reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2009

Witam wszystkich po dłuższej przerwie, ale nie miałam nawet siły pisać. Cały weekend stracony. Nie wiem co sie stało ale od piątku mam taką straszna niestrawność, ciężko mi na żołądku i strasznie duży i twardawy brzuch, żadnych wymiotów czy biegunki. Praktycznie nic nie jem bo nie mogę niczego przełknąć. Do tej pory nie miałam żadnych takich dolegliwości (8tc). Czy może to oznaczać coś złego. Bardzo sie martwię. Na szczęście we wtorek do gina to może coś poradzi. A może Wy miałyście podobne dolegliwości. Pomóżcie.
Pozdrawiam Was bardzo ciepło.

reklama
Być może ale niestety espumisan nie pomaga. Do tego ta straszna niestrawność (takie uczucie pełności). Koszmar. Jakoś będę musiała się przemęczyć. Dzięki maniulka.

Witam wszystkie mamusie. Długo mnie tutaj nie bylo,bo moj m mial wreszcie,az 3 dni wolnego,bo na jakikolwiek urlop nie moze liczyc. Ja sie dzis od rana czuje tragicznie. Niedobrze mi i dostalam biegunki. A niedlugo musze jechac do Urzedu pracy. Jak juz pisalam stazu mi nie przedluzyli i od 16 wrzesnia zostaje bez jakichkolwiek pieniedzy. Pogoda chyba sie troche poprawia,przejasnia sie w Bydgoszczy. Wlasnie wciagnelam talerz platkow kukurydzianych,bo gdybym ich nie zjadla moglabym zawitac przy muszelce. Jezeli chodzi o moje piersi to juz doslownie nie mam na nie sily. Zrobily sie tak wielkie i nabrzmiale ze juz mi przeszkadzaja. A jak wasze samopoczucie. Caluje i sciskam
icon_biggrin.gif

Ostatnia edycja:
Witajcie!

powoli wracam do normalnego trybu zycia, tzn nie bede miała tyle wyjazdów co w zeszłym tyg....w sobote przyjechał do tesciów niezapowiedziany brat tescia z mama i teraz maja ich na głowie a ze to ksiadz to lubuje sie w przesiadywaniu ludziom na głowie...nas zamierzaja odwiedzic w srode wiec musze chałupke posprzatac bo to nie wizyta a wizytacja!

poza tym niezle, dzis chcemy sie wybrac po karuzelke dla dzidzia brata meza...mały paweł miał sie urodzic 22 wrzesnia, ale skierowanie do szpitala maja na 3 wrzesnia i beda mieli wywyływany wczesniejszy poród....przyczyn jest wiele...cukrzyca, nadcisnienie....a my nie mamy jeszcze nic dla malca wiec sie wybieramy po karuzelke.....

w weekend małz skrecił mi szafe i komody do dzidziowego pokoju....teraz musze tylko dokupic dodatkowy drązek na ubranka, troche małych wieszaczków i bedzie git!....bo ciuszki juz dawno skompletowała moja mama....

poza tym czuje sie niezle, w dalszym ciagu zadnych objawów ciązowych nie mam, co z jednej strony mnie troche martwi, z drugiej zas cieszy.....26 mam pierwsze usg prenatalne, 15 drugie....nawet nie wiedziałam, a umówił mnie na nie mój gin...miło z jego strony zwłaszcza ze nie prosiłam go o to...takze bedzie jedno nadprogramowe....

tymczasem uciekam troche domek ogarnac...moze pranko zrobie

buziam wszystie marcówczki

Ewelciu to muszę przyznać że twoja praca jest bardzo ciężka, mam nadzieję że ten list od lekarza przyniesie porządane efekty, albo po prostu dostaniesz zwolnienie aż do końca ciąży:tak:
Ja po trzech dniach wolnego od pracy marze o jakimś dłuższym wolnym:sorry2:eh marzenia są piękne. Życze wszystkim nowym i starym marcowym mamusiom udanego dnia;-)

Witam was kochane a ja zaczynam od dzisiaj ciężki tydzień przygotowuje się intensywnie do egzaminu na prawo jazdy który zbliża sie wielkimi krokami :crazy:martwię się trochę bo przy pierwszym strasznie sie denerwowałam a lepiej by było dla dzidzi żeby nie przeżywała tego razem ze mną:baffled:.Wracając do wczorajszego dnia to troszkę połaziłam po sklepach a że w planie miałam pokupować ciuchy dla syna w większosci były to sklepy dla dzieci no i po prostu oszalałam na punkcie tych wszystkich maleńkich ciuszków są piękne ale na nic się nie skusiłam jeszcze jest czas:-)Pozdrawiam was i życzę miłego dnia

Czesc kobietki:-)

Ja to dzis wieczorem mam wizyte u mojego ginia..juz nie moge sie doczekac,bo dzidzi juz niewidzielismy dwa i pol tygodnia..A tym bardziej że za nami juz termin w ktorym poprzednim razem stracilam mojego aniolka..Cala noc nie mialam spane,a nawet zmeczenia nie czuje..to dla mnie takie emocje:tak:

No nic odezwiemy sie jak wrocimy od lekarza..no i fotke wstawimy;-)hehe..

Buziaki slodkie i trzymajcie za nas kciuki..Oby wszystko bylo OK!!!

reklama
chciałam sie przywitac...mdlosci mam mniejsze naszczescie ale jak widze to zasluga odstawienia folika .....biore tylko feminatal 800 tam jest juz kwas foliowy....

to uczucie niestrawnosci tez powoodowal u mnie folik....nie wiem co to za badziewie kaza nam lykac..... jesli organizm sie buntuje tonalezy zmienic na inny...

Do góry