reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2009

ale dzisiaj "płodny dzień"
już dawno tak mało nie miałam do nadrabiania - ja zostaję przy 2 synach :))) znając moje szczęście to bym drużynę piłkarską mogła założyć zanim córkę byśmy zmajstrowali - to taka rodzinna tradycja u nas raczej jednej płci są dzieciaki ( nas było 5 dziewczyn :))

reklama
Dziewczyny jak ubieracie teraz dzieciaki na dwór??, u nas dzisiaj m wyszedł z Zosią na spacer, ubrałam ją w ocieplane ogrodniczki ale już bez rajstop, miała body z kr. rękawem, bluzeczkę, na wierzch cienka, lekko ocieplana kurtka, i bawełniana czapka, ale m mówił ze mała dużo chodziła widać był ze jej ciepło, nawet zdjął jej czapkę bo stwierdził ze jest już za ciepło na czapkę. Teraz jest najgorsza pogoda bo nie wiadomo co takiemu dzieciakowi włożyć

mój mały chodzi w bodach na kr. rękaw, cieniutkie rajstopki do dżinsów (bo on nie chodzi więc się nie zgrzeje), a jak dresy to bez rajstopek, bluzeczka albo bluza i letnia kurteczka, no i czapeczka też bawełniana, żadnych zimowych akcentów ;-)

a ja znów staram się nie przegrzewać, ale Iśku u Ciebie na pewno gorzej wieje niż w warszawie, u nas było dzisiaj bardzo ciepło m mówił dużo dzieci było bez czapek

Iśku dzieki :-)

u nas niby tez dzis było ciepło ale za to wiało i padało :nerd: niby dziecko chodzi, ma ten ruch a i tak nie wiadomo jak ubierac. niby sie mówi ze zakłada sie dziecku jedna warstwe wiecej niz my mamy na sobie

czyli dobrze ubieram Kubę, bo ja chodzę tylko w bluzce i kurtce, a on ma do tego jeszcze body :-p ale jak taki szkrab biega to się szybko poci i też nie dobrze jak za grubo ubrany, ale źle też jak za cienko :-) jak wychodzę na dwór to zawsze trafię z ubraniem, chociaż jak niektórzy widzą, że nie ma rajstop to szok i tak dalej, ale przecież jest wiosna :-D

Iśku dzieki :-)

u nas niby tez dzis było ciepło ale za to wiało i padało :nerd: niby dziecko chodzi, ma ten ruch a i tak nie wiadomo jak ubierac. niby sie mówi ze zakłada sie dziecku jedna warstwe wiecej niz my mamy na sobie

Ale to raczej o niemowlaka chodzi, nasze dzieciaki juz się ruszają, chodzą nie siedzą w wózku, ja Zoske ubieram tak jak siebie, raczej byłoby mi gorąco w rajstopach i spodniach jestem pewna ze jej też bo ona się bardziej rusza ode mnie

reklama
ja ma zawsze problem z tym ubieraniem - wydaje mi się, że bez rajstop dzieciaki marzną... ale może je przegrzewam... sama nie wiem

Do góry