reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2009

reklama
anita&maciek
Ja tez mam dzis lenia,taka senna jestem...
Miroslava
..... widzę, że Ty tak jak ja dzisiaj masz lenia, ja poprostu nie mam ochoty palcem ruszyć, jestem zmęczona samym tym, ze wogóle jestem:-D Normalnie tragiczna pogoda, wykończyć się mozna!!!!
modroklejka
....mam dzis mega lenia, podoga u nas paskudna, od 7 rano non stop leje....cisnienie bezjadziejne, wszyscy chodza senni....

widzę dziewczynk, ze ta straszna pogoda dobija nie tylko mnie masakra :baffled:
spac mi sie chce, ale jak tu spac przy 8-miesiecznym synku:no: nie da rady chyba ze babcia na godzinke zabierze;-)
mordoklejka
....ja jeszcze nawet nie mam wyznaczonego terminu na testy, ale wole za wczasu je wkuc...jutro mam jazdy-3 godziny po koninie...a potem jeszcze tylko raz 3 godziny i bede sie zapisywac na egzamin, jak dobrze pojdzie to bedzie ok 10 wrzesnia....

maniulka
..............ja dokładnie za tydzień w sobotę zdaje na prawko ale już państwowy i tylko jazda drugie podejscie za pierwszym razem niestety mnie oblali chociaż nie zrobiłam aż tak strasznego błędu:crazy:
prawko:-) ja mam egzamin 25 sierpnia praktyczny juz testy mialam 31 lipca - 0 bledow:-D heheh ale z jazda bedzie pewnie gorzej chociaz mysle ze wcale tak zle za kierownica mi nie idzie... trzymam kciuki za wszystkie zdajace

pozdrawiam

izaulka mi na testach też poszło dobrze 0 błędów:-) a z jazdą też nie było najgorzej tylko trafiłam na kawał francy u nas w Szczecinie ma najgorszą opinie i pech chciał że musiałam na nią trafić a tak ogólnie to u nas w Szczecinie jest bardzo ciężko zdać mamy jedno z ostatnich miejsc pod względem zdawalnosci procentowo to jakies chyba 30 % masakra ale jakos to będzie będę tak długo podchodzić aż zdam :rofl2:

pewnie maniulka jestem tego samego zdania ze jak juz sie zaczeko to trzeba zdawac az do skutku, ja bede zdawac w slupsku, tutaj tez jest kilku egzaminatorow na ktorych wolalabym nie trafic brrrrr...

Witajcie wróciłam z wczasów było super na 13 dni tylko 2 dni padało reszta słoneczna .
Samopoczucie oki oby tak dalej
Pozdrawiam WAS wszystkie widzę że tyle wątków doszło
Co do wątku czy chłopiec czy dziewczynka to ja nie wierzę w te tabelki bo u mnie się nie zgadza na dzieciach ;-)
Bardzo chcę chłopca wiadomo mając 2 córki ale jak będzie trzecia córcia to też dobrze oby zdrowe było (już to chyba pisałam )
5 września mam wizyte już się nie mogę doczekać żeby zobaczyć maleństwo .
Pozdrawiam

Witam ale sobie dzisiaj wreszcie pospałam :-D własnie zasiadłam do sniadanka obudziłam sie taka głodna haha .Jak na razie u nas nie pada to i dobrze popołudniu wybiore sie do marketu popatrzeć po sklepach a synek pójdzie do planety zabaw niech sie porusza trochę bo przez tą pogode to nawet na dwór wychodzić sie nie chce.Miłego dnia kochane:-)

Dziekuje wszystkim za miłe powitanie.
Ja dzis mam szczyt nudności w tej ciąży, na początku nie miałam żadnych objawów i nawet się tym martwiłam, za to teraz mam dość. Może to dlatego, że od tygodnia biorę luteinę?
Pozdrawiam Was wszystkie i życzę miłego dnia.

Jaka nuda dzis na forum..wszystkich chyba wywiało:happy:
A teraz to my z misiem idziemy do knajpy na obiadek,bo mamy takiego lenia ze w ogole z luzka przy tej pogodzie nie chce sie wstawac..a co do pieroo obiad robic..
POZDRAWIAM WSZYSTKICH SERDECZNIE!!:-)
Juz nie mozemy doczekac sie jutra bo jutro do lekarza..:rofl2:

reklama
Hej dziewczyny

Fajnie, że nas przybywa nowe marcóweczki przybywają:tak:U nas wszystko dobrze oby nie zapeszyć mdłośći, wymioty, kwasica okropna, zgaga minęła :-)Tylko lenia mam i senność pozostała lepsze to niz wymioty, niedługa na kontole już nie moge się doczekać kiedy znowu zobacze i posłucham bicie serduszka naszego. Pozdrawiam cieplutko

Do góry