reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2009

reklama
Myfa80 no tak zrobie pójde do lekarza po coś innego pół nocy nie spałam męczyłam się okropnie i do tego straszny ból głowy:baffled: Dziś jak rano wstałam miałam takie uczucie jakby zaraz mnie znowu rozboleć miała robiłam wszystko herbaty ziołowe, mleko, masaż skroni lód letnia kąpiel kurna i nic myślałąm ze o 2 w nocy wyciągne M na spacer może pomoże, ale jednak odpuściłam.Teraz jest ok zobaczymy jak długo.Pozdrawiam kochane;-)

~*SaaRaa*~ witaj!!! Termin masz podobnie jak ja. Też mi wychodzi z moich obliczeń że koniec marca początek kwietnia. Ciekawa jestem czy powiedziałaś już najbliższym?? U mnie wie tylko mąż. Trzymaj się.

Witam Wszytkie nowe mamusie i ich brzusie
kwiatek.gif
kwiatek.gif
kwiatek.gif
kwiatek.gif
kwiatek.gif
kwiatek.gif

Ja mam gosci wiec malo jest mnie w ten weeknd na forum.
Nie bede mowic glosno ;-) ale przeszły mi mdłosci

Wszytkim zycze milego Wieczorku

zQo Kochana Czy Twoj suwaczek nie wskazuje zle ejsli masz termin na 29 marca to juz to jest 7 tyg. i 1 dzien ;-) bo masz tylko jden dzien mniej ode mnie a ja mam termin an 2 kwietnia ;-)

hej dziewczynki!

Widzę temat przewodni mdłości, mnie one też nadal męczą, dzisiaj miałam straszną ochotę na kawką, taką jak zawsze z mleczkiem... nestety nie wypiłam jej :-(, nie rzuciłam pawkiem, ale do teraz mam mdłości i jeździ mi góra-dół. :baffled: i od niedawna trzymają mnie do rana do wieczora...ranyyyy kiedy się skończą????

Sofik radość ma ogromna, że wszystko ok. z dzidzią, wiem co przeżywałaś widząc małe pięknie bijące serduszko, bo ja też miałam mega emocje, kiedy me oczka ujrzały mały biały punkcik (serduszko), na dodatek cudnie bijące, aż się pobeczałam kiedy usłyszałam, że jest dobrze.

Maniulka i Ty na następnej wizycie usłyszysz dobre wieści, wierzę w to bardzo, tym bardziej, że ja też byłam w podobnej sytuacji na pierwszej wizycie u ginka widziałam tylko pęcherzyk i ciałko żółte...to było 21.07 a 30.07 usłyszałam, że dzidzia ma się dobrze.

Co do karty ciążowej też mi jeszcze doktor nie założył (a mam już 9 tygodni za sobą), zlecił mi za to masę badań (mocz, krew, glukoza na czczo), powiedział, że dopiero kiedy będzie miał wyniki, wtedy założy mi kartę ;-)
Na kolejną wizytę idę 20.08.

Kurcze te "brudki" w bieliźnie, ja co prawda nie mam kolorowych majteczek;-), ale zdaża się, że pojawiają się u mnie upławki bezkolorowe, wodniste, ale nie zabarwione na żaden kolor....kurka co z tym czopem śluzowym????

Pozdrawiam cieplusio.
Kasik. :)

Ostatnia edycja:
Sofik podejrzewam ze jestes najszczesliwsza osoba na swiecie bo mdlosci Cie nareszcie odpuscily:-)ja mam nie stety roznie.:elvis:
KasiuLLka ja mam cos podobnego jak Ty bezbarwne uplawy mam nadzieje ze wszystko z nami ok,nie martwmy sie na zapas.

Ja przed chwila zerwalam sie z lozka,bo po dzisiejszym obiadku opadlam zupelnie z sil i musialam sie troszke zrelaksowac juz mi nawet przeszlo tylko zgaga mnie meczy znow,a juz jakies 2dni mialam spokoj.

reklama
hej dziewczynki :-)własnie spędziłam miłe popołudnie byłam z moim synkiem w kinie na kung fu panda ale sie na smiałam najadłam sie popcornu a teraz rumiankiem się racze.Chyba wam jeszcze nie pisałam że borykam się z nałogiem palenia od kiedy dowiedziałam się że jestem w ciąży koniec z paleniem ale to bardzo trudne jakos daję rade tylko z tego powodu wciąż cos podjadam:-(

Do góry