miotlica
Fanka BB :)
Vinniki - ja zdecydowałam pójść na L4 od 17 listopada. Czuję się OK i mogłabym jeszcze popracować, ale po rozmowie z moją dyr (bardzo wyrozumiała kobieta i super szefowa) ustaliłyśmy, że skoro nie dam rady zakończyć semestru (bo w woj. małopolskim ferie zaczynają się dopiero w połowie lutego) to lepiej, żeby nauczyciel, który mnie będzie zastępował miał jeszcze kilka tygodni na rozpatrzenie się i wystawienie ocen. Sama też stwierdziłam, że ogromny hałas na korytarzu (to dość duże gimnazjum + nieszczęsny radiowęzeł i łubu-dubu na każdej przerwie) nie sprzyja dobrze rozwojowi Dzidzi, która przecież już słyszy. I wreszcie szkoła to źródło wszelkich infekcji i wirusów - koniec końcem zdecydowałam, że od najbliższego poniedziałku leniu****ę w domu. Mam zamiar dużo czytać, oglądać filmy, chodzić na spacery, zostawiłam też sobie lekcje prywatne w domu.
Vinniki - bądź dobrej myśli i dbaj o siebie:-) Syla - bądź silna i nie trać nadziei - wszystkiego dobrego.
Vinniki - bądź dobrej myśli i dbaj o siebie:-) Syla - bądź silna i nie trać nadziei - wszystkiego dobrego.