reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

reklama
Truda, z całego serca życzę Ci jutro wspaniałego dnia. :tak::tak::tak: Mam nadzieję, że wszystko jutro fantastycznie się uda. Czekamy na relację :-) Wszystkiego dobrego!

Truda - to ja też jeszcze przed snem chcę Ci życzyć pięknego dnia jutro :-) Bądźcie szczęśliwi przez następne dni - i oczywiście czekamy na relację!

Truda trzymam kciuki za jutzrejszy dzien oby był tym jednym z piekniejszych :-) i wszystkiego naj....

z tym niskim brzuchem to mi sie tez obnizyl tak czuje, ale z Hubertem z obnizonym chodzilam z 1,5 miesiaca .... boze mam nadzieje ze tym maluszkiem bedzie podopnie i dotrwam do 38 tyg przynajmniej

Witam Was wszystkie,
Tobie Truda życzę wszystkiego najlepszego, wspaniałego dnia i spełnienia najskrytszych marzeń. Z niecierpliwością czekam na relacje od Ciebie:tak:
Ja dzisiaj wybieram się z mężulkiem na zakupki. Pogoda ładna.Słońce swieci.
Miłego dnia dla Was wszystkich.

Caro a gdzie to sloneczko jejku u nas ponuro..a w domu szpital mam maz katar goraczka katar mlody kaszel straszny ....katar...boze co mam zrobic zeby sie nie zarazic masakra

Truda wszystkiego dobrego :-) a ja się wreszcie dziś wyspałam od kilku dni chodziłam jak na kacu identyczne odczucie jak się czlowiek nie wyśpi ...te latanie do wc mnie wykańcza

Truda wszystkiego co naj...

A ja dzis znowu leze...
Mam pytanie do dziewczyn, ktore musza/musial lezec? Co Wy robicie zeby wytrzymac? W jakich pozycjach lezycie? I czy rzeczywiscie przez caly czas? Rodzina przy mnie dyzury zrobila, zeby mi przypadkiem do glowy nie przyszlo wstac:)

reklama
Truda - wszystkiego najlepszego:tak::tak::tak: Tylko nie szalej w NOC POŚLUBNĄ;-);-)

Dziś mi temperatura troszkę podskoczyła i mam 35,5 nadal osłabienie i zawroty głowy, ale to mi nie przeszkodziło aby mieć sny o bzykanku... jeszcze 8 tygodni + 6 tygodni połogu ...:baffled: śmieszne ale ta abstynencja jest straszna ;-)

Do góry