reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2009

Witam
Mordoklejka watek z zakupami jest dobrym pomyslem,pochwalam.
Witaj Toska-az milo jak nowe marcoweczki do nas dolaczaja-jest nas corz wiecej:-)
oj strasznie mnie mdli,zreszta to juz rzadna nowosc!!!!!!
Moze wiedza te bardziej doswiadczone kobitki w ktorym tygodniu moga ustapic "objawy"ciazy:confused:
A moze ktoras z Wasx miala tak ze nie ktore z tych obiawow utrzymywaly sie dosc dlugo:confused:
Zcze milego dnia a Kruszynce powodzenia na egzaminie

reklama
A mnie nie mdli. I nie boli mnie brzuch. Już zaczynam się martwić, że może jest coś nie tak. Z objawów ciążowych to tylko bolą mnie piersi i wciąż często odwiedzam toaletę. Aha - i jestem senna w ciągu dnia. Czy któraś z Was też nie ma prawie żadnych objawów?
Kruszynka - powodzenia:-)

Ja w pierwszej ciąży nie miałam żadnych objawów tylko bardziej wrażliwe piersi, częsciej siusiałam i pobolewał mnie brzuch za to teraz mam mega objawy bolące piersi bóle brzucha sennosć nudnosci od prawie początku wymioty ok 2 razy dziennie :-(i wieczorna zgaga więc chyba komplet mam nadzieje że szybko miną :rofl2:

A mnie nie mdli. I nie boli mnie brzuch. Już zaczynam się martwić, że może jest coś nie tak. Z objawów ciążowych to tylko bolą mnie piersi i wciąż często odwiedzam toaletę. Aha - i jestem senna w ciągu dnia.

Nie martw sie na zapas,bo to zle dziala na psychike,badz dobrej mysli bo napewno wszystko jest wporzadku:-)

Ja w pierwszej ciąży nie miałam żadnych objawów tylko bardziej wrażliwe piersi, częsciej siusiałam i pobolewał mnie brzuch za to teraz mam mega objawy bolące piersi bóle brzucha sennosć nudnosci od prawie początku wymioty ok 2 razy dziennie :-(i wieczorna zgaga więc chyba komplet mam nadzieje że szybko miną :rofl2:

Ja juz naszczescie nie mam takich wrazliwych piersi,ale powiekszyly mi sie niesamowicie moj n sie cieszy:-)mega mdlosci to tez mam,a zgage to praktycznie calymi dniami,pawika puscilam tylko raz.
a co urodzilas jako piersze dziewczynke czy chlopczyka?bo teraz mozesz urodzic "cos"do pary i dlatego masz inne objawy:-)

hej jestem tu nowa i chyba powoli mogę się tu dopisać..... wczesna ciaża potwierdzona a dzisiaj ide na kolejne usg o 19:30 zobaczyć czy wszystko ok... miałam małe problemy na początku.. pierwszy raz na usg byłam 43 dniu cyklu wg. ostatniej miesiączki to 6 tydzień i 2 dni a na usg nie było widac zarodka i ciąża wyglądała podobno na ok 5 tydzień jeszcze do tego wyszedł mi bardzo niski progesteron i od 29 lipca jestem na luteinie... ponadto za dużo chyba czytam i zaczęłam się martwić moim spłaszczonym pęcherzykiem.....

anita&maciek co do bólu brzucha to muszę ci powiedzieć ze w poprzedniej ciąży bolał mnie przez cały czas tyle że bardziej na prawej stronie ale lekarka mówiła że to normalne po prostu dziecko było nisko ułożone,w 21 tygodniu ból sie nasilił już mi prawie wyrostek wycinali trzech takich mądrych chirurgów było w szpitalu ale czwarty stwierdził że to jednak nie wyrostek i dali mi spokój i tam przebadana bardzo dokładnie na ginekologi też usłyszałam że to dziecko jest nisko ułożone i stąd ten ból z czasem się tak przyzwyczaiłam że nawet go nie czułam,teraz mam dokładnie tak samo takie pobolewanie ale ono jest bardzo delikatne wizytę miałam w poniedziałek badanie i usg i wszystko jest w porządku wiec na razie sie nie martwię ale jeżeli ciebie boli mocno to może idż do lekarza i nie czekaj na wyznaczony termin zawsze to lepiej wiedzieć co się dzieje :happy:
Wiesz zauwazylam ze to mnie nie boli bezprzerwy,tylko wtedy jak za duzo chodze i jak sie zestresuje..co byscie zrobily..isc czy nie isc do lekarza??Moj M mi kaze ale nie wiem co zrobic..dzis czuje sie swietnie:-)Ide zaraz do miasta na male zakupki:tak:
Pozdrawiam was serdecznie:rofl2:

Ostatnia edycja:
hej jestem tu nowa i chyba powoli mogę się tu dopisać..... wczesna ciaża potwierdzona a dzisiaj ide na kolejne usg o 19:30 zobaczyć czy wszystko ok... miałam małe problemy na początku.. pierwszy raz na usg byłam 43 dniu cyklu wg. ostatniej miesiączki to 6 tydzień i 2 dni a na usg nie było widac zarodka i ciąża wyglądała podobno na ok 5 tydzień jeszcze do tego wyszedł mi bardzo niski progesteron i od 29 lipca jestem na luteinie... ponadto za dużo chyba czytam i zaczęłam się martwić moim spłaszczonym pęcherzykiem.....
Lila nie martw sie wszystko bedzie dobrze i powodzenia

moz-screenshot.jpg

reklama
tak jak pisałam dopiero się uczę :)
nie wiem dlaczego ten napis u dołu nie zniknął

Toska chyba mamy teoretycznie ten sam termin- 24 marca! Jak się trzymasz? Z tego co wywnioskowałam to już Twoje drugie dzieciątko więc jesteś bardziej obeznana
Pozdrawiam

Do góry