madzik_
Fanka BB :)
Dziewczyny, mam dokładnie tak samoA na łóżko porodowe zawsze można na czworakach ;-)
hahaha na czworakach

Ja nawet nei wiem jak wygląda łóżko poporodowe.
To inne niż samolot u ginekologa??

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny, mam dokładnie tak samoA na łóżko porodowe zawsze można na czworakach ;-)
to pulsowanie to moim zadniem czkawka u malenstwa....moj mały w brzuszku ma czkawke właściwie codziennie....to nic niepokojacego....starszy synek tez byl taki czkawkowy....i po porodzie mu zostalo...czesto miał czkawke....wlasciwie myslalam,ze wiekszosc mam czuje jak dziecko ma czkawke w brzuszku....Maniulka a moze chodzi ci o takie jakby pulsowanie brzuszka ??
bo od jakis 3 dni cos takiego mam.. i myslalam ze to moze te nie bolesne skurcze ..:-)
To moja pierwsza ciaza .. i nie mam o tym zielonego pojecia![]()