reklama
Sofik
Wiara Czyni Cuda
Oby dziś było lepiej jak narazie jest ok tylko mdłości i ten kwas w żolądku, ale zrobiłam zupke mleczną może się uda i przejdzie jejku niech już ten pierwszy trymest się skończy pa kochane spokojnej nocy
ale mi smaka na zuper mleczna zrobilas
hej dziewczynki :-)własnie spędziłam miłe popołudnie byłam z moim synkiem w kinie na kung fu panda ale sie na smiałam najadłam sie popcornu a teraz rumiankiem się racze.Chyba wam jeszcze nie pisałam że borykam się z nałogiem palenia od kiedy dowiedziałam się że jestem w ciąży koniec z paleniem ale to bardzo trudne jakos daję rade tylko z tego powodu wciąż cos podjadam:-(
lepiej cos podjadac niz palic...trzymam kciuki
Kurcze te "brudki" w bieliźnie, ja co prawda nie mam kolorowych majteczek;-), ale zdaża się, że pojawiają się u mnie upławki bezkolorowe, wodniste, ale nie zabarwione na żaden kolor....kurka co z tym czopem śluzowym????
ja mam biały sluz nie pamietam czy w 1 ciazy cos mialam...
A jak u innych mama?????????????????????
ide ogladac film na TVN :-)
M
modroklejka
Gość
Witajcie!
wróciałam, ale nie za bardzo mam siłe pisac...
jak minął weekend napisze jutro...
dzis tylko sie witam z nowymi mamami...tym które słyszały serduszko grauluje...ja jutro ide podejrzec jak maluch rosnie....
co do kaski---ja za wszystko płace-chodze do lekarza prywatnie i badania tez w prywatnym lab...założyłam nawet sobie liste wydatów w ciazy...wpisuje wszystko w 2 tabelkach-wydatki na ciąze (lekarze, leki, badania) i na dzidzie....zobaczymy ile mi wyjdzie pod koniec ciazy...
tymczasem ide poogladac olimpiade na kanapie...bo padam
do jutra...
wróciałam, ale nie za bardzo mam siłe pisac...
jak minął weekend napisze jutro...
dzis tylko sie witam z nowymi mamami...tym które słyszały serduszko grauluje...ja jutro ide podejrzec jak maluch rosnie....
co do kaski---ja za wszystko płace-chodze do lekarza prywatnie i badania tez w prywatnym lab...założyłam nawet sobie liste wydatów w ciazy...wpisuje wszystko w 2 tabelkach-wydatki na ciąze (lekarze, leki, badania) i na dzidzie....zobaczymy ile mi wyjdzie pod koniec ciazy...
tymczasem ide poogladac olimpiade na kanapie...bo padam
do jutra...
zQo
Entuzjast(k)a
zQo Kochana Czy Twoj suwaczek nie wskazuje zle ejsli masz termin na 29 marca to juz to jest 7 tyg. i 1 dzien ;-) bo masz tylko jden dzien mniej ode mnie a ja mam termin an 2 kwietnia ;-)
tak jakos jeszcze go nie poprawilam bo dopiero znam termin od srody bo wczesniej trudno bylo okreslic moj termin bo z ost @sie nie dalo
maniulka
Pozytywnie zakręcona:)
Witam ja jak zwykle spać nie mogę a szkoda bo jak teraz sie nie wyspię to póżniej już nie będzie szans życzę wszystkim miłego dnia :-)
magialenna
Styczniowe mamy'06
witam z rana
dziewczyny, co oprócz zimnych okładów może pomóc na ból głowy? W pierwszej ciaży czegoś takiego nie przeżywałam...leżę i stękam :-( mam wrażenie,że zaraz głowa mi pęknie!!!
dziewczyny, co oprócz zimnych okładów może pomóc na ból głowy? W pierwszej ciaży czegoś takiego nie przeżywałam...leżę i stękam :-( mam wrażenie,że zaraz głowa mi pęknie!!!
maniulka
Pozytywnie zakręcona:)
magialenna może spróbuj natrzeć skronie amolem :-)kiedys próbowałam i pomogło może i tobie pomorze
Myfa80
mama Hubcia i Wojtusia
miagalena to moze bol glowy na zmiane pogody....ale ja bym poszla do ginekologa na zatrucie ciazowe chyba za wczesnie...ale lepiej dmuchac na zimne...
wyszlo mi ze bede miala córeczke teraz ciekawe czy sie s[prawdzi z synkiem mi sie sprawdzilo....(mowie o tej stronce)
wyszlo mi ze bede miala córeczke teraz ciekawe czy sie s[prawdzi z synkiem mi sie sprawdzilo....(mowie o tej stronce)
Witam!
U mnie tez czesto pojawiaja sie bole glowy,czasami trwaja bardzo krotko ja przewaznie sie klade.Nie dawno sie przebudzilam a juz jestem zmeczona a jeszcze musze pare spraw dzis zalatwic.
Czy wy tez czesto odczuwacie zmeczenie?
U mnie tez czesto pojawiaja sie bole glowy,czasami trwaja bardzo krotko ja przewaznie sie klade.Nie dawno sie przebudzilam a juz jestem zmeczona a jeszcze musze pare spraw dzis zalatwic.
Czy wy tez czesto odczuwacie zmeczenie?
reklama
zQo
Entuzjast(k)a
ewelcia ja jestem non stop zmeczona
Witam z rana:-):-):-)
narazie wszystko ok moze dzis mdlosci nie bedzie
Witam z rana:-):-):-)
narazie wszystko ok moze dzis mdlosci nie bedzie