reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2009

Maniulka witaj :-)
w sumie masz rację - jest to wyjątkowy dzień zwłaszcza dla rodziców :tak: ale można też z tej okazji zrobić uroczystość, a jeśli nie pasuje w ten dzień to chyba można przełożyć... no nie wiem, wszystko jest jeszcze w fazie przemyśleń ;-)

reklama
Iśku, przełożyć można - my roczek Niki obchodziliśmy tydzień wcześniej, bo mąż musiał jechać w delegację dokładnie w jej roczek, więc nie było wyjścia... a w dniu 1 urodzin poszłam na spacer pod szpital, zrobiłam fotkę Nice ze szpitalem w tle i wysłałam mężowi mniej więcej około godziny jej narodzin ;-)

ola - też fajny pomysł :-) ja jeszcze nie myślałam co dokładnie zrobimy, ale na pewno w dzień urodzin uczcimy te ważne dla nas chwile, ale tylko we własnym gronie :tak:

no widzisz jak się złożyło, Filipek jest wcześniaczkiem urodził się w 36 tc ale teraz jest do przodu ze wszytskim chodzi pięknie przy kanapie i meblach i gada a jeszcze niedawno pani pediatra zalecała rehabilitację bo "dziecko nie usiądzie do roku" a on usiadł jak miał 7 miesiący jak na złość:-D
Widzę że nas dość sporo marcówek :happy2:

Ania czyli synek nadgonił - bardzo dobrze, gratulacje dla niego :tak: sporo tu nas jest, ale teraz cisza bo wszystkie świętują albo też powyjeżdżały. Pewnie po nowym roku będzie harmider ;-)

reklama
jakie miłe powitanie bardzo się cieszę ;-)
wcześniej udzielałam się na innym forum a na to wpadłam niedawno. Chyba już was nie nadgonię z tematami ale postaram się być na bierząco:-)

Do góry