reklama
maniulka
Pozytywnie zakręcona:)
Witam dziewczynki oj biedne my ja też dzisiaj nie bardzo mdłosci a teraz to wzdęcie takie że szok poleciałam do apteki po espumisan zaraz miętę sobie za parze a moje dziecko zażyczyło sobie gofry więc pachnie w całym domu a już miałam nic nie jesć ale chyba sie skusze :-)
Myfa80
mama Hubcia i Wojtusia
Truda odstaw folik mozesz iec uczulenie na jeden ze skladnikow leku...ja dziaj po przerwie wzielam folik i brzuch z zoladkiem mnie boli... a tak wogole to na leku pisze ze folik dziala wtedy tylko jak bieze sie go przed ciaza...szczerze powiem ze nie bralam przed w Anglii chyba nie daja tego a dzieci zdrowe sie rodza..ile szkody moze on wyzadzac okaze sie po latach ....
magialenna
Styczniowe mamy'06
no to super musze zobaczyc gdzie ja mam najblizsza medica , bo jestem zapisana do mediq ale tam place za kazda wizyte 65 zeta plus usg oddzielnie, badania tez platne chyba ze na fundusz to wtedy gigant kolejka......
a do gina to tak jakbys chodzila prywatnie?
tak
przed ciążą chodziłam i płacilam jednorazowo, ale w ciąży opłaca się wejść w program indywidualny. Tylko spiesz się bo,żeby np. żeby korzystać we wrześniu musisz umowę podpisać i zapłacić kaskę do 20 sierpnia.
Medica Polska - wizyty domowe, opieka medyczna, opieka medyczna dla firm, rodzinna opieka medyczna, opieka dla seniora, 24h
~*SaaRaa*~
Fanka BB :)
hej dziewczyny przyjmiecie mnie do siebie ?
Wychodzi mi termin na koniec marca- poczatek kwietnia
maniulka
~*SaaRaa*~gratuluje 2 kreseczek :-)będzie dobrze no i witam cię
Hej dziewczyny!
Z tymi mdlosciami to u mnie roznie bywa,staram sie czesciej cos podjadac i jem nono stop jablka.
Mnie sie wydaje ze to nie koniecznie musi byc od folika ja za nim zaczelam brac a juz wiedzialam ze jestem w ciazy to tez mnie mdlilo.Juz wczesniej pisalam ze sprobojcie brac na noc a nie rano.
Witaj SaaRoo!gratuluje:-)
Z tymi mdlosciami to u mnie roznie bywa,staram sie czesciej cos podjadac i jem nono stop jablka.
Mnie sie wydaje ze to nie koniecznie musi byc od folika ja za nim zaczelam brac a juz wiedzialam ze jestem w ciazy to tez mnie mdlilo.Juz wczesniej pisalam ze sprobojcie brac na noc a nie rano.
Witaj SaaRoo!gratuluje:-)
maniulka
Ja również miałam już mdłosci i wymioty zanim zaczęłam brać folik więc też mi się nie wydaje że to od niego a po za tym z synem też go brałam i mdłosci nie miałam
zQo
Entuzjast(k)a
Witam w niedzielny poranek:-):-):-)
Co do mdlosci to miewam w roznych porach dnia ostatnio wziely mnie o 21i umieralam normalnie a juz myslalam ze tak jakos spokojnie jest
Ale wzdecia tez mam bardzo czesto bardzo musze teraz uwazac co jem jak przed ciaza mialam bardzo silny zoladek i wlasciwie nuic mnie nie ruszalo tak teraz tragedia byle co i juz brzuch jak w 9 mies
Co do mdlosci to miewam w roznych porach dnia ostatnio wziely mnie o 21i umieralam normalnie a juz myslalam ze tak jakos spokojnie jest
Ale wzdecia tez mam bardzo czesto bardzo musze teraz uwazac co jem jak przed ciaza mialam bardzo silny zoladek i wlasciwie nuic mnie nie ruszalo tak teraz tragedia byle co i juz brzuch jak w 9 mies
reklama
Katarzyna_83
Aktywna w BB
hej dziewczyny przyjmiecie mnie do siebie ?
wychodzi na to ze ja rowniez jak Ty ;-)
odnosnie mdlosci- popijam herbate cytryna&imbir ma takie min. Twinings przepyszna nie jest ale niektorym moze ulzyc no i zdecydowanie polecam krakersiki z rozwagą oczywiscie z uwagi na zawartosc soli.
Jestem chwilami zdumiona moim organizmem.Wczoraj czulam sie wspanale jakbym nagle nigdy nie miala objawow ciazy,a dzis wrecz odwrotnie:-(
Ale daje rade.Milego dnia kobietki