reklama
KasiulkaW
Entuzjast(k)a
Hej u nas Miki też raczej używa prawej rączki ale jak będzie leworęczny to ok nie ma to dla mnie znaczenia . My za tydzień też śmigamy nad morze ale tylko na 3-4 dni i udało mi się K namówić na namiot siostra ma fajny i nam pożyczy będzie fajnie
Justyna337
Fanka BB :)
my jechaliśmy w dzień - bo bałam się nocy. tzn powrotu - bo ona może w nocy by spała, ale ja na pwno nie. nie umiem spac w aucie i bałam się, że nędę nieprzytomna i nie dam rady się nią sama zajmować. jechaliśmy prawie 9 h. ale to wiadomo - kilka przuystanków, bo jechaliśmy z strasznym upale. poza tym nie daję małej jeść w aucie więc też musiał być przystanek... daliśmy radę. mała spaa dwa razy po jakieś 1,5 godziny. a tak to szczeniaczek uczniaczek w aucie i śpiewamy
ponieważ tak jak w zeszłym roku w trakcie podróży rzygałam jak kot w końcu usiadłam za kierownicą - przeszło mi ale jechaliśmy wolniej... furorę zrobił moj zegarek - Zu bardzo długo się nim bawiła. i gilganie w gołe stópki. ale gilgać musiał tatuś...;-)
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Hej, hej, wrócilismy!
) Jednak podróż w dzien jest w naszym przypadku o wiele lepsza niz w nocy! W dzien maly zniosl podróż super, trochę siębawił w foteliku, trochę spał, robilismy przystanki i dojechalismy bez kwękania. A z powrotem - tragedia. Jechalismy w nocy, malemu bylo niewygodnie spać w foteliku, wiec płakał. A mąż musiał siezatrzymac i sie zdrzemnąc, bo zaczynal przysypiac za kółkiem. No to ja albo z malym chodziłam po stacji benzynowej, a potem po prostu go wyciągnęłam z fotelika i spał wyciągnięty z głową u mnie na kolanach, i tak juz dojechalismy. Ale ogólnie masakra, wiem, ze nie powinnam go wyciaac z fotelika, ale tak to nie wiem, jak bysmy jechali. W dodatku potem jechalismy przez jakies straszne burze i nawet sie nie dalo wyjsc z auta, jak sie zatrzymywalismy.
Teraz czekam na zmiane pogody, ponoc jutro ma sie troche ochlodzic? Oby prognoza nie kłamała.
Teraz czekam na zmiane pogody, ponoc jutro ma sie troche ochlodzic? Oby prognoza nie kłamała.
marlena021
moonik gratki dla Tadzia
madzik_
monik gratki dla tadzika -małego chodziarza:-):-)
u nas podróżowanie zdecydowanie leppiej sie sprawdza w dzien- w nocy jest tragedia bo nie chce spac (ogólnie nie śpi nam w aucie tylko oglada) i drze się strasznie..
Jeździmy wiec tylko za dnia;-)
u nas podróżowanie zdecydowanie leppiej sie sprawdza w dzien- w nocy jest tragedia bo nie chce spac (ogólnie nie śpi nam w aucie tylko oglada) i drze się strasznie..
Jeździmy wiec tylko za dnia;-)
Tymuniek
Witam wszystkie mamy dzieci urodzonych w Marcu 2009;-)
Mam na imię OLA a syn mój Tymoteuszek urodził się w marcu 24;-) jest wcześniakiem ma dystrofie mięśni i nie chodzi jeszcze! ale za to raczkuje skończył już 16mc aktualnie czekamy w kolejce 5-miesięcznej na rehabilitacje aby jego postępy były widoczne już w chodzeniu na świat przyszedł za szybko przewidywalny termin porodu miałam na początek Maja 2009
Czy przyjmiecie nas do waszego wątku?
Mam na imię OLA a syn mój Tymoteuszek urodził się w marcu 24;-) jest wcześniakiem ma dystrofie mięśni i nie chodzi jeszcze! ale za to raczkuje skończył już 16mc aktualnie czekamy w kolejce 5-miesięcznej na rehabilitacje aby jego postępy były widoczne już w chodzeniu na świat przyszedł za szybko przewidywalny termin porodu miałam na początek Maja 2009
Czy przyjmiecie nas do waszego wątku?
reklama
maniulka
Pozytywnie zakręcona:)
Witaj na naszym wątku:-)