reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2009

M*R*, Sara, dzieki za słowa pociechy. Staram się myśleć pozytywnie, że wszystko będzie ok.

U nas dziś ładnie choć wietrznie. Chłopcy poszli na mszę i obchody Święta Niepodległości. Ja się dziś wyspałam, zjadłam śniadanie no i leniu****ę. Miłego dnia!

reklama
Witam :-)
Właśnie wyjrzało norweskie słoneczko,jak miło.Szkoda tylko że tu nie mamy święta i mąż w pracy wybrali byśmy się na mały spacerek po górach a tak muszę czekać do 16 aż wróci z pracy :-(

Jak tak czytam, ktora z was będzie miała co dzczy ch to mam wrazenie ze nie doczekam sie 27 :) miałam iśc jak pisałam na badania i do gin w czwartek kazal mi przyjsc z wynikami badań ale nie wybieram się do niego zapisałam się tez tutaj na miejscu u swojego byłego gin na usg ale 4 grudnia nie idę i koniec bede wiedziala wczesniej :tak::-D :rofl2: natomiast co do tego 4.12 tak sobie myśle ale jak na badania nie ide zeby nic nie powiedzial mi bo musiała bym miec 2 karty zeby jedni o drugich nie wiedzieli a nie mam)chciałam pojsc jak moj J będzie u mnie i przełozyc ta wizyte na poźniej tylko czy mozna robić tak czesto tego nie wiem ...eggghhh zawracanie głowy w sumie podjęłam decyzje i bede dojeżdzac. Najgorzej będzie z badaniem cukru po obciążeniu glukozą ojj jak do tego pojade sama:( tam sie kilka godzin siedzi :szok:

M*R* gratuluję :) tez chciałabym usłyszeć taka wiadomość. jestem w 25tc a wciaż czekam na ta informację :/ a usg mam dopiero na 11 grudnia. ehh. chyba po powrocie pod koniec listopada będę musiała się gdzieś prywatnie wybrać bo już chce coś kupić innego niz uniwersalne ...

Miłego dnia dziewuchy!! ;-)

Jak wszystko jest ok to tylko jedno badane z glukozą będziesz miała dasz rade :-)
a ja bym chciała być już po następnym badaniu usg jeżeli usłyszę drugi raz pod rząd że to córcia to uwierzę i zacznę kupować ciuszki takie dla dziewczynki jak na razie bardzo boję się tego że się przyzwyczaję i rozczaruje jak okaże się że to chłopczyk a nie chciałabym bo to dzidzia i każda jest kochana,a po za tym już przeżyłam pomyłki z usg wiec co 2 to nie 1 :cool:

hej dziewczynki, ja jestem z wątu CIĄZA PO PORONIENIU...
tak szukam postów Mirosłavy ale nie widze, nie wiecie co znią, nie bylo mnie tydzien a wiem ze byla w szpitalu:-(

tak podczytuje was troszke, ja straciłam ciąze w 24 tygodniu,
KITKI- olej ich niemiłe traktowanie, pamietaj ze najwazniejsze jest twoje dobre samopoczucie i bezpieczenstwo, nawet gdyby mieli nazywac cie panikarą 15 razy, to nie bój sie jechc do szpitala, od tego są te konowały jedne!!! mnie potraktowali okropnie, jak panikare, a po 2 godzinach urodziłam w 24 tygodniu! więc dziewczyny nie dajcie sie zastraszyc! macie prawo do tego aby jechac na dyzur kiedy tylko czujecie ze cos jest nie tak, a jak potraktują was z góry to do innego szpitala!!
naprawde wiem o czy mówie:-(
zycze wam duzo wytrwalosci do samego konca i cudownych bobasków... ja wciaz sie satram...

Hej laseczki!Dziekuje
Syla zycze Ci wszystkiego naj i spelniania marzen o dzidziusiu.
Ja wiem ze to lozysko moze isc w gore ale znajac moj organizm to pojdzie w dol;-),w pierwszej ciazy tak mialam i tez mnie zapewniali ze pojdzie w gore i nie poszlo.No nic bede czekac do 31 tyg.to wypadanie po nowym roku ,wtedy bede wiedziec wiecej jak to lozysko sobie poczyna.
Dzis mnie nosi na ogorkowa i wlasnie ja robie:-)

P.s Ubranka na chlopczyka do rozmiaru 74cm mam juz kupione...Vanessa miala byc chlopakiem i tak juz zostawilam i leza z metkami haha.Teraz sie przydadza.Jestesmy pewni ze jest synus w 100% idealnie bylo widac jajeczka i siusiaczka :-)

Ostatnia edycja:
Syla, to straszne co Cię spotkało, tak mi przykro... Mam nadzieję, że już niedługo marzenia o dzidziusiu się spełnią, trzymaj się... Nas o Mirce informuje Modroklejka, ostatnio pisała, że Mirka wciąż jest na obserwacji, najwcześniej wyjdzie jutro - podobno nic konkretnego się nie dzieje, ale jeszcze ją trzymają. Pozdrawiam Cię serdecznie.

maniulka- a błąd na usg miałaś w 1 ciąży - w których tygodniach?
syla28 - współczuję i trzymam kciuki za starania. widzę że jesteś z Poznania - w jakim szpitalu Cię tak źle potraktowali? Wiem że może nie powinnam pytać, ale często miewamy różne bóle, pocieszamy się nawzajem, ale chyba tak do końca same nie wiemy które są złe, więc jeśli możesz i chcesz odpowiedz.....
Ja się martwię moimi bólami, ale jutro wizyta więc zamierzam dużo leniuchować, a jutro zobaczy lekarka....

reklama
kaczuszka2 tak błąd i to nie jeden miałam w pierwszej ciąży 19 tygodniu lekarz powiedział że będzie syn ale to tak nie pewnie bo to malutkie wszystko potem w ok 26 inny lekarz bardzo dobry który podobno nigdy się nie myli powiedział że córka w 28-29tygodniu ten sam lekarz znowu stwierdził że córka,usg przed porodem czyli ok 33 tygodnia wykazało że jest chłopak i tym sposobem mam syna:-)
syla28 mam nadzieje że doczekasz się zdrowego bobaska życzę ci tego z całego serca:-)

Do góry