reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2009

Witajcie!

ja dziś cały dzien bede sama, męzus mi wyjezdza z pracownikami na montaz, a po poludniu mam 3 godziny jazdy kursowej, wiec i tak sie z nim zobacze dopiero okolo 21....poza tym odwiedzi mnie dzis moja tesciowa, wiec fajnie....w sobote naraszcie zobacze sie z mama-nie widziałam jej miesciac...bo byli z tata na wakacjach...

sofik...rennie mozna-pytałam

a z tymi objawami na chłopca-to różnie bywa, moja bratówka która za 5 tyg ma urodzić chłopca pierwsze 3 mc miała masakrycznie mocną biegunkę i wymioty, mase prysszczyków...uspokoiło sie to gdzies w 16 tygodniu...natomiast kuzynka która urodziła dziweczynke-tosia ma juz teraz 3,5 roku- cała ciaze wygladała i czuła sie rewelacyjnie...wiec to chyba róznie bywa...

ja jakos nie mam przeczucia, bardziej moge polegac na obserwowanym cyklu-i tu raczej wypada mi na dziewczynke...ale wiadomo ze na 100% to sie dowiem jak sie urodzi...

w poniedziałek ide na usg...do innego lekarza-kolezanka poleciła wiec moze bedzie ok...

umówiłam sie tez na prenatalne usg na 15 wrzesnia-to bedzie ponad 12 tyg...

tymczasem uciekam
całuski w czółka pszczółeczki!

reklama
cześć Ciężarówki :)
ja prawie odchodzę, nie wiem jak tam u Was, ale jestem niezdatna do zycia, jak tak dalej pójdzie chyba zwariuję. Usiłowałam wczoraj zrobić pranie, ale zasłabłam przy pralce, czuję się jakby siły uchodziły ze mnie każdym porem skóry. Cholernie bolą mnie plecy w dolnej części. Jak tylko pomyślę o jedzeniu, albo poczuję zapach (nawet gotowanych ziemniaków) mam torsje. Ratunku! Mały kosmita mnie wykończy.

mordoklejka 15 września to super termin :-)moje urodzinki poza tym napewno wszystko bedzie dobrze.
moris biedactwo moze połóż sie i leż bierz jakies witaminy a napewno idz do lekarza bo nic z ciebie nie zostanie.

a tak ogólnie dziewczyny to sie pochwale żadnego błędu na testach i w niedzielę mam pierwsza jazde och ale sie ciesze uwielbiam jezdzic autkiem :laugh2:, a teraz cos gorszego niestety wczoraj sie zatrułam nie wiem czym ani czy w dumku u nas czy u mojej tesciowej:dry:ale wiem jedno miałam taka noc ze nawet godziny nie przespałam takie biegi do łazienki były a mój m sobie smacznie spał cóż za niesprawiedliwosc...dzis czue sie jakby mnie ktos wyprał.:-(buziaki skarbeczki

Hej dziewczyny:-):-):-)
Jeszcze ledwo zyje bo dopiero wstalam u nas dopiero 9 a ja pozno spac chodze:zawstydzona/y:wlasciwie to zostalam obudzona bo tesciowa sie tasmanila od 7 rano:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:a chcielismy sobie z mezem odespac ostatnie dni:no::no::no:.
Dzieki za gratki:-):-):-):-)bardzo cieszymy sie ze wszystko ok mi az lzy stanely w oczach na usg jak zobaczylam bijace serduszko:tak::tak::tak:
sofik teraz za Ciebie trzymam kciuki no i w ogole za wszystkie dziewczyny
legenza u mnie termin mozna tylko obliczyc wedlug usg bo ja ostatnia @ mialam 27 maja a w ciaze zaszlam rowno za miesiac:szok::szok::szok:
kruszynka gratki za testy:-):-):-)

Witaj Laila, słuchaj, nie martw się spłaszczonym pecherzykiem, też tak miałam, a najlepsze jest to, ze w ciągu 12 godzin zrobił się ze spłaszczonego w pięknie wykształcony, a po tygodniu był już widoczny zarodek wielkości 10, 7 mm, więc uszy do góry!!!:tak:

wczoraj byłam u ginekologa i maleństwo ma 17 mm bije mu ślicznie serduszko i jest to 8 tydzień ... a ten pęcherzyk to chyba taki zostanie bo dalej ma taki kształt:)))

Witajcie dziewczynki:-) w Szczecinie piękna pogoda więc chyba się gdzies wybiore nad wodę mój synek nie daruje w końcu ma wakacje.Mam do was pytanie czy wiecie cos na temat farbowania włosów podobno w ciąży nie wolno zastanawia mnie to bardzo że niby czemu ?? Może słyszałyscie cos o tym dajcie znać bo ja bez farby to ani róż :no:

maniulka ja w kazdej ciazy farbowalam wlosy i w tej tez bede bo nie wyobrazam sobie byc siwa przez 9 mies mialam pierwsze siwe wlosy jak mialam 18 lat wiec bez farby ani rusz:tak::tak:
co do suwczaka to nie mam pojecia natomiast zastanawia mnie fakt jak sie robi suwaczki na roznych stronach z ta sama data porodu i w jednym wychodzi mi ze to 6 tyg i 5 dni np a w drugim 7 tyg i 4 dni i juz sama nic niewiem:-D

Tu też mi wyszło 6 tygodni i 6 dni przed wczoraj a mi sie wydaje ze jest więcej nawet jak liczyłam na kalkulatorku to ok 8 tygodnia juz powinno być no i teraz powinno byc 7 tygodni i 1 dzień ale sie nic nie zmienia:-(

reklama
Do góry