Czesć dziewczynki:-):-):-)
Ja miałam dwa dni wolnego i baardzo odpoczełam, w czwartek bylismy w Aqua Parku i było super, dwie godziny relaksu w różnego rodzaju basenach
a wczoraj byliśmy w kinie na Mumi cz III nawet niezła, a po filmie bylismy na chwilke w centrum handlowym abym mogła w aptece Folik kupic, no i oprócz foliku kupiłam sobie pare ciuszków na poprawę humorku
super
No a u gina byłam w czawartek, nie jest najgorszy ma poczucie humoru i zawsze czymś rozweseli te kóre czekaja na swoja kolejkę. Zrobił mi USG i mogłam zobaczyc swojego maluszka
śliczna faolka 15mm i widziałam bijące serduszko, piekny widok, ale nie słyszałam. Wydruku mi nie dał a szkoda. Na razie kazał tylko brac folik i pojawić sie za miesiąc, załozy mi wtedy kartę ciąży. Badań żadnych na razie nie zlecał, wynik cytologii mam dobry, a badania na toksoplazmozę i cytomegalię muszę jednak zrobic we własnym zakresie finansowym buu a to 120 zł
ale jak mus to mus, idę w poniedziałek do labolatorium. Moja siostra dzwoniła do NFZ i powiedzieli jej że badania na tokso i cytomegalie są sponsorowane tylko w wyjątkowych sytuacjach gdy lekarz to dobrze umotywuje, hmm... mojemu chyba nie chciało się pisać motywacji
buu...
Ale tak pozatym to super, u mnie wszyscy wiedzą, oprócz ludzi w pracy. Dowiedzą sie w swoim czasie. Ale sie rozpisałam:-)
Aniu81 "zazdroszczę" ci wyjazdu do Bułgarii, pieknie tam jest. Wypocznij sobie porządnie
w końcu są wakacje. Buziaczki dziewczyny
będę tu dziś często zaglądać bo nudi mi sie w pracy, w sobotę nie ma nic do roboty
Oho ale sie rozpadało dobrze że siedzę w suchym i ciepłym miejscu