Ja mysle ze nie za poznotym bardziej ze maja byc przyjezdni to akurat w sam razWiem ze do marca jeszcze daleko ale już się zastanawiam kiedy wyprawiać małemu roczek i tak najlepiej by pasowało w Wielkanoc bo chcemy zaprosić parę osób przyjezdnych, wtedy byłaby impreza 1,5 tygodnia po urodzinach - jak myślicie - nie głupio tak późno? Bo urodziny wypadną jakoś w środę, potem jest weekend z niedzielą palmowa a potem Wielkanoc... co myślicie?
reklama
Justyna337
Fanka BB :)
spoko Iśku co się przejmujesz
magda19lenka
MTM
Wiem ze do marca jeszcze daleko ale już się zastanawiam kiedy wyprawiać małemu roczek i tak najlepiej by pasowało w Wielkanoc bo chcemy zaprosić parę osób przyjezdnych, wtedy byłaby impreza 1,5 tygodnia po urodzinach - jak myślicie - nie głupio tak późno? Bo urodziny wypadną jakoś w środę, potem jest weekend z niedzielą palmowa a potem Wielkanoc... co myślicie?
Dziewczyny ja już o tym myślałam, i jestem za stworzeniu wątku o przygotowaniach do pierwszych urodzin, tylko na zamkniętym może , tam więcej osób zagląda ;-)
Iśku
Fanka BB :)
Dzięki dziewczyny, wolę planować wcześniej żeby te osoby wiedziały i sobie planowały w takim razie zaplanujemy na Wielkanoc, przy okazji może teście zechcą przyjechać to akurat będzie "jedna robota" bo na święta i tak się coś szykuje i tak
magdalenka - wątek urodzinowy jak najbardziej się przyda
magdalenka - wątek urodzinowy jak najbardziej się przyda
kaczuszka2
Entuzjast(k)a
.... a pomyśleć że dopiero co brzuchatki, porody, chrzty.... no a teraz roczki ....
maniulka
Pozytywnie zakręcona:)
Witam:-):-):-)
Myfa80
mama Hubcia i Wojtusia
watek o urodzinkach buhahah no nie zle..... oj chyba ja tak nie podchodze do tego bo juz drugi maluch u nas poza tym to tylko urodzinki....maluch i tak nic nie bedzie pamietal......
ja pamietam jak Hubert na swoich deugich urodzinach zakazal spiewac mu sto lat poporstu nie chcial ubaw byl co nie miara....
ja pamietam jak Hubert na swoich deugich urodzinach zakazal spiewac mu sto lat poporstu nie chcial ubaw byl co nie miara....
reklama
maniulka
Pozytywnie zakręcona:)
Ewelcia teraz to ja gość będę idziemy na gotowe i nawet jeszcze choinki nie mam
Widze ze temat roczku był ja znowu uważam ze pierwszych urodzin nie powinno się przekładać,tu nie chodzi o wielka imprezę rodzinna ale o to ze rok temu na świat przyszło nasze dziecko,pamiętam ze z synem patrzałam nawet na zegarek zeby godziny nie przegapić i na chwilę zatrzymac myśli własnie w tym momencie
Widze ze temat roczku był ja znowu uważam ze pierwszych urodzin nie powinno się przekładać,tu nie chodzi o wielka imprezę rodzinna ale o to ze rok temu na świat przyszło nasze dziecko,pamiętam ze z synem patrzałam nawet na zegarek zeby godziny nie przegapić i na chwilę zatrzymac myśli własnie w tym momencie