reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2009

ja ide do gin w poniedziałek bo konczy mi sie zwolnienie...i mam nadzieje ze przy okazji zrobimy usg....jak nie to dopiero ok 20-25 listopada bede znowu

myfa...a ty jak obstawiasz? masz doswiadczenie z poprzedniej ciazy-zabobony i wskazówki sa powszechnie znane....słodkie?kwasne? miesko? owoce? synek? córka?

reklama
Kochane, dzięki za gratulacje:-) Powoli oswajam się z myślą o synku, fakt, że moi chłopcy będą zachwyceni, chcieli mieć brata "aby wszystkiego go uczyć"
Rzeczywiście, a co z dziewczynkami na naszym wątku?

Maniulka 100 lat ! :tak:
Vinniki gratulacje! Wasz ród na pewno nie zginie przy takiej ilosci meskich osobnikow;-)
Myfa80 podejrzewam ze to ja bede jedna z ostatnich ktora doniesie na temat plci dzidziusia.USG mam dopiero 6 listopada,a sprzet wg mnie sredniawy choc moze go nie doceniam:-D Po cichu oboje wolimy dziewuszke,wiec trzymajcie kciuki,moze ja bede ta ktora urodzi coreczke zeby troche to meskie grono na forum zroznicowac:tak:
No ale tata mojego meza ma 6 braci,u nich w rodzinie rodza sie sami chlopcy,ale za to u mnie w rodzinie dziewczynki-wiec kto wie,kochac na pewno bede tak samo czy synusia Mateusia czy coreczke Mileczke :-)

Vinniki gratuluje chłopaczka:-)
Jak tak czytam to sama już jestem bardzo ciekawa czy moje przeczucie się sprawdzi ale zdaje się że nie bo cos kiepsko u nas z parkami widzę że te co mają już synków to teraz kolejny ale co tam dzidzia jak dzidzia kochana będzie i tyle :-)

Vinniki- gratulacje!!!:tak: Będzie zapewne prościej z ubrankami zabawkami itd
ale widzę że jednak wróżby "chłopiec czy dziewcynka" się nie sprawdziły

jestem ciekawa czy innym się sprawdziły te testy?

Ja jestem ciekawa co u nas będzie - ja mam 4 siostry (same dziewczyny ojciec był załamany) natomiast mój M miał brata ( on ma 2 synów i córę w drodze):rofl2: zobaczymy, ale rzeczywiście coś tych "siurków" u Nas na forum dużo:rofl2:

Ostatnia edycja:
no i humorek przed wizytą jutrzejszą mi się spiep.....:(( takie piękne wyniki miałam do tej pory a teraz jakieś powyżej i poniżej normy tylko.....
głupia baba jestem bo nie wiem o co chodzi a człowiek się stresuje że do norm nei pasuje.... :((

reklama
Do góry