Dominika81
Fanka BB :)
ATsonia - nie przejmuj się na zapas. Ja też mam cukrzycę ciążową i da się z tym spokojnie żyć. Trzeba tylko zrezygnować z paru przyjemności od których nawet można się odzwyczaić
)))))) Pozostałymi wynikami też się na razie nie zamartwiaj, bo w niczym to nie pomoże. Pamiętaj, że czasem nawet lepiej jak najwcześniej wykryć nieprawidłowości bo najłatwiej leczyć - ale myślę, że to tylko jakiś fałszywy alarm
Głowa do góry!
P.S. Justina założyła wątek o cukrzycy ciązowej - zapraszamy!
Madzik - ja mam również podobnie. M albo w pracy, albo coraz częściej na internecie siedzi i jakieś artykuły pisze i tak mało czasu razem spędzamy. Poza tym bardzo dobrze że dużo odpoczywasz
)) Pogadaj ze swoim maluszkiem - przecież Cię słyszy i doskonale zna Twój głos. Mi to zawsze wywołuje uśmiech na twarzy i od razu jakoś tak lepiej się robi.
Sara27 - to dobrze, że wyniki OK
A te "prezenty" to rzeczywiście są fajniutkie. Ja raz dostałam też od ginki i raz w szkole rodzenia. My kobiety tak mamy - jakiś drobiazg i zaraz jest frajda
)))
P.S. Justina założyła wątek o cukrzycy ciązowej - zapraszamy!
Madzik - ja mam również podobnie. M albo w pracy, albo coraz częściej na internecie siedzi i jakieś artykuły pisze i tak mało czasu razem spędzamy. Poza tym bardzo dobrze że dużo odpoczywasz
Sara27 - to dobrze, że wyniki OK