reklama
bansikxd ja placiłam za badanie ok 40 zł - za 3 pobania krwi i to ochydne cholerstwo do picia
Mnie od kilku dni córcia kopie dzień i noc praktycznie bez przerwy. Czy to nie jest czasem nic złego? może coś sie jej dzieje? Poza tym od wczoraj boli mnie bardzo na dole z prawej strony, nie moge chodzić ani siedziec. Jak już chodze to pochylona. Tylko jak leże na boku to jest lepiej. Czy któraś z Was też tak miała?
Mnie od kilku dni córcia kopie dzień i noc praktycznie bez przerwy. Czy to nie jest czasem nic złego? może coś sie jej dzieje? Poza tym od wczoraj boli mnie bardzo na dole z prawej strony, nie moge chodzić ani siedziec. Jak już chodze to pochylona. Tylko jak leże na boku to jest lepiej. Czy któraś z Was też tak miała?
kaczuszka2
Entuzjast(k)a
siostra zaraz odbierze mi wyniki, ale dzwoniłam żeby potwierdzili mi że wydanie jej i kobieta stwierdziła że wyniki nie są ładne, cukier mi nie spada po 2 h i że mam iść do lekarza - cholerlka co jeszcze....
Nika81
nareszcie razem
az 40 zł???? to kosztuje ???? no to nie mogę isc teraz albo musze jechac bo nie mam niestety na to(((
kaczuszka2
Entuzjast(k)a
Nika ja płaciłam 21 zł- u nas każde pobranie krwi 7 zł a ja miałam 75 i 3 razy pobieraną krew, przy 50 masz tylko 2 razy
glukoza ok 4 zł w aptece kosztuje
mamusia
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Ja miałam 50 g glukozy i wynik przed 86 a po wypiciu po godzinie 116 więc chyba oki .
czy ja wiem czy to jest niedobre mnie to tam smakowało :-)ale co się dziwić jak ja lubię pić mleko słodzone z puszki .
Jedynie trochę było mi niedobrze bo wiadomo nadczo aha i pielęgniarka kazała mi pół godziny siedzieć w poczekalni bo twierdziła że może mi się zrobić słabo.
czy ja wiem czy to jest niedobre mnie to tam smakowało :-)ale co się dziwić jak ja lubię pić mleko słodzone z puszki .
Jedynie trochę było mi niedobrze bo wiadomo nadczo aha i pielęgniarka kazała mi pół godziny siedzieć w poczekalni bo twierdziła że może mi się zrobić słabo.
Nika81
nareszcie razem
Ja miałam 50 g glukozy i wynik przed 86 a po wypiciu po godzinie 116 więc chyba oki .
czy ja wiem czy to jest niedobre mnie to tam smakowało :-)ale co .
acha dzięki a mi kazala 75g ojjj i fujjjjjjjjjjj mleko z puszki skondensowane i to w tubce tez lubie czasami troszke na język sprobować, ale nie wypila bym tego nawet łyżeczki glukoze juz mam ;-)ale jeszcze musze lecieć po cytryneNika ja płaciłam 21 zł- u nas każde pobranie krwi 7 zł a ja miałam 75 i 3 razy pobieraną krew, przy 50 masz tylko 2 razy
reklama
kaczuszka2
Entuzjast(k)a
kto zna normy? - bo mi oczywiście nie wpisała tylko wyniki i tak
cukier I badanie 83 mg/dl
cukier II badanie 154 mg/dl
cukier III badanie 143 mg/dl
i tylko powiedziała że są za wysokie w laboratorium
cukier I badanie 83 mg/dl
cukier II badanie 154 mg/dl
cukier III badanie 143 mg/dl