tanu
Entuzjast(k)a
aaa gapa jestem...jakos mi sie Ola wydawało, ze Twoja Weronika ma juz skonczone 3 lata.....a tu widze,ze na przedszkole jeszcze za wczesnie....a wybieracie sie od wrzesnia???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
chcę ją posłać od września, ale na razie cienko to widzę - jest bardzo nieśmiała, wręcz bojaźliwa... nie wiem, może z wiekiem jej przejdzie...aaa gapa jestem...jakos mi sie Ola wydawało, ze Twoja Weronika ma juz skonczone 3 lata.....a tu widze,ze na przedszkole jeszcze za wczesnie....a wybieracie sie od wrzesnia???
biedna tanu.. moj jest z zawodu programista i czy mi sie podoba czy nie on siada na tym pieprzonym swoim laptopie i programuje pisze czyta itd.. a mnie krew zalewa :-) teraz jeszcze jakis egzamin chce zdawac na certyfikat i testy robi czyta ksiazki dodatkowo i wroci z pracy zje obiad i do 22 go nie ma dla nikogo. a ja wymiekam i ide z nudow o 20-21 do łóżka po cieplej kąpieli zeby szybciej usnac.
ale wlasnie od niedzieli przestalam zwracac uwage na to ze spedza w pokoju duzo czasu i wczoraj sam do mnie przyszedl i spytal czy chce obejrzec jakis film.. oczywiscie z usmiechem odpowiedzialam - Nie :-) niech sobie nie mysli ze tylko czekam jak mnie wybawi z nudy i tra nogami jak tylko cos do mnie mowi. Uh!
Zawsze mu mowie sto razy zeby posiedzial ze mna i porozmawial. I tylko pyta co baby widza w tym rozmawianiu? ze caly czas gadamy! ale dla niego rozmowa a rozmowa to jedno i to samo.. chcialabym abysmy sobie poopowiadali, pomarzyli powspominali.. a jak z nim rozmawiam o tym co trzeba kupic do lodowki to uwaza to za rozmowe.. i kolko sie zamyka. nie mam do niego cierpliwosci. trzeba przywyknac! :-)