiś czas go oglądał, hehehe:-D

Dzisiaj rano wstałam, posprzątałam, zupka już się gotuje, posciel w wyrku zmieniłam no i mam zamiar jeszcze trochę poperasować, ale to już po obiedzie.

Moonik, jeszcze trochę i zaczniemy wpisywać się na listę maluszków:-)

Ja nie wiem jak Wy, ale ja już nie mogę się doczekać naszego Adrianka:tak:

Modrokejka, dużo zdrówka dla męża, tylko Ty się nie rozchoruj!!!!

magda19lenka to u was ferie zaczęły się tak jak u nas(też juz się kończą):-(
Vinniki a ja mam blisko nad morze za to daleko do gór(tak naprawdę Polskich gór jeszcze nie widziałam,aż wstyd się przyznać):baffled:
mamusia powodzenia na wizycie,mam nadzieje że wszystko ok :-)
moonik1 a ja odkąd pamiętam zawsze miałam podwyższone leukocyty ale w granicach normy a skąd to sie bierze to nie wiem
kurdefelka moja córcia w 30tc ważyła tez 1,5kg
Justina84 no własnie i sie zaczyna wirusy grasują i oczywiscie dopadają nas kuruj się kochana a o pracy zapomnij grype i inne paskudztwa trzeba wyleżeć :tak:
Miroslava1979 jak my przywiezilismy wózek do domu to mój mąż jeździł nim i też był podjarany jak cholerka :-D:-D:-D

Maniulka, ja tak naprawdę też jeszcze polskich gór nie widziałam, tylko tyle co z autokaru jak jechaliśmy z firmy na wycieczke do Pragi i jak byłam w okolicach Krakowa, ale Zakopane to dlamnie jeszcze miejsce tajemnicze:-D

Justynka, szybciutko wracaj do zdrowia!!!!

Kurdefelka, witaj, ja nie wiem ile waży mój synuś, bo ostatnie USG miałam w listopadzie.Teraz dowiem się 13 lutego co tam u mnie w brzuszku słychac :-)

reklama
Ja miałam USG robione w 31 tc i wtedy synal ważył 1600-1800g. i nie wiem kiedy będzie kolejne USG. Hmm jestem w 36tyg wiec chyba jeszcze jedno pewnie mi się "należy" ?
Agusia, co sie dzieje? pogoda czy jakas przyczyna?

Do góry