reklama
Moje maleństwo
Mamusia Amelki
Ja przed wczoraj robilam nalesniki (juz mialam dlugo na nie ochote) i dzisiaj znowu bym sobie je pojadla i chyba na wieczor sie zbiore i zrobie bo obiadek to mam juz zaplanowany (ziemniaczki jajka sadzone i mizeria);-) zjadlabym jeszcze jakas dobra zupke tyle ze nie mam z czego jej zrobic a do sklepu nie chce mi sie isc wogole cos mam dziwne zachcianki w tym ostatnim miesiacu
Nika81
nareszcie razem
a ja i tak nie mogę nic smarzonego ostatnio zełądek zrobił mi się b wrażliwy i nie moge jeść nic smarzonego bo wymiotuje .
emil_e30
Fanka BB :)
ale mi smaka na te placki zrobiłyście zaraz ide trzeć ziemniaki mężusiowi ziemniaczki z rybą zrobię a teraz placuszki mniam...
mój gin wczoraj powiedział że następna wizyta ma być za tydzień ale mam się już nie zapisywać bo nie wytrzymam tygodnia...ale ja i tak umówiłam się na 9 marca
a pozatym to chyba coś się zaczyna dziać bo śluzik krwią podbarwiony mam...czyżby czop powoli odchodził?? z tego co wiem to może to być 2 tyg. przed lub kilka dni... brzuszek napięty..boli ..biodra też...
mój gin wczoraj powiedział że następna wizyta ma być za tydzień ale mam się już nie zapisywać bo nie wytrzymam tygodnia...ale ja i tak umówiłam się na 9 marca
a pozatym to chyba coś się zaczyna dziać bo śluzik krwią podbarwiony mam...czyżby czop powoli odchodził?? z tego co wiem to może to być 2 tyg. przed lub kilka dni... brzuszek napięty..boli ..biodra też...
Zajrzalam na chwilke a tu o jedzeniu!!!
Nalesniki robilam wczoraj dla meza w ramach przeprosin za to ze zapomnialam o jego imieninach(on by mogl jesc nalesniki niemal codziennie).
Dzis mialam w planach zrobic na obiado-kolacje zapiekanke ale cos czuje ze beda placki ziemniaczane-tylko nie wiem czy bedzie mi sie chcialo trzec ziemiaki strasznie tego nie lubie.
W czasie ciazy ja kusilam jedzeniem a teraz widze ze sa moje zastepczynie hihi
Emil_e mi czop sluzowy odszedl razem z wodami plodowymi,jakos na moje oko bylo go bardzo malo tzn.tez nie wiem ile powinno go byc tak normalnie/.
Ja mialam tylko taki lekko rozowy kolor na podpasce.
Nalesniki robilam wczoraj dla meza w ramach przeprosin za to ze zapomnialam o jego imieninach(on by mogl jesc nalesniki niemal codziennie).
Dzis mialam w planach zrobic na obiado-kolacje zapiekanke ale cos czuje ze beda placki ziemniaczane-tylko nie wiem czy bedzie mi sie chcialo trzec ziemiaki strasznie tego nie lubie.
W czasie ciazy ja kusilam jedzeniem a teraz widze ze sa moje zastepczynie hihi
Emil_e mi czop sluzowy odszedl razem z wodami plodowymi,jakos na moje oko bylo go bardzo malo tzn.tez nie wiem ile powinno go byc tak normalnie/.
Ja mialam tylko taki lekko rozowy kolor na podpasce.
emil_e30
Fanka BB :)
ojoj... mam nadzieję że mi sie taki szybki poród jak jednej dziewczynie z lutego nie przytrafi...
a u mnie ziemniaczki już utarte. biorę się za smażenie.. mniam
a u mnie ziemniaczki już utarte. biorę się za smażenie.. mniam
avanti85
Entuzjast(k)a
dziewczyny a wy jak zawsze o jedzeniu jak nie o pączkach to o plackach też bym zjadła ale nie chce mi się trzeć ziemniaków a ogólnie to mam ochote na pizzę
właśnie przyszła do mnie koleżanka z córcią 4 miesięczną więc spadam miłego popłudnia ;-)
właśnie przyszła do mnie koleżanka z córcią 4 miesięczną więc spadam miłego popłudnia ;-)
Edis jak smarowałam ciało oliwką dla dzieci, to też czaami wieczorem po kąpieli mnie swędziało. Najbardziej brzuch. A teraz kupiłam balsam z Nivea i jest w miarę o.k. Czasem zaswędzi, ale nie tak mocno.
Ale mały szaleje!!! Brzuch mi skacze w różne strony
Ale mały szaleje!!! Brzuch mi skacze w różne strony
reklama
magda19lenka
MTM
Hej dziewczynki. Jak ja wam zazdroszczę facetów, którzy lubią placki ziemniaczane;-) mój Tomuś nie lubi potraw dań z ziemniaków, więc placki ziemniaczane, zapiekanki, kopytka, pierogi, pyzy odpadają, a ja mam dylemat co zrobić na obiad .....
no i dziś znowu się głowię, ja bym placków chętnie pojadła, ale robić dwa oddzielne obiady to nie zamierzam, eh, chyba będą naleśniki :-)
no i dziś znowu się głowię, ja bym placków chętnie pojadła, ale robić dwa oddzielne obiady to nie zamierzam, eh, chyba będą naleśniki :-)